Horoscop


Berbec

Aveţi nevoie de ceva bani, dar şansa nu vă va ajuta într-o prea mare măsură. Ar fi bine să fiţi mai chibzuit cu cheltuielile şi, mai ales, să nu vă implicaţi în activităţi financiare riscante, fiindcă sunt şanse să rămâneţi lefter. Profitaţi de orice oră liberă pentru a face puţină mişcare şi în felul acesta starea psihică se va îmbunătăţi. În gospodărie vor fi multe de făcut şi totul trebuie tratat cu mare atenţie.    

Taur

Starea generală se îmbunătăţeşte constant şi, chiar dacă nu debordaţi de energie, reuşiţi să faceţi faţă tuturor provocărilor. Încercaţi să finalizaţi cât mai multe treburi, căci îndemânarea vă va ajuta să faceţi totul într-un timp record. Nu uitaţi că partenerul îşi pune mari speranţe în sprijinul dv. Când plecaţi la cumpărături, gândiţi-vă de două ori înainte de a scoate banii din buzunar.    

Gemeni

Relaţia cu colegii se va îmbunătăţi considerabil, după ce veţi primi sprijinul acestora într-o chestiune delicată. Situaţia financiară nu vă mai creează probleme, dar în ceea ce priveşte viitorul apropiat ar fi bine să nu faceţi cheltuieli mari. Activităţile de divertisment vă vor ajuta să depăşiţi stresul cotidian, dar şi să vă lărgiţi cercul de prieteni. Încercaţi să nu vă neglijaţi partenerul de viaţă.

Rac

Capacitatea de convingere va atinge limita superioară, aşa că puteţi încerca să vă găsiţi noi aliaţi pentru proiectele pe care le aveţi în plan. Situaţia profesională este excelentă şi, dacă până acum nu vi s-a oferit ocazia de a arăta ce puteţi, n-ar fi exclus ca aceasta să se ivească acum. Starea psihică este bună şi vă susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi.

Leu

Este foarte posibil să plecaţi la drum, ceea ce va fi în avantajul dv., pentru că veţi avea ocazia să folosiţi în mod eficient surplusul de energie de care dispuneţi. Nu e exclus să vi se facă o propunere pentru o colaborare deosebit de interesantă şi avantajoasă. Descoperiţi în jur oameni optimişti, care au o viziune lejeră asupra vieţii, şi veţi reuşi să vă adaptaţi imediat acestui stil de viaţă.

Fecioară

Reuşiţi să fiţi mai eficient în mediul în care vă desfăşuraţi activitatea, ceea ce vă face mai încrezător. Veţi lăsa o bună impresie unor persoane care vă vor fi de un real folos într-o situaţie delicată ce va apărea nu peste mult timp. Dacă veţi fi dispus să faceţi un efort şi să vă organizaţi cu atenţie programul, veţi reuşi să vă descurcaţi cât se poate de bine în orice împrejurare.      

Balanţă

Aveţi unele realizări, dar proiectele dv. vizează mult mai mult. Ar fi bine dacă nu v-aţi implica în activităţi care să aibă în vedere o realizare imediată, căci totul vă va ieşi cu oarecare întârziere. Veţi avea un câştig neaşteptat, care vă va permite să vă satisfaceţi unele capricii. Partenerul se va confrunta cu o situaţie dificilă şi va avea mare nevoie de sprijinul dv.

Scorpion

Calităţile de care daţi dovadă vă ajută să vă lărgiţi cercul de prieteni. Comunicarea cu aceştia evoluează excelent, ceea ce vă permite să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi din plin de această perioadă destul de agitată. Cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să o folosiţi înainte de a-i verifica autenticitatea. Nu luaţi decizii pripite şi evitaţi disputele verbale cu şefii.

Săgetător

Aţi putea avea o realizare mai deosebită în plan sentimental; fiţi atent, căci beneficiaţi de o şansă care nu se ştie când va mai apărea. E posibil să primiţi nişte bani, cărora le veţi găsi repede o utilizare. De activităţile gospodăreşti nu prea aveţi şanse să scăpaţi, oricât de mult v-aţi dori-o. Eficienţa de care daţi dovadă vă permite să finalizaţi cu rapiditate orice iniţiativă.

Capricorn

Cineva din familie vă va solicita sfatul într-o problemă importantă. Timpul liber ar putea fi alocat chestiunilor domestice, la care aţi rămas în urmă în ultima perioadă. Sunteţi încordat într-o oarecare măsură, dar după ce veţi pune la punct planurile de viitor vă veţi simţi mult mai bine. Ar fi indicat să nu căutaţi nod în papură celor din jur, care fac tot posibilul să vă ajute.

Vărsător

Veţi manifesta o tendinţă spre impulsivitate, ceea ce vă poate aduce în situaţia de a avea conflicte cu cei apropiaţi. Va fi mare agitaţie în familie, pentru că vor fi de pus la punct unele chestiuni de interes comun. Ar fi bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, mai ales că până la urmă lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi. Şansa de a câştiga bani există, dar ea este legată de drumuri.

Peşti

Chestiunile profesionale vor fi prioritare pentru dv., căci este posibil să aibă loc schimbări la locul de muncă. N-ar fi exclus nici să vi se repartizeze noi responsabilităţi, semn că superiorii ierarhici vă apreciază eforturile. La sfârşitul perioadei veţi avea parte de o surpriză extrem de plăcută. Deşi nu staţi prea bine cu banii, s-ar putea totuşi să vă satisfaceţi un capriciu.