Horoscop


Berbec
Puteţi să începeţi o activitate nouă pe plan profesional. Sunteţi entuziast şi vă puteţi baza pe sprijinul prietenilor şi al partenerului. Dacă aveţi de luat decizii importante, ţineţi cont de sfaturile unei persoane cu experienţă în acel domeniu. În general, activităţile sociale vă vor face mare plăcere, mai ales că acestea vă vor da posibilitatea să vă puneţi în evidenţă calităţile. Financiar staţi excelent.
Taur
Se pare că aveţi probleme sentimentale şi sunteţi nevoit să luaţi o hotărâre tranşantă. Puteţi să vă ascultaţi intuiţia. Apar rezultatele eforturilor din ultima perioadă – câştiguri financiare şi afirmarea în societate. Sunt şanse să vă cumpăraţi un obiect de valoare pe care vi-l doriţi de multă vreme. Nu încercaţi nicio speculaţie, pentru că nu este un moment prielnic pentru aşa ceva.
Gemeni
Pe acasă sunt multe de făcut, dar nu este cazul să exageraţi cu activităţile în această direcţie. Energia îndreptată spre rezolvarea chestiunilor de serviciu se va dovedi eficientă. O problemă de familie vă obligă să faceţi mai multe drumuri. Deşi întâmpinaţi unele dificultăţi, vă descurcaţi foarte bine. Aveţi o săptămână bună la capitolul comunicare şi puteţi merge liniştit la diferite tratative sau la întâlniri cu persoane importante.
Rac
Vă frământă problemele cu care vă confruntaţi, dar acestea nu sunt atât de grave cum par la prima vedere. Încercaţi să luaţi lucrurile mai uşor şi veţi constata că va fi mai bine pentru toată lumea. O surpriză plăcută vă va ajuta să vedeţi viaţa în culori mai vesele. Nu prea veţi reuşi să faceţi ceea ce v-aţi propus, dar până la urmă se poate spune că tot răul este spre bine.
Leu
Vi se vor face tot felul de propuneri interesante, dar persoana de la care vin nu vă prea trezeşte încrederea. Relaţia cu superiorii ierarhici este destul de tensionată şi nu este indicat să încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, mai ales că şi colegii vă privesc cu reticenţă. Orice discuţie în contradictoriu poate genera dispute obositoare. În plan sentimental, trăirile dv. sunt deosebit de profunde.
Fecioară
Vorbiţi prea mult şi asta nu face impresie foarte bună. Pentru că şansa vă poate ajuta mai mult decât până acum, ar fi momentul să vă implicaţi în rezolvarea unor chestiuni pe care înainte le-aţi tratat cu indiferenţă. O mai veche cunoştinţă vă va face tot felul de propuneri, care s-ar putea dovedi în scurt timp inspirate. În plan sentimental, totul decurge aproape perfect.
Balanţă
Sunteţi oarecum agitat în această perioadă, iar impulsivitatea de care daţi dovadă vă poate determina să luaţi decizii care vă pot conduce pe căi greşite. Prudenţa trebuie pusă pe primul plan. Proiectele de petrecere a timpului liber se vor dovedi deosebit de inspirate. Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează cum nu se poate mai bine, ceea ce vă dă un plus de încredere în propriile forţe.
Scorpion
Se vor ivi unele neînţelegeri cu colaboratorii, dar până la urmă veţi reuşi să ajungeţi la un numitor comun. Traversaţi o perioadă agitată, în care vă confruntaţi cu situaţii de tot felul şi nu aveţi timp nici măcar să respiraţi. De energie nu duceţi lipsă, dar aveţi tendinţa de a v-o risipi în chestiuni minore. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi considerabil, mai ales în week-end.
Săgetător
Există toate condiţiile pentru a avea o realizare în plan profesional. Chiar dacă nu este vorba de o reuşită spectaculoasă, se va vedea măcar că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Dacă doriţi să obţineţi o aprobare, va trebui să nu vă grăbiţi nici măcar un pic. În a doua parte a intervalului, este posibil să revedeţi o cunoştinţă cu care nu v-aţi mai întâlnit de multă vreme.
Capricorn
Activităţile sociale vă vor face mare plăcere, mai ales că vă vor da posibilitatea să vă întâlniți cu prietenii, să vă distrați și să vă relaxați. N-ar fi exclus să cunoaşteţi o persoană care vă va fi de folos în viitorul apropiat. Ceva mai multă atenţie va trebui să acordaţi chestiunilor legate de sănătate. În această perioadă ar fi bine să evitaţi orice discuţie în contradictoriu, mai ales cu partenerul de viaţă.
Vărsător
La serviciu, reuşiţi să vă puneţi în valoare calităţile, aşa că veţi putea să vă faceţi apreciat atât de şefi, cât şi de colegi. Aveţi mai multe proiecte pe care doriţi să le puneţi în practică, şi asta cât mai repede. Vă trebuie un colaborator şi n-ar fi exclus să îl găsiţi repede. Planurile referitoare la o investiţie serioasă încep să prindă contur. Acordaţi mai mult timp familiei, pe care aţi cam neglijat-o din cauza problemelor profesionale.
Peşti
Energia fizică este peste nivelul obişnuit şi, dacă veţi reuşi să o folosiţi în mod constructiv, este posibil să aveţi rezultate deosebite. La serviciu, veţi avea de depăşit câteva obstacole şi pentru rezolvarea oricărui nimic va trebui să vă zbateţi. Încercaţi să o luaţi încetişor şi nu forţaţi nota, fiindcă nu vă aflaţi tocmai în situaţia de a vă putea impune punctele de vedere.