Horoscop


Berbec

Persoana iubită vă face o propunere interesantă de petrecere a timpului liber. Chiar dacă nu vă tentează, ar fi bine să o acceptaţi, căci ar putea reprezenta o bună ocazie de a cunoaşte pe cineva care vă va fi de un real sprijin în viitorul apropiat. Nu mai staţi pe gânduri şi nu lăsaţi oportunităţile nefolosite. Ceva mai multă atenţie va trebui să acordaţi sănătăţii.

Taur

Veţi face o investiţie în cămin, ceea ce va entuziasma întreaga familie. Relaţia cu superiorii ierarhici este destul de tensionată şi nu este indicat să încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. O veste bună vă va face să uitaţi de toate relele. Veţi primi nişte informaţii interesante, pe care însă nu este cazul să le folosiţi înainte de a le verifica amănunţit.

Gemeni

O serie de probleme pe care nu le-aţi rezolvat la timpul potrivit vor deveni urgente. Veţi avea o agendă încărcată, dar dispuneţi de suficientă forţă pentru a face faţă situaţiei. Dorinţa de a fi cât mai autoritar vă poate aduce unele neplăceri în relaţia cu persoana iubită. Ar trebui să fiţi mai indulgent, altfel puteți pierde sprijinul colegilor.

Rac

Se pare că şefii sunt mulţumiţi de felul în care vă faceţi treaba, motiv pentru care vă vor repartiza sarcini noi. Nu trebuie să vă deranjeze acest lucru, căci şi câştigurile vor fi pe măsură. Minivacanţa care se anunţă vă poate ajuta să vă debarasaţi de stresul acumulat. Nu vă lăsaţi copleşit de un insucces, chiar dacă pierderile vă afectează.

Leu

Daţi dovadă de multă tenacitate şi veţi face o bună impresie superiorilor ierarhici. O persoană cu funcţie vă apreciază şi vă susţine iniţiativele. Câştigurile vor veni atât de la serviciu, cât şi din colaborări. Energia fizică este sub nivelul obişnuit, aşa că ar fi bine să vă stabiliţi cu grijă priorităţile. De asemenea, acordaţi mai multă atenţie comunicării cu partenerul.

Fecioară

Activităţile de divertisment vă tentează în mod special, mai ales că acestea vă dau posibilitatea să petreceţi mai mult timp în compania partenerului. Pentru cei căsătoriţi, sunt posibile discuţii în contradictoriu, fără ca acestea să aibă însă rezultate nefaste. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie activităţilor în care aveţi de gând să vă implicaţi.

Balanţă

În plan sentimental, nu aveţi de ce vă plânge, căci persoana iubită este alături de dv. ori de câte ori aveţi nevoie. Din păcate, în familie sunt unele neînţelegeri. Lăsaţi totul să se rezolve de la sine şi nu vă încăpăţânaţi să vă susţineţi punctele de vedere. În a doua parte a intervalului este posibil să se producă un eveniment deosebit, care va aduce relaxarea în cămin.

Scorpion

Drumurile scurte, în orice direcţie sau scop, vă vor aduce avantaje în această perioadă. La serviciu, veţi avea parte de blocaje, aşa că va trebui să depuneţi un efort susţinut. În familie, se vor discuta proiecte de interes comun, la care veţi avea un cuvânt greu de spus. O veste primită de la o persoană de sex opus vă va face să începeţi săptămâna într-o notă de optimism.

Săgetător

Veţi putea încheia cu succes unele activităţi începute de mai mult timp, cu condiţia să nu vă asumaţi riscuri inutile. Acasă este posibil să se petreacă un eveniment care vă va obliga să daţi dovadă de multă diplomaţie. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi bulversată de tot felul de întâmplări neprevăzute. Păstraţi-vă calmul, şi veţi reuşi să duceţi totul la bun sfârşit.

Capricorn

Se profilează posibilitatea de a face ceva schimbări la locul de muncă, dar ar fi bine să nu vă pripiţi. Totuşi, având în vedere că vă aflaţi într-o perioadă bună din punct de vedere intelectual, deciziile luate acum se vor dovedi în scurt timp inspirate. Persoana iubită ar dori mai multă atenţie din partea dv., aşa că încercaţi să vă găsiţi mai mult timp şi pentru ea.

Vărsător

Sunteţi neatent şi riscaţi să faceţi o greşeală care v-ar putea costa în viitorul apropiat. Din fericire, unul dintre prieteni este de partea dv. şi vă va întinde o mână de ajutor. Partenerul de viaţă va avea o realizare materială, de care va profita întreaga familie. Veţi primi tot felul de propuneri interesante, dar persoana care vi le face nu vă prea trezeşte încrederea.

Peşti

O cunoştinţă încearcă să vă facă greutăţi, ţesând tot felul de intrigi în jurul dv. Intuiţia de care daţi dovadă vă va ajuta să o contracaraţi. Dacă simţiţi nevoia să staţi de vorbă cu cineva, apelaţi la vechii prieteni. Cineva din anturajul apropiat vă va face o propunere interesantă, dar nu este cazul să vă grăbiţi cu răspunsul. În plan sentimental, trăirile dv. sunt profunde.