Horoscop


Berbec

Nu vă lăsaţi influenţat de nemulţumirile persoanei iubite, în luarea deciziilor. Energia şi iniţiativa vor fi la nivel maxim. Şi din punct de vedere mental funcţionaţi la limita superioară. Ar fi bine, totuşi, să nu vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Vi se vor repartiza noi sarcini de serviciu, care vor demonstra că superiorii ierarhici vă apreciază calităţile.

Taur

În plan profesional veţi avea multe de făcut, iar rezultatele vor fi pe măsura eforturilor. Se pare că superiorii se bazează pe dv., chiar dacă nu arată întotdeauna acest lucru. Pe cât posibil, evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Relaţia cu partenerul de viaţă nu este nemaipomenită, căci nu reuşiţi să cădeţi de acord asupra mai multor chestiuni.

Gemeni

Daţi dovadă de inspiraţie, dar nu este un moment favorabil pentru a vă pune ideile în practică. Cu puţină răbdare, veţi avea ocazia să găsiţi persoane care să vă susţină din toate punctele de vedere. Profesional vă merge bine, deşi perspectiva deplasărilor nu vă surâde. Nu aveţi însă ce face, aşa că ar fi bine să porniţi la treabă, fără să mai staţi pe gânduri. Partenerul vă va da o mână de ajutor într-o problemă importantă.

Rac

Starea generală nu este nemaipomenită, vă enervaţi din orice şi nu reuşiţi să vă canalizaţi energia spre un scop concret. Implicarea în activităţi practice v-ar putea ajuta într-o oarecare măsură. Dacă aveţi de gând să luaţi o decizie, încercaţi să fiţi mai obiectiv, altfel veţi face greşeli pe care nu se ştie dacă veţi reuşi să le corectaţi în timp util. Sfatul unui prieten v-ar putea ajuta să vă puneţi gândurile în ordine.

Leu

Aveţi de dat nişte bani şi ar fi bine să nu mai amânaţi momentul. Nu este cazul să vă lansaţi în noi activităţi, ci încercaţi să vă ocupaţi mai mult de cele pe care le-aţi abandonat în trecut. E indicat să evitaţi excesele alimentare, pentru că sunteţi predispus la complicaţii digestive. În această perioadă puteţi să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche.

Fecioară

Vă aşteaptă o săptămână destul de bună, căci, orice veţi încerca, veţi reuşi să rezolvaţi. Ar fi bine să nu insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere, căci nu veţi reuşi altceva decât să deterioraţi relaţiile cu cei din jur. O discuţie cu persoana iubită v-ar ajuta să lămuriţi unele mici neînţelegeri. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea căpăta contururi reale.   

Balanţă

Vă aşteaptă o perioadă favorabilă, iar relaţia cu persoanele de sex opus se va îmbunătăţi considerabil. Vor exista cunoştinţe care vor încerca să vă flateze, dar nu trebuie să credeţi tot ce vi se spune. Veţi beneficia de un bun echilibru energetic, în ciuda stării de agitaţie care vă caracterizează în continuare. Încercaţi să vă orientaţi spre activităţi practice, care vă vor ajuta să vă menţineţi tonusul.

Scorpion

Nu este momentul să faceţi schimbări majore în viaţa sentimentală. Nemulţumirile se vor atenua dacă veţi avea mai multă răbdare şi înţelegere faţă de partenerul de viaţă. Comoditatea de care daţi dovadă vă poate crea unele probleme în relaţia cu familia. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea fi pus în practică, mai ales că prietenii vă vor da o mână de ajutor.

Săgetător

Starea sănătăţii dv. nu este nemaipomenită, şi ar fi bine să faceţi ceva pentru a stabili echilibrul de care aveţi atâta nevoie. Ar fi de dorit să vă manifestaţi cu mai multă prudenţă, căci cineva încearcă să ţeasă intrigi în jurul dv. Veţi primi o propunere de colaborare care vă va tenta. Ar fi bine să nu exageraţi cu lucrul, faceţi numai strictul necesar, deoarece nu trebuie să vă mai dovediţi competenţa la locul de muncă.

Capricorn

În familie se va încerca rezolvarea unei probleme care irită pe toată lumea, iar pe dv. în mod special. Pe cât posibil, evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă, dacă doriţi să aveţi o săptămână liniştită. Propunerea pe care v-o va face o cunoştinţă nu vă va încânta, dar se pare că nu aveţi de ales. Deşi şansa pare de partea dv., evitaţi să vă asumaţi riscuri de orice fel, mai ales financiare.

Vărsător

E posibil să câştigaţi nişte bani sau aţi putea primi un cadou de la o cunoştinţă. La serviciu vă aşteaptă o perioadă destul de agitată, căci este posibil să apară tot felul de neînţelegeri în relaţia cu colegii. Chiar dacă nu vă simţiţi în forma cea mai bună, păstraţi-vă ceva mai mult timp pentru mişcare. Nu vorbiţi oricui despre proiectele dv., pentru că nu toţi cei ce vă înconjoară sunt demni de încredere.

Peşti

Aţi putea rezolva una dintre problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, ceea ce vă va aduce aprecierea superiorilor ierarhici. Atenţie însă la relaţia cu colegii, căci se pare că cineva „vă sapă” cam de mult timp. N-ar fi rău să vă dedicaţi ceva mai mult din timpul liber activităţilor recreative în compania membrilor familiei. Cheltuielile nu vă vor face probleme în această perioadă.