HoroscopBerbec
Puteţi să începeţi o activitate nouă, mai ales pe plan profesional. Sunteţi entuziast şi vă puteţi baza pe sprijinul prietenilor şi al partenerului. Dacă aveţi de luat decizii importante, ţineţi cont de sfaturile unei persoane cu experienţă în acel domeniu. În general, activităţile sociale vă vor face mare plăcere, mai ales că acestea vă vor da posibilitatea să vă puneţi în evidenţă calităţile.
Taur
Se pare că aveţi probleme sentimentale şi sunteţi nevoit să luaţi o hotărâre tranşantă. Puteţi să vă ascultaţi intuiţia. Apar rezultatele eforturilor din ultima perioadă – câştiguri financiare şi afirmarea în societate. Sunt şanse să vă cumpăraţi un obiect de valoare pe care vi-l doriţi de multă vreme. Nu încercaţi nicio speculaţie, pentru că nu este un moment prielnic pentru acest lucru.
Gemeni
Veţi fi pus în faţa unei situaţii mai puţin obişnuite, pe care o veţi rezolva cu ajutorul unui prieten. În relaţia de cuplu vor exista unele disensiuni care vă vor pune nervii la încercare, dar acestea se vor rezolva chiar mai repede decât credeţi. Situaţia financiară nu este nemaipomenită şi, dacă doriţi să faceţi o cheltuială mai mare, va trebui să analizaţi problema pe toate feţele. Cei din jur nu sunt de acord cu toate ideile dv.
Rac
Relaţiile cu colegii evoluează cel puţin mulţumitor, în ciuda faptului că sunteţi cam suspicios. N-ar fi rău să vă gândiţi de două ori înainte de a deschide gura, deoarece există riscul să intraţi în conflict cu un şef. E posibil ca un membru din familie să se confrunte cu o problemă mai delicată şi să vă solicite ajutorul. Dacă vreți să începeţi o colaborare, şansa va fi de partea dv. Apar mici neînţelegeri în relaţia cu partenerul.
Leu
Dacă aveţi de gând să plecaţi la drum, conjunctura astrală vă avantajează. În cazul în care doriţi să vă implicaţi în activităţi mai complicate, fiţi cât se poate de atent, deoarece lucrurile ar putea lua o întorsătură neaşteptată. Nu este cazul să finalizaţi chiar tot ce v-aţi propus. Mai lăsaţi timp şi pentru odihnă, şi totul va fi bine. Se anunţă o perioadă deosebită, cel puţin pe plan sentimental.
Fecioară
Reuşiţi să vă faceţi simpatizat într-un cerc mai larg de persoane. Oricum, popularitatea de care vă bucuraţi vă va permite să vă măriţi numărul de prieteni. Din punct de vedere intelectual, funcţionaţi la limita superioară, aşa că, dacă aveţi de luat decizii în chestiuni importante, puteţi avea încredere deplină în judecata dv. Aţi putea primi un răspuns favorabil la o cerere mai veche, de care aproape că aţi uitat.
Balanţă
Veţi avea parte de o săptămână încărcată, căci există o mulţime de activităţi în agendă, şi toate trecute la priorităţi, ceea ce vă face să vă simţiţi pur şi simplu copleşit de evenimente. Dacă veţi fi dispus să faceţi un efort şi să vă organizaţi cu atenţie programul, veţi reuşi să vă descurcaţi cât se poate de bine. O rudă vă va da o mână de ajutor, extrem de binevenită, într-o situaţie-limită.
Scorpion
Este foarte posibil să aveți de trecut un test greu la locul de muncă, dar nu trebuie să vă faceți griji, vă veți descurca cu brio. Din punct de vedere financiar, aţi putea avea o reuşită care vă va permite să vă faceţi planuri de viitor. Tot ce ţine de relaţiile sociale vă va favoriza, indiferent că este vorba de colegi sau prieteni, cu condiţia să nu cedaţi primului impuls.
Săgetător
La serviciu, cineva vă va da o informaţie, dar nu trebuie să o luaţi de bună până nu o verificaţi. Înclinaţia către independenţă vă poate deteriora relaţia cu partenerul, aşa că ar fi bine să-i oferiţi cât mai multe clipe petrecute împreună. Este posibil să apară o problemă de sănătate mai veche. Nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere în faţa colegilor, fiindcă s-ar putea să le pierdeţi sprijinul.
Capricorn
Încheiaţi săptămâna obosit şi stresat, motiv pentru care nu este exclus să aveţi probleme la serviciu şi în relaţia de cuplu. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea fi pus în practică, mai ales că şi colegii vor fi dispuşi să vă dea o mână de ajutor. Vă implicaţi în prea multe activităţi, şi de aceea sunteţi mai puţin eficient ca de obicei. Dacă plecaţi la drum, nu lăsaţi niciun detaliu neanalizat.
Vărsător
La serviciu vor fi câteva evenimente care vă vor acapara toate gândurile şi energiile. Dacă doriţi să faceţi o schimbare în cămin, veţi primi sprijinul prietenilor, dar familia se va dovedi ceva mai conservatoare. Ar fi bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, căci în scurt timp vi se va da mână liberă. Nu luaţi decizii pripite în plan financiar şi profesional.
Peşti
Relaţia cu partenerul nu evoluează chiar aşa cum vă doriţi. Dacă aţi fi mai înţelegător, ar fi mai bine pentru toată lumea. Orice controversă poate genera o adevărată furtună în viaţa dv. sentimentală. Pe cât posibil, evitaţi să daţi curs manifestărilor de gelozie, care nu ar face altceva decât să vă accentueze starea de nelinişte. Relaţia cu colaboratorii s-ar putea îmbunătăţi.