„Militarii” au capitulat în faţa gugulanilor


În runda a VIII-a a Diviziei A1, desfăşurată sâmbătă, 29 noiembrie, Volei Club Banatul Caransebeş a întâlnit în deplasare echipa clasată pe ultimul loc în acest eşalon, Steaua Bucureşti.

Elevii antrenorului Dan Banu au avut emoţii doar în începutul primului set, când au fost conduşi de gazdele întâlnirii cu 6-1, însă, pe mâna bună a coordonatorului Teleleu, Borota şi colegii săi au întors rezultatul şi s-au impus cu 25-20. În următoarele două seturi, caransebeşenii, deşi aflaţi în deplasare, au dominat şi s-au impus clar, cu 25-18 şi 25-15, obţinând astfel 3 puncte extrem de importante pentru ei, având în vedere că în etapa a VII-a au pierdut pe teren propriu în faţa voleibaliştilor de la Unirea Dej.

Muştruluiala a fost bună, s-a văzut în teren la meciul cu Steaua. Le-am spus jucătorilor că în primul rând joacă pentru oraş şi pentru iubitorii voleiului din Caransebeş, care nu sunt puţini. Astăzi merită toate felicitările şi sper să o ţină tot aşa”, a declarat Cristian Stepanescu, preşedintele clubului Banatul Caransebeş.

În etapa a IX-a, programată sâmbătă, 6 decembrie, gugulanii vor primi în Polivalenta din Pipirig replica formaţiei SCM „U” Craiova, echipă aflată pe poziţia a patra a clasamentului. (S. Rogoz)