HoroscopBerbec
Cineva din familie are nevoie de sprijin într-o problemă delicată. Va trebui să vă implicaţi în tot felul de activităţi, ceea ce nu vă surâde, dar nici nu este cazul să comentaţi. Pe colaboratori nu vă puteţi baza prea mult, aşa că pregătiţi-vă să faceţi totul de unul singur. În ceea ce priveşte relaţia sentimentală, aceasta este suficient de bună pentru a compensa neplăcerile cotidiene.
Taur
Vă aşteaptă o săptămână bună, căci se va dovedi că aveţi o intuiţie deosebit de eficientă. Aţi putea obţine realizări nesperate în activităţi comerciale sau artistice. O vizită neaşteptată vă va face mare plăcere şi vă va ajuta să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Ar fi de dorit să daţi dovadă de prudenţă în cazul în care intenționați să faceţi o investiţie. Pe plan sentimental, totul decurge normal.
Gemeni
Intenţionaţi să vă asumaţi mai multe responsabilităţi la locul de muncă, dar vă temeţi că şefii nu vor fi de acord. Trebuie să încercaţi să fiţi cât mai diplomat posibil pentru a reuşi să vă faceţi foarte bine înţeles. În plan sentimental, lucrurile decurg cum nu se poate mai bine. Relaţiile cu colegii de serviciu se anunţă tensionate, dar în niciun caz nu trebuie să daţi amploare discuţiilor în contradictoriu.
Rac
Şefii vă apreciază, dar să nu vă aşteptaţi la acelaşi lucru din partea colegilor, cărora este posibil să nu le fie pe plac faptul că vă descurcaţi foarte bine. În relaţia de cuplu nu este momentul să spuneţi chiar tot ce gândiţi, pentru că aţi putea strica anumite lucruri. Este o perioadă în care nu trebuie să vă suprasolicitaţi, ci să vă găsiţi mai mult timp pentru odihnă. Unul din proiectele mai vechi ar putea prinde contur.
Leu
Neatenţia de care daţi dovadă vă poate aduce în situaţia de a avea o discuţie aprinsă cu partenerul. Sfatul unui prieten se va dovedi foarte util, chiar dacă vi se va părea un pic fantezist. Veţi avea un dialog cu o persoană cu autoritate şi ar fi bine să ajungeţi la un acord. Treburile gospodăreşti par a nu mai avea sfârşit şi, chiar dacă simţiţi că nu mai aveţi răbdare, încercați să nu o arătați.
Fecioară
Faceţi o mulţime de încercări pentru a ieşi dintr-o situaţie delicată. Reuşiţi să lăsaţi o impresie bună oriunde vă duceţi, aşa că propunerile dv. vor entuziasma pe toată lumea. Chiar dacă energia vă susţine în toate demersurile pe care le aveţi în plan, nu este cazul să faceţi mai mult decât este nevoie. Păstraţi-vă măcar o zi pentru odihnă şi relaxare, şi petreceţi mai mult timp alături de partener.
Balanţă
Vă aşteaptă o perioadă favorabilă, iar relaţia cu persoanele de sex opus se va îmbunătăţi considerabil. Vor exista cunoştinţe care vor încerca să vă flateze, dar nu trebuie să credeţi tot ce vi se spune. Veţi beneficia de un bun echilibru energetic, în ciuda stării de agitaţie care vă caracterizează în continuare. Încercaţi să vă orientaţi spre activităţi practice, care vă vor ajuta să vă menţineţi tonusul ridicat.
Scorpion
Nu este momentul să faceţi schimbări majore în viaţa sentimentală. Nemulţumirile se vor atenua dacă veţi avea mai multă răbdare şi înţelegere faţă de partenerul de viaţă. Comoditatea de care daţi dovadă vă poate crea unele probleme în relaţia cu familia. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea fi pus în practică, mai ales dacă prietenii vă vor da o mână de ajutor.
Săgetător
Farmecul personal vă va da ocazia să vă remarcaţi şi în rândul persoanelor de sex opus, ceea ce ar putea genera reproşuri din partea partenerului de viață. Mare atenţie şi la bani, deoarece şi din această zonă ar putea să apară o surpriză mai puţin plăcută. În cazul în care aveţi de pus la punct unele acte, va trebui să fiţi cât se poate de atent. Inteligenţa vă permite să luaţi decizii inspirate.
Capricorn
Veţi avea de făcut o mulţime de lucruri în domenii dintre cele mai diverse. Iniţiativele se vor bucura de succes, cu condiţia să daţi dovadă de mai multă răbdare. Evitaţi cu orice chip să vă implicaţi în activităţi cu un grad mare de risc, deoarece există pericolul să suferiţi un mic eşec. Prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce doriţi să întreprindeţi. Sunteţi stăpânit de sentimente contradictorii.
Vărsător
Vă frământă o chestiune de familie căreia simţiţi că nu-i găsiţi rezolvarea. Dacă o veţi discuta, vă veţi lămuri şi chiar vă veţi mai linişti. Drumurile pe care le veţi face vă vor aduce şi un mic câştig. În general, colaborarea cu cei din jur se va dovedi inspirată, indiferent că este vorba de bani sau de proiecte pentru timpul liber. N-ar fi exclus să primiţi un cadou de la o cunoştinţă apropiată.
Peşti
Comunicarea cu cei din jur evoluează ceva mai bine, ceea ce vă va permite să aflaţi lucruri interesante, dar şi să vă faceţi noi prieteni. Încercaţi, totuşi, să fiţi atent la ceea ce spuneţi, mai ales în familie, căci riscaţi să faceţi nişte afirmaţii care pot genera discuţii aprinse, obositoare. Dacă demaraţi o nouă activitate, înarmaţi-vă cu răbdare, căci rezultatele se vor vedea abia după un timp.