Horoscop


Berbec
Nu vor lipsi ocaziile de a vă vedea cu prietenii şi de a pune la punct proiecte de interes comun. Veţi afla tot felul de noutăţi, iar hotărârile pe care le veţi lua vor fi cu totul spontane. Mare atenţie la ce discutaţi cu cei din jur, căci o neglijenţă verbală v-ar putea pune într-o situaţie destul de delicată. Dacă veţi ieşi la cumpărături, ar fi bine să nu exageraţi cu cheltuielile.
Taur
Deşi vă concentraţi puţin mai greu, ideile nu vă lipsesc. Intenţionaţi să vă îmbunătăţiţi imaginea publică şi bine faceţi, căci evenimentele vă vor aduce în centrul atenţiei anturajului. Câte ceva trebuie făcut şi prin gospodărie. În relaţia de cuplu, lucrurile evoluează bine şi, dacă doriţi să puneţi la punct chestiuni de interes comun, această săptămână v-ar putea aduce realizări.
Gemeni
În această perioadă sunteţi ceva mai impulsiv, ceea ce vă poate aduce în situaţia de a avea conflicte cu cei apropiaţi. Va fi mare agitaţie în familie, pentru că vor fi de pus la punct unele chestiuni de interes comun. Evitaţi să vă exprimaţi prea apăsat punctele de vedere, căci orice discuţie vă poate accentua starea de agitaţie, de nelinişte. De asemenea, evitaţi cheltuielile inutile.
Rac
Cumpărăturile, reparaţiile şi alte astfel de activităţi pe care le consideraţi atât de plictisitoare vă vor mânca o bună parte din timpul liber. Veţi fi, însă, recompensat de aprecierile celor din familie. Capacitatea de concentrare a energiilor vă va permite să vă organizaţi rapid în orice situaţie nou-creată, dar şi să vă bucuraţi de orice clipă de relaxare.
Leu
Este foarte posibil să plecaţi la drum, ceea ce va fi în avantajul dv., pentru că veţi avea ocazia să folosiţi în mod eficient surplusul de energie de care dispuneţi. Nu e exclus să vi se facă o propunere pentru o colaborare deosebit de interesantă şi avantajoasă. Descoperiţi în jur oameni optimişti, care au o viziune lejeră asupra vieţii, şi veţi reuşi să vă adaptaţi imediat acestui stil de viaţă.
Fecioară
Reuşiţi să fiţi mai eficient în mediul în care vă desfăşuraţi activitatea, ceea ce vă face mai încrezător. Veţi lăsa o bună impresie unor persoane care vă vor fi de un real folos într-o situaţie delicată ce va apărea nu peste mult timp. Dacă veţi fi dispus să faceţi un efort şi să vă organizaţi cu atenţie programul, veţi reuşi să vă descurcaţi cât se poate de bine în orice împrejurare.
Balanţă
Energia fizică nu este la limita superioară, aşa că nu este cazul să exageraţi muncind prea mult de unul singur. Neînţelegerile pe care le-aţi avut până acum cu unii membri ai familiei se vor ameliora considerabil. Dacă pe acasă se fac lucrări de reparaţii sau reamenajări, acestea vor putea fi finalizate. E posibil să primiţi un ajutor financiar neaşteptat, care vă va redresa bugetul.
Scorpion
Activităţile intelectuale vă avantajează, dându-vă posibilitatea de a vă pune în valoare inteligenţa şi inspiraţia. Situaţia financiară nu se arată nemaipomenită, dar unele rezolvări ar putea să apară. Este foarte posibil să vi se propună o colaborare care vă va tenta. Totuşi, studiaţi cu atenţie toate detaliile. Sunteţi preocupat de relaţiile sentimentale şi doriţi să faceţi unele schimbări în acest plan.
Săgetător
Veţi fi cufundat în propriile probleme, dar cum şansele ca totul să se rezolve în favoarea dv. sunt mari, nu aveţi motive să fiţi îngrijorat. La serviciu veţi putea finaliza un proiect mai complicat, la care veţi colabora cu mai mulţi colegi. În ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, încercaţi pe cât posibil să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu aceasta şi totul va fi bine.
Capricorn
Aţi putea cunoaşte o persoană care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. În prima parte a intervalului veţi reuşi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de timpul liber alături de cei dragi. Ceva bani vă vor intra în buzunar, permiţându-vă o mică extravaganţă. S-ar putea ca o colaborare să nu decurgă conform aşteptărilor şi să rămâneţi cu un gust amar. O discuţie cu partenerul vă va remonta.
Vărsător
În anturajul dv. apropiat se va dezbate un proiect care v-ar putea interesa mai mult decât vă imaginaţi. Aveţi în plan diverse activităţi recreative, care vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi după agitaţia zilelor trecute. La serviciu, nu grăbiţi mersul evenimentelor, dacă doriţi ca succesul să fie stabil. Elaboraţi planuri excelente, ce abia aşteaptă să fie puse în practică.
Peşti
E posibil să vi se facă o propunere de colaborare pe care sunteţi tentat să o acceptaţi, în ciuda faptului că nu va fi un proiect lesne de pus în practică, însă până la urmă se va găsi o soluţie care să mulţumească pe toată lumea. Din punct de vedere sentimental, lucrurile decurg normal. Sunt şanse mari să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară, deoarece la orizont se întrevede o colaborare profitabilă.