Horoscop


Berbec

Staţi foarte bine la capitolul intuiţie şi simţ practic, iar acest lucru vă ajută să luaţi decizii inspirate pe plan profesional. Trebuie să profitaţi de orice oportunitate şi să luaţi în calcul toate posibilităţile, în orice întreprindeţi. Dacă vi se propune asocierea într-o colaborare, nu vă grăbiţi să refuzaţi! Perspectivele sunt promiţătoare şi puteţi avea succes în tot ce vă propuneţi. Evitaţi discuţiile cu partenerul, mai ales dacă nu sunteţi sigur că aveţi dreptate.

Taur

Vă decideţi să amânaţi un drum în interes personal, din cauza dificultăţilor financiare. Nu trebuie să vă faceţi griji, pentru că este posibil ca lucrurile să se rezolve şi fără să plecaţi. Aveţi posibilitatea să realizaţi proiecte ambiţioase pe termen lung şi să luaţi o decizie bună pentru cariera profesională. Ar fi bine să petreceţi week-end-ul în mijlocul familiei şi să încercaţi să vă detaşaţi de grijile cotidiene.

Gemeni

Se conturează o perioadă excelentă la serviciu, cu întâlniri fructuoase şi planuri de viitor bine concepute. Aveţi idei foarte bune şi puteţi organiza o activitate care va fi de succes în rândul tuturor celor care vor participa la ea. Veţi primi multe laude şi vă veţi bucura de toată admiraţia celor din jur. Investiţiile pe termen lung în cămin sunt favorizate şi ar trebui să vă gândiţi serios la acest lucru.

Rac

Aveţi succes în activităţile desfăşurate în cămin, dar şi la locul de muncă. Dacă veţi fi ajutat de o persoană apropiată, succesul va fi cu atât mai mare. Colegii vă apreciază propunerile, dar ar fi bine să nu începeţi mai multe activităţi simultan, pentru că riscaţi să nu finalizaţi nimic. Aveţi idei bune şi, cel mai important, aveţi poftă de muncă şi nu vă opriţi din nicio activitate până nu o finalizaţi cu bine.

Leu

Este o perioadă bună pentru luarea unor decizii importante în privinţa relaţiilor sentimentale şi parteneriale. Dacă simţiţi că este cazul să puneţi punct unei stări de lucruri neplăcute, ce durează de ceva timp, nu ezitaţi să faceţi acest lucru. Chiar dacă situaţia financiară nu vă satisface pe deplin, nu este cazul să vă îngrijoraţi, banii vor apărea la momentul oportun şi vă veţi putea rezolva problemele la timp.

Fecioară

Intuiţia vă ajută să găsiţi o metodă originală pentru a face schimbări importante în viaţa socială. Pentru aceasta va fi nevoie să faceţi un compromis cu ceilalţi membri ai familiei, dar şi câteva drumuri scurte împreună cu un prieten. Trebuie să gândiţi totul într-o manieră echilibrată şi să puneţi lucrurile la punct, pentru a nu risca să aveţi neplăceri. În plan sentimental, totul decurge normal.

Balanţă

Aveţi un succes deosebit în activităţile intelectuale şi în societate. Trebuie să vă bucuraţi cât mai mult de aceste aspecte şi să profitaţi de orice oportunitate apărută odată cu acest succes. În partea a doua a intervalului, încasaţi o sumă importantă dintr-o colaborare. Nu este cazul să cheltuiţi banii pe lucruri care nu vă sunt folositoare. Trebuie să vă gândiţi la achiziţii durabile, care să vă fie de folos în viitor.

Scorpion

S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi pe plan sentimental şi să fiţi nevoit să luaţi o decizie importantă. Nu trebuie să mai faceţi niciun fel de compromis, ci să vă urmaţi instinctul, oricât de dureroasă ar fi situaţia. La serviciu este cazul să puneţi piciorul în prag şi să spuneţi şefilor toate problemele care vă apasă. Financiar, la sfârşitul intervalului lucrurile par să se aranjeze favorabil.

Săgetător

Este o săptămână favorabilă realizărilor pe plan social şi material. Totuşi, chiar nu este cazul să vă aşteptaţi ca rezultatele să apară imediat. Este nevoie de timp şi răbdare pentru ca lucrurile să ia turnura pe care o doriţi. Ar fi bine să nu faceţi totul de unul singur, pentru că aţi putea să greşiţi şi să nu mai puteţi îndrepta situaţia în timp util. E posibil să aveţi o întâlnire care vă oferă o şansă de a face bani.

Capricorn

Sunteţi în formă şi vă adaptaţi cu uşurinţă situaţiilor noi, care apar pe neaşteptate. Reuşiţi să rezolvaţi câteva probleme ale familiei şi chiar să îi ajutaţi pe alţii. Veţi fi admirat de cei din jur, iar acest lucru vă va aduce o mare satisfacţie. Este o perioadă favorabilă comunicării cu colegii. Profitaţi de acest lucru pentru a atenua toate animozităţile care v-au provocat neplăceri până acum.

Vărsător

Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită, care vă facilitează relaţiile cu cei din jur. Sunteţi capabil să ascultaţi cu atenţie problemele celorlalţi şi să le oferiţi sfaturi utile. Aveţi grijă să nu faceţi promisiuni pe care nu le veţi putea respecta. Încercaţi să vă organizaţi timpul cât mai eficient şi să nu vă aglomeraţi. Dacă veţi fi cumpătat şi nu vă veţi supraestima capacităţile, veţi avea toate şansele să duceţi lucrurile până la capăt.

Peşti

Demaraţi o nouă activitate şi faceţi planuri de viitor în legătură cu o investiţie pe termen lung. Partenerul de viaţă vă susţine, iar acest lucru vă dă încredere şi vă face să luaţi cele mai bune decizii pentru noul proiect. La serviciu nu este cazul să exageraţi cu munca, ci va trebui să fiţi echilibrat şi să găsiţi o cale de mijloc în situaţiile nu tocmai plăcute care ar putea să apară datorită unor colegi.