Horoscop


Berbec

Starea generală nu va fi nemaipomenită în primele zile ale intervalului, aşa că, dacă aveţi ceva important de făcut, e bine să mai aşteptaţi. Se anunţă o mulţime de drumuri, care par a nu se mai termina. Dacă vă rămâne timp, aţi putea încerca să vă ocupaţi şi de viaţa personală. Vă faceţi griji degeaba. Norocul vă zâmbeşte atât pe plan profesional, cât şi pe plan financiar şi sentimental.

Taur

Nivelul cheltuielilor va creşte simţitor şi acest lucru vă creează o stare de nesiguranţă. Totuşi, nu este cazul să vă faceţi probleme, situaţia financiară este relativ stabilă. Este momentul să faceţi schimbările pe care le doriţi în cămin, căci cei din familie vă vor susţine în această direcţie. Unul dintre prieteni va avea o realizare, ceea ce va fi un prilej de mică sărbătoare.   

Gemeni

În această perioadă sunteţi ceva mai impulsiv, ceea ce vă poate aduce în situaţia de a avea conflicte cu cei apropiaţi. Va fi mare agitaţie în familie, pentru că vor fi de pus la punct unele chestiuni de interes comun. Evitaţi să vă exprimaţi prea apăsat punctele de vedere, căci orice discuţie vă poate accentua starea de agitaţie, de nelinişte. De asemenea, evitaţi cheltuielile inutile.

Rac

Cumpărăturile, reparaţiile şi alte astfel de activităţi pe care le consideraţi atât de plictisitoare vă vor mânca o bună parte din timpul liber. Veţi fi, însă, recompensat de aprecierile celor din familie. Capacitatea de concentrare a energiilor vă va permite să vă organizaţi rapid în orice situaţie nou-creată, dar şi să vă bucuraţi de orice clipă de relaxare.

Leu

S-ar putea să aveţi unele probleme financiare, care să nu vă permită să vă petreceţi timpul liber aşa cum v-aţi dori. Oricum, fiţi atent pe ce cheltuiţi banii. Interesul pentru chestiunile sentimentale va fi mai mare decât de obicei în această perioadă. Popularitatea în cercul de prieteni va creşte semnificativ şi veţi fi în centrul atenţiei. Profesional, se anunţă o reuşită.

Fecioară

Sunteţi vioi şi plin de iniţiative, dar nu aveţi suficientă răbdare pentru ceea ce v-aţi pus în plan. Încercaţi să nu vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece n-ar fi exclus să aveţi o surpriză mai puţin plăcută. Cel mai bine ar fi să vă orientaţi spre cât mai multe activităţi practice. Şi chestiunile domestice vă vor consuma ceva mai mult timp decât în mod obişnuit.  

Balanţă

În plan profesional, veţi avea unele mici realizări, care vă vor demonstra că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Sfaturile prietenilor se vor dovedi inspirate şi ar fi bine să ţineţi cont de ele. În această perioadă veţi avea de făcut faţă şi unor activităţi de rutină care vă vor plictisi, dar nu aveţi nicio şansă să le ocoliţi. Sunteţi îndrăzneţ şi nu vă lipseşte spiritul de iniţiativă.

Scorpion

Situaţia financiară va înregistra o îmbunătăţire, ceea ce vă va face mai optimist. Căminul va reprezenta un domeniu spre care se vor îndrepta în mod special interesul şi energia dv. Momentele petrecute în compania celor apropiaţi vă vor remonta. Este posibil ca o rudă să vă anunţe o realizare. Aveţi ocazia să fiţi mai mult timp în mijlocul familiei, în special în prima parte a intervalului.

Săgetător

Veţi avea ocazia să vă vedeţi cu un colaborator pentru a pune la punct proiecte de interes comun. Ar putea să apară unele discuţii legate de bani, dar intervenţia partenerului vă va salva de la o dispută obositoare. Timpul petrecut în compania celor apropiaţi vă va remonta. În week-end, primiţi o veste care vă pune serios pe gânduri şi vă va schimba absolut toate planurile.

Capricorn

Situaţia dv. financiară va înregistra o îmbunătăţire în această perioadă, ceea ce vă va face mai optimist. Căminul va reprezenta un domeniu spre care se va îndrepta în mod special interesul dv. Anturajul joacă un rol important în manifestarea calităţilor de care daţi dovadă. Pe cât posibil, nu daţi curs impulsivităţii de moment. Nu e exclus să faceţi mai multe drumuri scurte, în interes personal.

Vărsător

V-aţi propus să faceţi ceva folositor pentru casă. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. În partea a doua a intervalului s-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate. Acordaţi mai mult timp odihnei şi relaţiilor sentimentale. Nu sunteţi mulţumit de nimic şi ţineţi neapărat să schimbaţi ceva în viaţa dv. S-ar putea să nu reuşiţi să finalizaţi un proiect la care aţi muncit mult în ultimele zile.   

Peşti

În familie va fi agitaţie şi nu veţi putea să vă relaxaţi aşa cum v-aţi propus. Nu este cazul să aveţi discuţii lămuritoare, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Sunteţi implicat în chestiuni importante, aşa că încercaţi să vă canalizaţi energia spre activităţile pe care le consideraţi prioritare. Relaţiile cu persoanele mai în vârstă nu vă sunt favorabile, aşa că evitaţi-le!