Horoscop


Berbec

S-ar putea să suferiţi pierderi financiare ca urmare a eşecului unei colaborări în care v-aţi pus mari speranţe. Trebuie să analizaţi foarte bine care au fost greşelile pe care le-aţi comis, pentru a nu le mai repeta. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt tensionate din cauza dificultăţilor de comunicare. Trebuie să vă calmaţi şi să gândiţi lucrurile la rece, pentru că altfel nu veţi ajunge la soluţii satisfăcătoare.

Taur

Deveniţi irascibil din cauza problemelor financiare şi aveţi tendinţa să vă certaţi cu toată lumea, fără motive întemeiate. Dacă nu vă temperaţi nervozitatea, riscaţi să jigniţi un prieten foarte apropiat. Nu este o perioadă bună pentru a începe o nouă sarcină la serviciu. Ar trebui să găsiţi o modalitate prin care vă puteţi echilibra din punct de vedere psihic, pentru că riscaţi să deveniţi agasant.

Gemeni

Întâmpinaţi mai multe obstacole şi aveţi impresia că vă irosiţi energia, ceea ce vă creează o stare de nervozitate. Cei din jur vă înţeleg şi încearcă să vă ajute să treceţi cu bine peste toate. Relaţia cu persoana iubită are o evoluţie favorabilă, iar acest lucru poate fi un mare avantaj, pentru că vă face să vă simţiţi mai bine în pielea dv. La începutul intervalului, reuşiţi să rezolvaţi o problemă importantă la serviciu.

Rac

Aveţi tendinţa de a reacţiona impulsiv şi riscaţi să vă îndepărtaţi colegii şi prietenii. Trebuie să vedeţi lucrurile într-o manieră optimistă, pentru că, în mod contrar, veţi fi supus multor riscuri. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă diplomaţie şi să învăţaţi să ascultaţi oamenii din jurul dv. care au ceva de spus. Ar fi indicat să vă menajaţi sănătatea şi să vă odihniţi mai mult.

Leu

Un prieten e posibil să nu-şi respecte promisiunea făcută cu ceva timp în urmă, ceea ce vă irită peste măsură. Nu are rost să vă enervaţi, mai ales că întârzierea s-ar putea să aibă cauze obiective. Ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a mai acorda încredere atât de uşor unei persoane pe care nu o cunoaşteţi prea bine. Dacă veţi da dovadă de înţelegere, veţi evita o ceartă cu partenerul.

Fecioară

În această săptămână nu este deloc indicat să vă ocupaţi de probleme care necesită mult tact, fiindcă nu aveţi deloc răbdare pentru aceste lucruri. Sunteţi irascibil şi nu reuşiţi să fiţi convingător. Nu încercaţi să vă complicaţi foarte mult, pentru că riscaţi să stricaţi tot ceea ce aţi început. În plan financiar, lucrurile încep să se aranjeze rapid, ceea ce vă dă un sentiment de echilibru.

Balanţă

Aveţi de gând să vă asumaţi prea multe responsabilităţi şi s-ar putea să nu le faceţi faţă singur. Dacă veţi simţi nevoia să vă ajute cineva, nu refuzaţi persoanele apropiate. Nu este o perioadă bună pentru începerea unei colaborări. Doriţi să faceţi nişte investiţii în cămin, dar nu găsiţi sprijin din partea partenerului. Veţi primi o veste bună de la un prieten vechi, posibil legată de bani.

Scorpion

În prima parte a intervalului este posibil să aveţi dificultăţi de comunicare, ce vă pot afecta relaţiile sociale şi sentimentale. Nu ar trebui să faceţi foarte mari eforturi în acest sens, pentru că s-ar putea să vă stricaţi şi mai mult starea de spirit. Nu este momentul să începeţi noi activităţi, oricât ar fi de tentante. Trebuie să învăţaţi să fiţi cumpătat şi să vă limitaţi la lucrurile de care sunteţi sigur că le puteţi duce la bun sfârşit.

Săgetător

Vă dedicaţi unor activităţi intelectuale, cu riscul de a va îndepărta de prieteni, dar satisfacţia morală este deosebită. Reuşiţi să faceţi lucruri la care nu v-aţi fi aşteptat. Acest lucru vă dă mai multă putere de muncă şi mai multă încredere în faptul că sunteţi capabil să realizaţi lucruri importante. Reuşiţi să rezolvaţi toate problemele familiei, şi asta va adduce echilibru în cămin.

Capricorn

Resimţiţi o stare de inhibiţie care vă împiedică să vă exprimaţi clar. Acest lucru poate dăuna foarte mult în relaţiile cu cei din jur, pentru că nu prea veţi putea să vă faceţi foarte bine înţeles. În cazul în care aveţi de luat decizii importante, rugaţi pe cineva să vă ajute. Ar trebui să amânaţi anumite întâlniri, pentru că riscaţi să nu faceţi o impresie prea bună, iar urmările vă vor afecta pe termen lung.

Vărsător

S-ar putea să fiţi indispus din cauza unor mici probleme de sănătate şi să deveniţi mai puţin sociabil. Nu refuzaţi discuţiile cu prietenii şi cu partenerul de viaţă. Aceste dificultăţi de comunicare le puteţi depăşi prin organizarea unor activităţi plăcute, alături de persoanele apropiate. La serviciu, învăţaţi să vă exprimaţi liber şi să spuneţi atunci când vă deranjează ceva, chiar dacă e vorba de şefi.

Peşti

Este o perioadă foarte bună pe plan sentimental, aşa că ar fi bine să petreceţi cât mai mult timp în compania partenerului. Nu neglijaţi însă nici sarcinile de la locul de muncă, mai ales că şefii sunt mai tot timpul cu ochii pe dv. Şansele de a obţine câştiguri financiare sunt mici, dar acest lucru se poate îndrepta într-o perioadă scurtă de timp dacă vă veţi pune creativitatea şi tenacitatea la lucru.