Horoscop


Berbec

Situaţia dv. financiară este destul de complicată. Cheltuielile nu vor fi mari, dar banii pe care trebuie să-i primiţi vă vor parveni cu oarecare întârziere. Investiţiile pe care le veţi face în această perioadă nu-şi vor arăta roadele prea curând. Mintea dv. este plină de idei, dar acestea sunt cam împrăştiate şi nu ar fi cazul să le puneţi în practică decât după ce vă veţi sfătui cu partenerul de viaţă.

Taur

Nu este cazul să daţi curs impulsivităţii, deoarece aţi putea avea neplăceri serioase, mai ales cu superiorii ierarhici. Partenerul de viaţă ar putea avea unele câştiguri financiare care vor asigura îmbunătăţirea bugetului comun. În plan profesional, se anunţă un program încărcat, dar veţi reuşi să faceţi faţă tuturor cerinţelor, iar eforturile dv. nu vor rămâne neobservate de către colegii de muncă şi de şefi.

Gemeni

Deşi interesul pentru relaţia cu persoana iubită este la fel de mare ca până acum, veţi acorda ceva mai puţin timp comunicării cu aceasta. Din fericire, veţi putea miza pe sprijinul şi înţelegerea ei. Ar fi de dorit să vă găsiţi ceva mai mult timp pentru odihnă şi relaxare. Veţi primi propuneri interesante pentru activităţi sociale, ceea ce v-ar putea da ocazia să cunoaşteţi oameni care să vă sprijine în viitor.

Rac

La serviciu lucrurile se vor rezolva cu greutate şi nu vă va fi uşor să vă descurcaţi. Dacă veţi reuşi să daţi dovadă de ceva răbdare, ar fi mai uşor pentru toată lumea. Nu vor lipsi, însă, nici momentele de relaxare, aşa că starea psihică se va îmbunătăţi. Situaţia dv. sentimentală este în ansamblu bună. Timpul liber îl veţi petrece în compania persoanei iubite şi veţi avea ocazia să mai uitaţi de nemulţumirile din ultimul timp.

Leu

Nu este un moment favorabil pentru a face o investiţie de mare amploare sau pentru a cheltui nejustificat. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi destul de tensionată şi nu este cazul să încercaţi să-i convingeţi să vă accepte iniţiativele. La serviciu va trebui să munciţi mai mult decât de obicei şi nu veţi putea să vă petreceţi timpul liber aşa cum v-aţi propus, dar cu o vorbă bună partenerul de viaţă va da dovadă de înţelegere.

Fecioară

Aveţi tendinţa de a fi cam impulsiv, ceea ce vă poate crea unele neplăceri. Nu veţi reuşi să comunicaţi prea bine cu cei din jur şi de aceea ar fi indicat să nu încercaţi niciun fel de colaborări. Partenerul de viaţă s-ar putea să aibă unele probleme şi va avea nevoie de sprijinul dv. Nemulţumirile cu care v-aţi confruntat până acum, dar mai ales situaţia financiară îşi vor găsi rezolvarea la finalul intervalului.

Balanţă

Capacitatea dv. de a vă canaliza energia în scopuri practice este destul de scăzută, iar colaborările vă vor ridica probleme neaşteptate. În carieră vă veţi confrunta cu situaţii dificile, pe care până la urmă le veţi rezolva, însă cu destulă greutate. Va trebui să daţi dovadă de tact şi de răbdare, altfel nu vă va fi uşor să vă descurcaţi. Tendinţa către critică poate dăuna şi relaţiilor din familie.

Scorpion

Evitaţi să vă implicaţi în activităţi la limita legalităţii, deoarece sunt persoane care nu aşteaptă decât să faceţi un pas greşit. Colaborările vă vor aduce o mulţime de avantaje şi în această perioadă. Manifestările de gelozie ale partenerului ar putea determina apariţia unor tensiuni în relaţia de cuplu. La slujbă, situaţia s-ar putea deteriora, aşa că nu veţi putea miza pe sprijinul colegilor.

Săgetator

Această săptămână va fi una plină de evenimente – unele pregătite de ceva timp şi unele neaşteptate. Din fericire, toate se vor desfăşura cum nu se poate mai bine. Cu partea financiară veţi sta mai prost, însă vă veţi consola cu gândul că e ceva trecător. Cariera dv. poate lua o nouă turnură, cu condiţia să vă îndepliniţi responsabilităţile. Este bine să luaţi iniţiativa acum, şefii vă vor remarca şi e posibil să fiţi chiar promovat.

Capricorn

Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că ar fi bine să vă menajaţi. O activitate pe care aţi început-o de mai mult timp ar putea fi încheiată datorită sprijinului unui prieten. La serviciu vă confruntaţi cu unele schimbări. Apar colegi noi, se schimbă unele structuri, au loc evenimente care vă forţează să vă adaptaţi împrejurărilor. Atâta timp cât arătaţi bunăvoinţă şi sunteţi motivat, totul va decurge cât se poate de bine.

Vărsător

Sarcinile de serviciu vă copleşesc şi nu vă vedeţi capul de treburi. Nu vă grăbiţi, luaţi-le pe toate lent, organizat, fără să vă apucaţi de mai multe treburi simultan. E bine că există un coleg cu mai multă experienţă în preajmă, care vă mai domoleşte graba şi entuziasmul, iar dacă respectaţi ritmul lent pe care îl impune, aveţi numai de câştigat. În rest, staţi liniştit, se anunţă un week-end plăcut în familie.

Peşti

Sunteţi plin de vitalitate şi aveţi o energie molipsitoare. În plan personal, însă, lucrurile nu stau la fel de bine. Este posibil ca persoana iubită să îşi dorească o schimbare de atitudine din partea dv. Financiar, veţi putea suferi uşoare pierderi, compensate totuşi de satisfacţiile profesionale obţinute. Suprasolicitarea vă va crea nişte probleme de sănătate, aşa că e bine să ascultaţi semnalele organismului şi să nu vă forţaţi limitele.