Victorie la pas, în fata fileului


În runda cu numarul XVI a Diviziei A2 Vest, baietii de la Volei Club Banatul Caransebes au întâlnit sâmbata, 22 februarie, în sala din cartierul Tiglarie, formatia LPS Bihorul Oradea, ocupanta locului secund al seriei. Gugulanii si-au adjudecat partida în trei seturi, câstigate la 10, 16 si 18.
,,Oradea a venit cu o echipa tânara, probabil ca au planurile lor pentru play-off, de aici încolo fiecare stie cam cu cine joaca. Indiferent cu cine picam, nu va fi o problema pentru noi, fie ca jucam cu Vâlcea sau cu Aradul. Ramânem putin descoperiti pe centru, ar mai fi nevoie pentru baraj de înca o solutie pe acest post, perioada de transferari nu este, doar daca îl aducem de afara, dar ne descurcam si asa”, a declarat dupa meci antrenorul clubului caransebesean, Pavel Craia.
În ultima etapa din sezonul regulat, programata sâmbata, 1 martie, gugulanii vor juca în deplasare la CSM Câmpia Turzii, ultima clasata în serie, urmând ca din 8 martie sa înceapa play-off-ul, care se va juca în sistemul ,,cel mai bun din trei meciuri”.