Horoscop


Berbec

Reuşiţi să comunicaţi ceva mai bine cu partenerul de viaţă. Pentru a nu strica acest echilibru, fragil totuşi, ar fi de dorit să evitaţi să-i adresaţi critici. Situaţia financiară va fi ceva mai grea în această săptămână. Colegii nu se vor arăta prea dornici să vă ajute, aşa că ar fi bine să vă bazaţi numai pe propriile forţe. Este o perioadă bună pentru a trece la schimbări în domeniul colaborărilor şi pe plan sentimental.

Taur

Va trebui să vă ocupaţi de problemele rămase nerezolvate de mai mult timp. Există posibilitatea unui mic accident, aşa că, pe cât posibil, nu vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Se trag tot felul de sfori şi se încearcă rezolvarea unor probleme importante la serviciu. Fiţi prudent şi nu vă lăsaţi entuziasmat de orice informaţie veţi primi. Nu prea reuşiţi să faceţi ce v-aţi propus, pentru că intervin o mulţime de evenimente neprevăzute.

Gemeni

Evitaţi să vă încăpăţânaţi şi să vă susţineţi cu prea multă înverşunare punctele de vedere. Încercaţi să fiţi ceva mai cooperant şi, mai ales, mare atenţie să nu stârniţi gelozia partenerului. Situaţia profesională este în ansamblu bună. La serviciu se vor ivi tot felul de situaţii şi nu vă va fi prea uşor să le descurcaţi. Din punct de vedere financiar, situaţia se va îmbunătăţi. Este recomandat să vă ascultaţi intuiţia.

Rac

Activităţile sociale în care sunteţi implicat vă vor permite să cunoaşteţi persoane care vă vor stârni interesul. Veţi face o bună impresie şi veţi putea miza pe sprijinul cuiva din anturajul apropiat. Sunteţi optimist şi plin de energie, şi asta vă mobilizează să realizaţi lucruri deosebite. Unul dintre proiectele pentru timpul liber va trebui amânat. Vă veţi simţi foarte bine într-o vizită, unde veţi fi în centrul atenţiei.

Leu

Energia fizică va fi sub nivelul obişnuit, aşa că nu vă implicaţi în activităţi dificile. Încearcaţi să vă faceţi un program echilibrat, pentru că surmenajul poate dăuna sănătăţii. În relaţia de cuplu, lucrurile evoluează constant, fără probleme. În cazul în care doriţi să faceţi o schimbare, s-ar putea să aveţi o surpriză. La serviciu aţi putea avea o divergenţă cu un coleg, din cauza unor bârfe.

Fecioară

Veţi avea de semnat multe acte, de obţinut aprobări. Toate se vor poticni la un moment dat, dar eforturile pe care le veţi face vor da până la urmă rezultate. De bani nu veţi duce lipsă, deşi veţi avea destule cheltuieli de făcut. Entuziasmul şi optimismul de care daţi dovadă vă vor ajuta să obţineţi rezultate bune în activităţile în care sunteţi implicat. Partenerul vă sprijină în tot ceea ce faceţi.

Balanţă

Nu sunteţi nici pe departe în forma dv. cea mai bună, aşa că faceţi-vă un program cât mai lejer. La serviciu, veţi avea parte de tot felul de evenimente care vă vor scoate din ritm şi nu veţi reuşi să realizaţi mare lucru. Aşteptaţi prea mult de la partenerul de viaţă. Dacă aţi fi ceva mai realist, ar fi mai bine pentru toată lumea. Ar fi indicat să vă stăpâniţi nervozitatea în discuţiile cu şefii.

Scorpion

Este posibil ca unele neplăceri legate de sănătate să vă împiedice să vă achitaţi cu succes de sarcinile de la serviciu. Dacă vi se va cere să rămâneţi peste program, nu este cazul să ezitaţi. Oricum, şefii vă vor aprecia într-o mai mare măsură eforturile depuse. Situaţia dv. financiară are toate şansele să se îmbunătăţească, ceea ce vă va distrage atenţia de la aspectele mai puţin plăcute ale vieţii.

Săgetător

Sunteţi cam nemulţumit de tot ce se întâmplă, dar, de fapt, exageraţi. Dacă aţi fi mai conciliant şi mai înţelegător, aţi putea rezolva chiar mai multe decât v-aţi propus. O surpriză plăcută ar putea veni de la nişte prieteni vechi. Starea de nelinişte, va fi mare pe tot parcursul săptămânii. Relaţia cu partenerul va fi tensionată din cauza agitaţiei ce vă stăpâneşte. Nu faceţi eforturi mari la serviciu.

Capricorn

Nu vă implicaţi în activităţi fizice deosebite. Starea psihică nu va fi dintre cele mai bune la începutul intervalului. La serviciu este o perioadă foarte agitată pentru dv. şi trebuie să fiţi în formă. Aveţi parte de tot felul de schimbări în plan profesional, dar mai devreme sau mai târziu acestea vă vor avantaja. Este indicat să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoane mai în vârstă ori cu funcţii.

Vărsător

La serviciu, reuşiţi să vă puneţi în valoare calităţile, aşa că veţi reuşi să vă faceţi apreciat atât de şefi, cât şi de colegi. Aveţi mai multe proiecte pe care doriţi să le puneţi în practică, şi asta cât mai repede. Vă trebuie un colaborator şi n-ar fi exclus să îl găsiţi. Planurile referitoare la o investiţie serioasă încep să prindă contur. Acordaţi mai mult timp familiei, pe care aţi cam neglijat-o din cauza problemelor de serviciu.

Peşti

Energia fizică este peste nivelul obişnuit şi, dacă veţi reuşi să o folosiţi în mod constructiv, este posibil să aveţi rezultate deosebite. La serviciu, veţi avea de depăşit câteva obstacole şi pentru orice nimic va trebui să vă zbateţi. Încercaţi să o luaţi încetişor şi nu forţaţi nota, chiar dacă vi se pare că sunteţi în situaţia de a vă putea impune punctele de vedere.