Horoscop


Berbec

Activităţile sociale vă vor interesa în mod special. Relaţia cu prietenii va fi foarte importantă pentru dv. şi nu veţi pierde niciun prilej de a vă petrece timpul liber în compania acestora. Sunteţi plin de energie, gata în orice moment să vă implicaţi într-o nouă acţiune. Veţi câştiga ceva bani prin intermediul activităţilor extraprofesionale, iar negocierile se vor dovedi avantajoase.

Taur

Veţi fi tentat să încercaţi unele schimbări şi, dacă veţi proceda cu diplomaţie, acestea ar putea fi primite cu entuziasm de partenerul de viaţă. Puteţi miza şi pe sprijinul colegilor pentru punerea în practică a unor proiecte. Un eveniment oarecum neaşteptat vă va pune nervii la grea încercare, dar numai pentru puţin timp. Sunt şanse mari să finalizaţi o lucrare pe care aţi început-o de mai mult timp.

Gemeni

Aveţi succes în activităţile desfăşurate pentru cămin. Reuşiţi să faceţi schimbări atât în casă, cât şi în viaţa profesională. Ar fi indicat să ţineţi seama şi de părerile unui prieten. Aveţi grijă să nu începeţi prea multe treburi deodată, pentru că s-ar putea să nu le puteţi duce pe toate la bun sfârşit. Ar fi bine dacă aţi acorda mai multă atenţie familiei, şi nu doar carierei.

Rac

Evitaţi să vă implicaţi în speculaţii financiare, căci nu vă avantajează. Dacă totuşi nu vă puteţi opune tentaţiei, limitaţi-vă la sume mici. Dialogul cu cei din jur vă va ajuta să luaţi nişte decizii măcar rezonabile. Evitaţi tensiunile de orice fel, deoarece aţi putea avea unele neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea. Relaţia cu partenerul decurge foarte bine în această perioadă.

Leu

Popularitatea dv. în rândul persoanelor de sex opus va creşte simţitor, iar acest lucru ar putea determina gelozia partenerului. În cazul în care doriţi să vă implicaţi într-o activitate nouă, mare atenţie, căci aţi putea avea parte de o situaţie mai puţin plăcută – fie colegii de serviciu nu vă vor sprijini, fie veţi avea probleme cu partenerul. Din punct de vedere financiar, totul este în regulă.

Fecioară

Pe cât posibil, nu iniţiaţi activităţi noi, ci încercaţi să le finalizaţi pe cele pe care deja le-aţi început. N-ar fi exclus să aveţi tot felul de discuţii cu partenerul de viaţă, legate de modul în care înţelegeţi să cheltuiţi banii. Cel mai bine ar fi să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt. Un coleg v-ar putea ajuta să vă puneţi în practică unul din proiectele mai vechi.

Balanţă

Rezultatele pe care le aşteptaţi întârzie să apară, ceea ce vă nelinişteşte şi vă nemulţumeşte totodată. Nu trebuie să vă faceţi probleme, ideile dv. sunt excelente, dar trebuie să învăţaţi să daţi dovadă de mai multă răbdare. Oricum, traversaţi o perioadă bună, în care eforturile dv. sunt recunoscute la toate nivelurile. Din punct de vedere sentimental, veţi avea parte de o mică bucurie.

Scorpion

Aveţi în jurul dv. multe persoane care nu sunt ceea ce par a fi. Alegeţi-vă cu grijă colaboratorii, altfel puteţi avea surprise mai puţin plăcute. N-ar fi exclus să primiţi un cadou neaşteptat de la persoana iubită. În cazul în care aveţi nevoie de bani, şansa va fi de partea dv. Nu comentaţi deciziile pe care le iau şefii; fiţi diplomat şi evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Săgetător

Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că nu trebuie să vă implicaţi în activităţi mari consumatoare de energie. În cazul în care aveţi o suferinţă cronică, aceasta poate reveni în atenţia dv. Veţi avea o ieşire care ar putea tensiona relaţia cu partenerul de viaţă. N-ar fi exclus, însă, nici să faceţi ceva cheltuieli alături de prieteni. Evitaţi discuţiile pe teme financiare!

Capricorn

Relaţia cu superiorii ierarhici va fi destul de tensionată, dar până la urmă veţi reuşi să-i convingeţi să vă accepte iniţiativele. La serviciu veţi munci mult, şi din acest motiv nu veţi putea să vă petreceţi timpul liber aşa cum v-aţi propus. Partenerul de viaţă ar putea avea unele câştiguri financiare care vor asigura consolidarea bugetului comun. Reuşiţi să faceţi schimbări în cămin, care vă vor îmbunătăţi mult confortul.

Vărsător

Veţi manifesta o tendinţă spre impulsivitate, ceea ce vă poate aduce în situaţia de a avea conflicte cu cei apropiaţi. Va fi mare agitaţie în familie, pentru că vor fi de pus la punct unele chestiuni de interes comun. Ar fi bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, mai ales că până la urmă lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi. Şansa de a câştiga bani există, dar ea este legată de drumuri și eforturi susținute.

Peşti

Chestiunile profesionale vor fi prioritare pentru dv., căci este posibil să aibă loc schimbări la locul de muncă. N-ar fi exclus nici să vi se repartizeze noi responsabilităţi, semn că superiorii ierarhici vă apreciază eforturile. La sfârşitul perioadei veţi avea parte de o surpriză extrem de plăcută. Deşi nu staţi prea bine cu banii, s-ar putea totuşi să vă satisfaceţi un capriciu.