Horoscop


Berbec

Aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă sentimentală. Pentru aceasta, trebuie să aveţi încredere şi să vă temperaţi orgoliul. În week-end, s-ar putea să aflaţi că o cunoştinţă are o problemă şi să fiţi nevoit să vă schimbaţi programul. Vă indispune un eşec la serviciu sau o colaborare care se încheie prost. În ultima vreme, aveţi impresia că nu vă reuşeşte nimic şi că toate vă sunt potrivnice.

Taur

Aveţi multe de făcut, atât acasă, cât şi la serviciu, dar se pare că nu sunteţi în formă. Sunteţi irascibil şi riscaţi să vă luaţi la ceartă cu cei din jur. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere în faţa prietenilor şi a partenerului de viaţă. Un coleg vă ajută să clarificaţi o neînţelegere cu şefii, apărută din cauza unor bârfe. Aveţi răbdare, totul va reveni repede la normal. 

Gemeni

În gospodărie vă veţi confrunta cu situaţii de tot felul, dar modul în care veţi rezolva problemele apărute va face o bună impresie. Capacitatea de comunicare atinge limita superioară şi vă permite să obţineţi o aprobare sau o promisiune la care speraţi de mai mult timp. În plan sentimental, lucrurile nu stau aşa cum vă doriţi, dar nici nu este momentul să luaţi o decizie.   

Rac

Aveţi unele controverse cu rudele apropiate, dar acestea se vor rezolva cu rapiditate. O discuţie cu colegii vă va aduce la cunoştinţă detalii interesante, care v-ar putea fi de un real folos în viitorul apropiat. Fiţi prudent, căci orice cuvânt vă este judecat şi analizat. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în activităţi care să aibă în vedere o realizare imediată. 

Leu

Traversaţi o perioadă în care este indicat să nu vă implicaţi în activităţi care vizează o realizare imediată. La serviciu, vi se vor repartiza noi sarcini, ceea ce va demonstra că şefii vă apreciază eforturile. Colegii, în schimb, fără a se arăta răutăcioşi, nu vor fi dispuşi să coopereze. Ceva mai multă atenţie ar fi bine să acordaţi sănătăţii, mai ales dacă aveţi o suferinţă cronică.

Fecioară

Dacă aveţi de gând să plecaţi la drum, conjunctura astrală vă avantajează. În cazul în care doriţi să vă implicaţi în activităţi mai complicate, fiţi cât se poate de atent, deoarece lucrurile ar putea lua o întorsătură neaşteptată. Nu este cazul să finalizaţi chiar tot ce v-aţi propus; mai lăsaţi timp şi pentru odihnă şi totul va fi în regulă. Ar fi bine să nu alergaţi după profituri imediate.  

Balanţă

Energia dv. este la limita inferioară, aşa că nu vă apucaţi de nimic din ceea ce v-ar putea suprasolicita. Încercaţi să o luaţi mai încet şi veţi avea mai multe satisfacţii. Aţi putea primi un ajutor substanţial de la colegi. O cunoştinţă mai veche vă va da un semn de viaţă, ceea ce va fi o surpriză pentru dv. Puteţi să începeţi o colaborare sau să vă faceţi planuri cu privire la o investiţie pe termen lung.

Scorpion

Succese se anunţă în comunicarea cu cei din jur. Poate apărea cineva de mare viitor în viaţa dv. O abordare sinceră a unei prietenii este lucrul cel mai indicat, mai ales că vi se potriveşte. Sensibilitatea de care daţi dovadă în această perioadă va face o bună impresie asupra persoanelor de sex opus. Dacă veţi avea de luat o decizie, cu siguranţă rezultatul vă va satisface.

Săgetător

S-ar putea să fiţi nemulţumit de atmosfera creată de un coleg la locul de muncă. Ar fi bine să nu vă angajaţi în discuţii aprinse. Dorinţa de independenţă vă poate îndepărta de prieteni. Aveţi ocazia să intraţi într-o colaborare, dar nu e cazul să vă grăbiţi. S-ar putea să fiţi confuz şi să nu luaţi decizii inspirate. Aveţi şanse de reuşită dacă daţi dovadă de răbdare.

Capricorn

S-ar putea să vă certaţi cu persoana iubită, pentru că vă înţelege greşit. Încercaţi să lămuriţi lucrurile cu calm! Aveţi de făcut mai multe drumuri scurte pentru a rezolva probleme de serviciu. Din cauza dificultăţilor financiare, nu vă simţiţi în largul dumneavoastră. Evitaţi discuţiile în contradictoriu, pentru că se poate ajunge la certuri! Vă puteţi baza pe intuiţie.

Vărsător

Comunicarea cu cei din jur decurge armonios, în ciuda faptului că nu puteţi renunţa la tendinţa de a vorbi mult. Sunteţi plin de energie, gata în orice moment să vă implicaţi într-o nouă activitate. Sunteţi, de asemenea, mai autoritar, ceea ce vă va ajuta în tot ce doriţi să întreprindeţi. Totuşi, evitaţi să vă lăsaţi condus de primul impuls, deoarece există riscul de a greşi.  

Peşti

Vă faceţi tot felul de planuri pe care aţi dori să le puneţi în practică, dar ar trebui să cereţi sfatul unui prieten de încredere, deoarece puteţi greşi cu uşurinţă. Ar fi bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, mai ales că până la urmă lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi. Şansa de a câştiga bani există, dar ea este legată de drumuri. Veţi face cheltuieli mari în compania persoanei iubite.