Horoscop


Berbec

Reuşiţi să fiţi mai eficient în mediul în care vă desfăşuraţi activitatea, ceea ce vă face mai încrezător, dar şi mai optimist. Veţi face o bună impresie unor persoane care vă vor fi de un real folos într-o situaţie ce va apărea nu peste mult timp. Nu demaraţi însă nimic deocamdată, pentru că este nevoie de timp şi un efort constant pentru a rezolva ce v-aţi propus. Prietenii vă solicită pentru tot felul de sfaturi.

Taur

Veţi avea ocazia să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită, ceea ce vă va aduce o creştere a popularităţii în rândul celor din anturajul apropiat. Cineva încearcă să vă facă rău, aşa că fiţi atent şi mai ales nu vă încredeţi în orice zâmbet amabil. Farmecul personal vă permite să vă îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul şi cu colegii. Vi se va propune o colaborare, dar ar fi bine să fiţi cât se poate de precaut.

Gemeni

În cămin vă veţi confrunta cu situaţii de tot felul, dar modul în care veţi rezolva problemele apărute va face o bună impresie. Capacitatea de comunicare atinge limita superioară şi vă permite să obţineţi o aprobare sau o promisiune pentru a rezolva o problemă care nu vă dă pace de mai mult timp. În plan sentimental lucrurile nu stau aşa cum vă doriţi, dar nici nu este momentul să luaţi o decizie în acest sens.

Rac

Este foarte posibil să plecaţi la drum, ceea ce va fi o bună ocazie să folosiţi în mod eficient surplusul de energie de care dispuneţi. Vi se va face o propunere pentru o colaborare deosebit de interesantă, dar nu este sigur că totul este chiar aşa cum se prezintă la prima vedere. Nu este însă momentul să semnaţi acte sau documente oficiale. Sunteţi foarte prins, dar nu se poate să nu găsiţi şi timp pentru odihnă.

Leu

Comunicarea cu cei din jur va evolua cât se poate de bine, acest lucru permiţându-vă să găsiţi persoane dornice să vă sprijine. În ceea ce priveşte chestiunile legate de serviciu, aţi putea să vă implicaţi în rezolvarea unei lucrări mai deosebite. Din punct de vedere sentimental, situaţia generală se îmbunătăţeşte. N-ar fi exclus să aveţi ocazia de a vă implica într-un proiect care se va dovedi rentabil.

Fecioară

Chiar dacă vi se pare că numai dv. aveţi dreptate, nu trebuie să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu superiorii ierarhici. Proiectele dv. pot fi puse în practică oricum, aşa că o atitudine mai cerebrală nu ar face decât să vă ajute. Situaţia financiară s-ar putea îmbunătăţi datorită unor activităţi extraprofesionale în care sunteţi implicat. Partenerul de viaţă este de acord cu majoritatea iniţiativelor dv.

Balanţă

Doriţi să faceţi foarte multe, dar, contrar obiceiului, ideile vă sunt cam împrăştiate şi aţi putea greşi cu uşurinţă. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi mai tensionată şi ar fi de dorit să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Şi relaţia cu colaboratorii ar putea să vă ridice oarece probleme. Acasă aveţi de făcut o mulţime de treburi gospodăreşti, pentru care nu aveţi niciun fel de tragere de inimă.

Scorpion

În familie va fi multă agitaţie şi nu veţi putea să vă relaxaţi, aşa cum v-aţi propus. Nu este cazul să încercaţi discuţii lămuritoare, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Sunteţi implicat în chestiuni mult prea importante pentru a merita să le rataţi, aşa că încercaţi să vă canalizaţi energia spre activităţile prioritare. În ceea ce priveşte relaţia cu cei din jur, fiţi cât se poate de atent.

Săgetător

Vă frământă o chestiune de familie căreia simţiţi că nu-i găsiţi rezolvarea. Dacă o veţi discuta cu rudele apropiate, vă veţi lămuri şi chiar vă veţi mai linişti. La serviciu, este posibil să vi se repartizeze o nouă lucrare. Drumurile pe care le veţi face vă vor aduce şi un mic câştig. În general, colaborarea cu cei din jur se va dovedi inspirată, indiferent că este vorba de bani sau de proiecte pentru timpul liber.

Capricorn

Vi se va face o propunere de colaborare pe care ar fi bine să o analizaţi cu atenţie. Este adevărat că v-ar putea aduce ceva câştiguri, dar trebuie să ţineţi cont şi de riscurile pe care le implică. Partenerul de viaţă va avea parte de un câştig suplimentar. Nu este cazul să vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite, mai ales în a doua parte a intervalului. Vă reîntâlniţi cu o persoană apropiată, cu care nu v-aţi văzut de mult timp.

Vărsător

Aveţi în faţă o perioadă agitată şi nu vă va fi uşor să depăşiţi obstacolele ce se vor ivi în calea dv. Energia fizică este la limita inferioară. Neînţelegerile pe care le-aţi avut până acum cu unii membri ai familiei se vor ameliora considerabil. Dacă pe acasă se fac lucrări de reparaţii sau reamenajări, acestea vor putea fi finalizate. Limitaţi-vă la activităţi de rutină şi nu refuzaţi ajutorul colegilor.

Peşti

Activităţile extraprofesionale vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi, petrecând clipe excelente în compania partenerului. Din punct de vedere financiar, situaţia nu vă favorizează. Aţi putea avea o reuşită datorită implicării în activităţi de colaborare. Investiţiile pe care le aveţi în plan nu-şi vor arăta eficienţa decât în timp mai îndelungat. Ar fi indicat să nu vă ocupaţi de mai multe lucruri în acelaşi timp.