Horoscop


Berbec

Persoana iubită va fi mai sensibilă ca de obicei şi va trebui să fiţi foarte atent, căci orice vorbă spusă la întâmplare ar putea-o răni. În rest, veţi avea parte de tot felul de evenimente, care vă vor ţine în priză. La începutul intervalului ar putea apărea unele discuţii legate de bani, dar intervenţia unui prieten vă va salva de la o dispută obositoare. Nu vă lăsaţi descurajat de nimic în aceste zile!

Taur

S-ar putea ca partenerul de viaţă să nu vadă cu ochi buni intenţia dv. de a demara noi activităţi. Încercaţi să fiţi mai realist şi să vă stabiliţi clar priorităţile. Ar fi bine să vă abţineţi de la speculaţii financiare. Începeţi să resimţiţi oboseala acumulată. Dacă veţi continua să munciţi în acest ritm, riscaţi să aveţi mari probleme de sănătate. Fiţi atent pe ce cheltuiţi banii.  

Gemeni

Se pare că şefii sunt mulţumiţi de felul în care vă faceţi treaba, motiv pentru care vă vor repartiza sarcini noi. Nu trebuie să vă deranjeze acest lucru, căci şi câştigurile vor fi pe măsură. O ieşire în aer liber vă poate ajuta să vă debarasaţi de surplusul de energie nervoasă care s-a acumulat. Este de dorit să nu vă neglijaţi partenerul, altfel riscaţi să aveţi probleme în viitorul apropiat.

Rac

Evitaţi să vă implicaţi în speculaţii financiare, căci nu vă avantajează. Dacă totuşi nu vă puteţi opune tentaţiei, limitaţi-vă la sume mici. Dialogul cu cei din jur vă va ajuta să luaţi nişte decizii măcar rezonabile. Evitaţi excesele alimentare, deoarece aţi putea avea unele neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea. Faceţi faţă destul de greu cheltuielilor, care par a nu se mai termina.

Leu

Faceţi o mulţime de încercări pentru a găsi nişte colaboratori. Reuşiţi să lăsați o impresie bună oriunde vă duceţi, aşa că propunerile dv. vor cuceri pe toată lumea. Chiar dacă energia vă susţine în tot ce întreprindeți, nu este cazul să faceţi mai mult decât este nevoie. Păstraţi-vă ceva timp şi pentru odihnă şi relaxare, dar mai ales pentru partener, deoarece l-ați cam neglijat în ultima vreme.

Fecioară

Neatenţia şi dezinteresul de care daţi dovadă vă pot aduce în situaţia de a avea o discuţie aprinsă cu partenerul. Sfatul unui prieten se va dovedi foarte util, chiar dacă în prima fază vi se pare un pic fantezist. Veţi avea un dialog cu o persoană cu autoritate şi ar fi bine să ajungeţi la un acord. Treburile gospodăreşti par a nu se mai termina şi simţiţi că nu mai aveţi răbdare pentru ele.

Balanţă

Calităţile dv. vor ieşi în evidenţă, în timp ce popularitatea în rândul persoanelor de sex opus creşte. Aţi putea să repurtați un succes cu ocazia unui drum. Vă veţi bucura de o relaţie bună cu şefii, aşa că, dacă aveţi nevoie de sprijinul lor, conjunctura astrală vă va avantaja. Este posibil să vi se repartizeze sarcini noi, semn că vă faceţi remarcat datorită calităţilor cu care sunteţi înzestrat.

Scorpion

Reuşiţi să fiţi pe fază cu tot ce se întâmplă, atât la serviciu, cât şi în viaţa personală. Totuşi, dacă aveţi de semnat documente oficiale, prudenţa va trebui pusă pe primul plan, deoarece se pot ivi tot felul de încurcături. O mare parte din atenţia dv. se va îndrepta, în această perioadă, spre problemele băneşti. Aveţi mari şanse să obţineţi unele câştiguri mai mult sau mai puţin aşteptate.

Săgetător

Familia vă va da un sprijin substanţial în ceea ce doriţi să întreprindeţi. Activităţile comerciale sunt avantajoase, cu condiţia să nu vă cramponaţi de soluţiile clasice. În ceea ce priveşte activităţile profesionale, este posibil să aveţi unele realizări, dar nu la nivelul aşteptărilor. Veţi avea mult de lucru, dar nu veţi reuşi să finalizaţi chiar tot ce v-aţi propus, deoarece este nevoie de mai multă insistenţă.

Capricorn

Vă frământă o chestiune de familie, căreia simţiţi că nu-i găsiţi rezolvarea. Dacă o veţi discuta cu rudele apropiate, vă veţi lămuri şi chiar vă veţi mai linişti. În familie este posibil să apară o nouă urgenţă. Drumurile pe care le veţi face vă vor aduce şi un mic câştig. În general, colaborarea cu cei din jur se va dovedi inspirată, indiferent că este vorba de bani sau de proiecte pentru timpul liber.

Vărsător

Vă implicaţi în prea multe activităţi şi de aceea sunteţi mai puţin eficient ca de obicei. Colegii vă vor sprijini şi astfel veţi depăşi mai uşor neplăcerile cotidiene. Un prieten v-ar putea ajuta să rezolvaţi o problemă mai delicată. Nu este momentul să vă exprimaţi nemulţumirile. Dacă doriţi să faceţi o schimbare de mai mare anvergură, ar fi bine să vă sfătuiţi cu cineva de încredere.

Peşti

Din punct de vedere sentimental, nevoia de stabilitate este foarte mare. Unele nemulţumiri mai vechi vă vor apăsa în continuare, dar nu este cazul să faceţi ceva în această direcţie. Lăsaţi lucrurile aşa cum sunt, căci ele se vor rezolva de la sine. La serviciu veţi avea parte de tot felul de activităţi mărunte, pe care însă le veţi rezolva din mers. Înclinaţia către independenţă vă poate deteriora relaţia cu partenerul.