HoroscopBerbec
Capacitatea de concentrare este destul de scăzută în această perioadă, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în activităţi intelectuale deosebite. Relaţia cu prietenii este prioritară, dar nu uitaţi că sunt destul de multe lucruri mai importante de făcut. Veţi primi nişte informaţii care vă vor trezi interesul, dar nu este cazul să luaţi de bun tot ce vă trece pe la urechi.
Taur
Traversaţi o perioadă în care va trebui să munciţi din greu, dar realizările pe care le veţi obţine acum vor fi de durată. În familie veţi avea parte de o atmosferă mai puţin plăcută, însă nu este momentul să vă exprimaţi nemulţumirile. În cazul în care vi se va propune o colaborare, nu daţi un răspuns până nu aflaţi toate datele necesare pentru a vă face o imagine corectă asupra situaţiei.
Gemeni
La serviciu veţi avea parte de o săptămână liniştită, chiar dacă vă va fi destul de greu să vă adaptaţi la activităţile pe care le aveţi trecute în agendă. În ceea ce priveşte timpul liber, nu este momentul să vă ocupaţi de lucruri prea serioase. Staţi de vorbă cu partenerul, dacă se dovedeşte că trece prin momente mai delicate. Dacă doriţi să aveţi succes, încercaţi să fiţi cât mai modest.
Rac
Sunteţi nemulţumit că lumea nu vă împărtăşeşte părerile. Vă pândeşte chiar o criză de personalitate, care v-ar putea aduce în situaţia de a avea discuţii neplăcute cu multă lume. Încercaţi să fiţi mai calm şi gândiţi-vă că numai perseverenţa vă poate ajuta să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea prinde contur în aceste zile.
Leu
Aveţi unele controverse cu rudele apropiate, dar acestea se vor rezolva cu rapiditate. O discuţie cu colegii vă va aduce la cunoştinţă informaţii interesante, care v-ar putea fi de folos în viitorul apropiat. Fiţi prudent, căci orice cuvânt vă este analizat şi judecat. Aveţi răbdare, căci nu este un moment favorabil pentru a vă implica în activităţi care să aibă în vedere o realizare imediată.
Fecioară
Ca de obicei, veţi munci mult pentru a face faţă tuturor cerinţelor, dar veţi fi dezamăgit, căci va trebui să mai aşteptaţi până ce vor apărea şi rezultatele. Dacă aveţi de gând să faceţi un compromis, fiţi foarte atent la condiţiile care vi se pun, pentru a nu cădea în capcană. Weekend-ul l-aţi putea petrece cu familia sau cu prietenii, ceea ce vă va ajuta să vă mai relaxaţi.
Balanţă
Energia fizică nu este la limita superioară, aşa că nu este cazul să exageraţi muncind prea mult de unul singur. Neînţelegerile pe care le-aţi avut până acum cu unii membri ai familiei se vor ameliora considerabil. Dacă pe acasă se fac lucrări de reparaţii sau reamenajări, acestea vor putea fi finalizate. E posibil să primiţi un ajutor financiar neaşteptat, care vă va redresa bugetul.
Scorpion
Activităţile intelectuale vă avantajează, dându-vă posibilitatea de a vă pune în valoare inteligenţa şi inspiraţia. Situaţia financiară nu se arată nemaipomenită, dar unele rezolvări ar putea să apară. Este foarte posibil să vi se propună o colaborare care vă va tenta. Totuşi, studiaţi cu atenţie toate detaliile. Sunteţi preocupat de relaţiile sentimentale şi doriţi să faceţi unele schimbări în acest plan.
Săgetător
Inteligenţa vie şi spiritul de observaţie vor ieşi din nou în evidenţă, aducându-vă respectul colegilor, dar şi aprecierea şefilor. Din punct de vedere financiar, situaţia nu este nemaipomenită, dar unele rezolvări ar putea să apară. Oricum, cheltuielile vor fi mari în această perioadă. În cazul în care doriţi să vă implicaţi într-o activitate de mai mare anvergură, înarmaţi-vă cu răbdare.
Capricorn
Mare atenţie, căci aveţi tendinţa de a vă neglija sănătatea, ceea ce v-ar putea crea probleme serioase. În această perioadă va trebui să vă ocupaţi de treburile gospodăreşti rămase nerezolvate. Problemele cu care v-aţi confruntat până acum în plan profesional vor începe să se rezolve într-o oarecare măsură. Dacă sunteţi indispus şi aveţi dificultăţi de comunicare, încercaţi să depăşiţi cât mai repede momentul.
Vărsător
Traversaţi o perioadă agitată, în care trebuie să rezolvaţi o mulţime de nimicuri. Cineva va interveni în planurile dv. şi acest lucru vă va deranja, dar nu este cazul să vă manifestaţi supărarea. Încercaţi să discutaţi nemulţumirile care vă apasă şi să rezolvaţi totul fără prea multă zarvă. Succesul este condiţionat de diplomaţie, indiferent că este vorba de afaceri sau de chestiuni personale.
Peşti
Aveţi nevoie de mulţi bani, dar şansa nu vă va ajuta într-o prea mare măsură. Ar fi bine să fiţi mai chibzuit cu cheltuielile, nu de alta, dar riscaţi să rămâneţi lefter. Profitaţi de orice oră liberă ivită pentru a face puţină mişcare, şi în felul acesta starea psihică se va îmbunătăţi. În gospodărie vor fi multe de făcut şi totul trebuie tratat cu mare atenţie, mai ales dacă partenerul vă solicită sprijinul.