Horoscop


Berbec

Capacitatea de concentrare este destul de scăzută în această perioadă, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în activităţi intelectuale deosebite. Relaţia cu prietenii este prioritară, dar nu uitaţi că sunt destul de multe lucruri mai importante de făcut. Veţi primi nişte informaţii care vă vor trezi interesul, dar nu este cazul să luaţi de bun tot ce vă trece pe la urechi.

Taur

Traversaţi o perioadă în care va trebui să munciţi din greu, dar realizările pe care le veţi obţine acum vor fi de durată. În familie veţi avea parte de o atmosferă mai puţin plăcută, însă nu este momentul să vă exprimaţi nemulţumirile. În cazul în care vi se va propune o colaborare, nu daţi un răspuns până nu aflaţi toate datele necesare pentru a vă face o imagine corectă asupra situaţiei.

Gemeni

Este posibil să aveţi parte de un eveniment care vă va lua prin surprindere și ar fi bine să nu reacţionaţi înainte ca lucrurile să se limpezească. De asemenea, nu ar trebui să vă implicaţi în activităţi care să vă surmeneze. Treburile gospodăreşti vă vor lua destul de mult din timpul liber, dar veţi reuşi să vă organizaţi astfel încât să vă rămână timp şi pentru relaxare.

Rac

O perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Comunicaţi bine cu persoana iubită, puteţi face planuri de viitor, ceea ce vă va da un sentiment de încredere şi de bună dispoziţie. Totuşi, nu este cazul să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Este posibil să aveţi neînţelegeri cu superiorii ierarhici şi ar fi de dorit să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere.

Leu

Aveţi unele controverse cu rudele apropiate, dar acestea se vor rezolva cu rapiditate. O discuţie cu colegii vă va aduce la cunoştinţă informații interesante, care v-ar putea fi de un real folos în viitorul apropiat. Fiţi prudent, căci orice cuvânt vă este judecat şi analizat. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în activităţi care să aibă în vedere o realizare imediată.
Fecioară

Ca de obicei, veţi munci mult pentru a face faţă tuturor cerinţelor, dar veţi fi dezamăgit, căci va trebui să mai aşteptaţi până ce vor apărea şi rezultatele. Dacă aveţi de gând să luaţi bani cu împrumut, şansa vă va surâde, cu condiţia să fiţi foarte atent la cerințele care vi se pun. În timpul liber veţi putea pleca la drum, cu familia sau cu prietenii, ceea ce vă va ajuta să vă mai relaxaţi.     

 Balanţă

Aveţi spor în treburile gospodăreşti, aşa că vă va rămâne timp şi pentru ceva relaxare. Prezenţa dv. nu va trece neobservată la o reuniune. În ceea ce priveşte chestiunile profesionale, fiţi mai conştiincios, căci aţi putea avea discuţii cu superiorii. Tot la serviciu, cineva încearcă să vă pună beţe-n roate. Sunteţi dezamăgit din cauza unui eşec financiar, dar vă veți reveni repede.

Scorpion

Este posibil să fiţi cooptat într-o activitate care va fi pe placul dv. Veţi avea un bun prilej de a vă face remarcat, dar ar fi bine să daţi dovadă de un pic de modestie. Atmosfera de la serviciu este calmă, iar colegii vă sprijină în tot ce încercaţi să faceţi. Dacă doriţi, puteţi să întreprindeţi ceva nou, dar într-un domeniu la care vă pricepeți. Evitaţi să faceţi cheltuieli pe care nu vi le puteţi permite.

Săgetător

Este o perioadă bună pentru a vă pune în practică proiecte pe care vi le-aţi făcut de mai mult timp. Unele din nemulţumirile legate de chestiunile profesionale vor putea fi rezolvate, ceea ce vă va lua o piatră de pe inimă. Beneficiaţi de suficientă energie pentru a-i mobiliza pe toți cei din jurul dv. La serviciu, va fi agitaţie mare şi aţi putea primi noi sarcini, semn că șefii vă apreciază munca.

Capricorn

Colegii vă vor susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi, şi acest lucru vă va da un plus de încredere. Colaborările se vor dovedi deosebit de avantajoase, iar iniţiativele în acest domeniu îşi vor arăta în scurt timp eficienţa. Situaţia financiară pare a se îmbunătăţi. În cazul în care doriţi să vă sporiţi confortul în apartament, şansa va fi de partea dv. în această perioadă. Chiar dacă nu vă convine, va trebui să faceţi unele compromisuri.

Vărsător

În această săptămână se pare că va fi nevoie să faceţi o mulţime de drumuri pentru a rezolva chestiunile legate de serviciu. Chiar dacă nu vă place ceva, nu trebuie să vă exprimaţi nemulţumirea, căci până la urmă situaţia vă va avantaja. Popularitatea dv. în rândul prietenilor va creşte considerabil. N-ar fi rău să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii. Comunicarea cu cei din jur evoluează cât se poate de bine.

Peşti

Tot ce faceţi la serviciu se finalizează cu greutate în această perioadă. Munciţi mult şi aţi dori ca aprecierile să nu se lase aşteptate. Puteţi spera la un ajutor din partea superiorilor ierarhici. Evitaţi să daţi curs pornirilor impulsive, altfel aţi putea avea probleme de tot felul. Este posibil să vi se propună o colaborare interesantă, dar cam riscantă, așa că mai bine amânaţi luarea unei decizii.