Horoscop


Berbec

Situaţia dv. profesională are şanse să se îmbunătăţească. Totuşi, nu este cazul să faceţi vreo schimbare de anvergură. Iniţiativele de la începutul săptămânii viitoare îşi vor arăta roadele ceva mai târziu, iar reuşitele vor stârni invidia celor din jur. Activităţile intelectuale vă vor da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile. Relaţia cu prietenii are toate şansele să se îmbunătăţească.

Taur

Este posibil ca situaţia financiară să înregistreze o îmbunătăţire ce vă va permite satisfacerea unui capriciu. Oricum, activităţile legate de bani vă favorizează în aceată perioadă. Cineva din anturajul apropiat vă va solicita sprijinul. Nu sunteţi în forma cea mai bună din punct de vedere fizic, dar nici nu-l puteţi refuza. Drumurile pe care le aveţi de făcut vă vor irita peste măsură.

Gemeni

Veţi avea de făcut faţă unor cheltuieli care vă vor dezechilibra serios bugetul, dar nu trebuie să vă faceţi griji, totul se va rezolva chiar mai bine decât credeţi. Este posibil să plecaţi la drum pentru a rezolva chestiuni de natură familială sau, pur şi simplu, pentru a vă vedea cu rudele. În anturajul apropiat se vor ivi unele animozităţi şi ar fi de dorit să nu daţi curs pornirilor impulsive.

Rac

În această perioadă şansa este de partea dv., iar iniţiativele vă vor fi apreciate la justa valoare. Ceea ce-i îngrijorează pe cei din jur este modul în care doriţi să le puneţi în aplicare. Veţi intra în posesia unei informaţii cu adevărat interesante, pe care însă nu este momentul să o folosiţi. Succesele la care aspiraţi sunt condiţionate în mare parte de multă muncă şi mai ales de prudenţă.

 Leu

Situaţia financiară vă va interesa în mod special. Vor fi multe cheltuieli de făcut, dar ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a scoate banii din buzunar. Mare atenţie, deoarece nu este exclus nici să încerce cineva să vă păcălească. Acasă aţi putea demara unele mici schimbări pe care oricum vi le doreaţi de mai multă vreme. Partenerul de viaţă vă va face o surpriză plăcută.

Fecioară

Pentru acest interval aveţi în plan tot felul de proiecte de petrecere a timpului liber. Aţi dori să schimbaţi ceva în aspectul exterior, iar achiziţia unui obiect de îmbrăcăminte v-ar putea face să vedeţi viaţa într-un mod mai optimist. Este posibil să fie nevoie să plecaţi la drum, ceea ce nu vă va face plăcere. Ar fi bine să nu încheiaţi nicio colaborare până nu discutaţi cu partenerul de viaţă.

Balanţă

Farmecul personal îşi va spune cuvântul, aşa că se întrevăd succese în relaţiile cu persoanele de sex opus. Vă tentează o mică variaţie în sfera sentimentală, dar prudenţa vă face să bateţi în retragere. La serviciu, este posibil să fiţi solicitat să luaţi o decizie importantă şi ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a spune ceva. Financiar, staţi nesperat de bine.

Scorpion

O perioadă destul de plină, în care veţi avea de făcut o mulţime de lucruri şi vi se va părea că timpul nu vă mai ajunge. N-ar fi exclus să primiţi o vizită care vă va da peste cap toate planurile. Veţi descoperi că, în fond, acest lucru vă face plăcere, căci oricum nu aveaţi chef de treabă. Puterea de convingere este mare, aşa că aţi putea beneficia de sprijin pentru activităţile în care sunteţi implicat.

Săgetător

Preocupările de timp liber vă interesează în mod special. Sănătatea nu va fi punctul dv. forte, aşa că nu este cazul să vă suprasolicitaţi. Sunteţi implicat în chestiuni mult prea importante pentru a merita să le rataţi, aşa că încercaţi să vă canalizăţi energia spre activităţile pe care le consideraţi prioritare. Nu uitaţi că partenerul îşi pune mari speranţe în sprijinul dv.

Capricorn

Energia fizică este la limita superioară, ceea ce vă permite să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse. Dacă cineva vă arată că o decizie este eronată, nu vă încăpăţânaţi, ascultaţi-i sfatul şi faceţi schimbările ce se impun. Oricum, gândurile vă sunt cam împrăştiate, aşa că este cazul să daţi dovadă de un dram de prudenţă. Aţi putea primi o informaţie interesantă de la un coleg.

Vărsător

Reuşiţi să fiţi mai eficient în toate mediile în care vă desfăşuraţi activitatea, ceea ce vă face mai încrezător. În cazul în care aveţi de semnat acte oficiale, va trebui să fiţi foarte atent. Orice activitate financiară vă poate aduce surprize neplăcute, aşa încât e mai bine să vă abţineţi. Unul din planurile mai vechi ar putea căpăta contururi reale. O întâlnire cu un prieten vă va ajuta să încheiaţi săptămâna în mod plăcut.

Peşti

Din punct de vedere mental, funcţionaţi la limita superioară. Vi se vor face o mulţime de propuneri, dar nu trebuie să daţi un răspuns imediat. Ar fi cazul să vă gândiţi mai bine şi să nu mai fiţi aşa de nerăbdător; oricum, sfatul unui prieten nu are ce să vă strice. O reuniune de familie vă va da un sentiment de siguranţă şi stabilitate. Puteţi afla în cei apropiaţi un sprijin de nădejde.