Horoscop


Berbec

Pretenţiile dv. sunt exagerate şi acest lucru poate genera mici neînţelegeri în relaţia cu partenerul de viaţă. Dacă doriţi o discuţie lămuritoare, ar trebui să daţi dovadă în primul rând de stăpânire de sine. Atmosfera la serviciu va fi plăcută, aşa că eforturile pe care le veţi face nu vă vor obosi. Intuiţia v-ar putea ajuta să luaţi o decizie care îşi va demonstra eficienţa în scurt timp. Începeţi o serie de schimbări în cămin.

Taur

În această perioadă dispuneţi de multă energie fizică, pe care v-o puteţi distribui spre domenii dintre cele mai diverse. Sunteţi foarte interesat de ceea ce se întâmplă la serviciu, dar nu reuşiţi să vă concentraţi la tot ce aveţi de făcut. Ar fi bine dacă aţi apela la sprijinul celor apropiaţi, măcar pentru a vă sfătui asupra deciziilor pe care urmează să le luaţi. Puteţi să vă faceţi liniştit planuri de viitor.

Gemeni

Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că v-ar prinde bine ca timpul liber să îl păstraţi pentru odihnă şi relaxare. N-ar fi exclus ca o mai veche problemă de sănătate să se acutizeze. Relaţia cu colegii vă nemulţumeşte, dar nu este un moment bun pentru a pune lucrurile la punct. O sumă de bani vă va parveni pe neaşteptate. E posibil să vi se propună o colaborare avantajoasă spre sfârșitul intervalului.

Rac

Manifestaţi un interes profund pentru chestiunile profesionale. Relaţia cu colegii nu este dintre cele mai fericite, dar şefii vă apreciază iniţiativele. N-ar fi exclus ca o persoană din anturaj să vă facă o propunere, dar nu este cazul să luaţi decizii fără o matură chibzuinţă. Impulsivitatea nu vă este de niciun folos în această perioadă. S-ar putea să fiţi neliniştiţi din cauza unor probleme financiare minore.

Leu

Este foarte posibil să aveţi probleme legate de un drum. Fie nu veţi reuşi să plecaţi, fie nu veţi rezolva ceea ce v-aţi propus. Planurile secrete ar putea începe să prindă contur, cu condiția să nu vă grăbiţi nici măcar un pic. În cazul în care până acum v-aţi confruntat cu unele probleme de sănătate, este foarte posibil ca acestea să se amelioreze sau chiar să-şi găsească o rezolvare în cel mai scurt timp.

 Fecioară

Dacă aveți de primit aprobări, semnături, în această săptămână veţi avea noroc. N-ar fi exclus să faceţi o achiziţie mai costisitoare. Relaţia cu familia vă dă un sentiment de siguranţă, ceea ce vă încurajează să vă implicaţi în activităţi deosebite. În ceea ce priveşte cheltuielile, ar trebui să fiţi mai precaut. La serviciu, este recomandabil să amânaţi măcar cu câteva zile luarea deciziilor importante.

Balanţă

Doriţi să faceţi foarte multe, dar, contrar obiceiului, ideile vă sunt cam împrăştiate şi aţi putea greşi cu uşurinţă. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi mai tensionată şi ar fi de dorit să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Şi relaţia cu colaboratorii ar putea să vă ridice oarece probleme. Acasă aveţi de făcut o mulţime de treburi gospodăreşti, pentru care nu aveţi niciun fel de tragere de inimă.

Scorpion

În familie va fi multă agitaţie şi nu veţi putea să vă relaxaţi, aşa cum v-aţi propus. Nu este cazul să încercaţi discuţii lămuritoare, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Sunteţi implicat în chestiuni mult prea importante pentru a merita să le rataţi, aşa că încercaţi să vă canalizaţi energia spre activităţile prioritare. În ceea ce priveşte relaţia cu cei din jur, fiţi cât se poate de atent.

Săgetător

Este o perioadă bună pentru a vă pune în practică proiecte pe care vi le-aţi făcut de mai mult timp. Unele din nemulţumirile legate de chestiunile profesionale vor putea fi rezolvate, ceea ce vă va lua o piatră de pe inimă. Beneficiaţi de suficientă energie pentru a vă putea pune proiectele în practică. La serviciu, va fi agitaţie mare şi aţi putea primi noi sarcini, semn că șefii vă apreciază munca.

Capricorn

Colegii vă vor susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi, şi acest lucru vă va da un plus de încredere. Colaborările se vor dovedi deosebit de avantajoase, iar iniţiativele în acest domeniu îşi vor arăta în scurt timp eficienţa. Situaţia financiară pare a se îmbunătăţi. În cazul în care doriţi să vă sporiţi confortul în apartament, şansa va fi de partea dv. în această perioadă. Chiar dacă nu vă convine, va trebui să faceţi unele compromisuri.

Vărsător

În anturajul apropiat este posibil să apară discuţii în contradictoriu. În gospodărie aţi cam rămas în urmă cu activităţile, dar în cazul în care doriţi să faceţi unele schimbări, puteţi miza pe sprijinul celorlalţi membri ai familiei. La serviciu, situaţia se anunţă liniştită, iar propunerile dv. vor fi încurajate de o persoană cu funcţie. Ar fi bine să rezolvaţi problemele de familie pe care le-aţi tot amânat.

Peşti

Este o săptămână bună pentru a vă ocupa mai mult de propria persoană. O vizită prin magazine v-ar putea da ocazia să vă înnoiți garderoba şi implicit să vă îmbunătăţiţi starea de spirit. Relaţia cu prietenii va fi pusă la încercare din cauza unei vorbe spuse la întâmplare. Nu este cazul să vă pripiţi cu concluziile, mai bine lăsaţi timpul să-şi spună ultimul cuvânt, şi totul va fi bine.