Horoscop


Berbec

Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că nu trebuie să vă implicaţi în activităţi mari consumatoare de energie. În cazul în care aveţi o suferinţă cronică, aceasta poate reveni în atenţia dv. Veţi avea o ieşire care ar putea tensiona relaţia cu partenerul de viaţă. N-ar fi exclus însă nici să faceţi cheltuieli cam mari pentru bugetul familiei. La serviciu, evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Taur

Sunteţi mai agresiv ca de obicei şi aveţi tendinţa de a vă implica în tot felul de acţiuni fără o matură chibzuinţă. Sentimentele dv. vor fi mai profunde şi, dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi impulsivitatea, veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia de cuplu. Dacă sunteţi implicat într-o sarcină profesională nouă, nu ezitaţi să vă consultaţi cu colegii, şi totul va fi mult mai simplu.

Gemeni

Calităţile dv. vor ieşi în evidenţă, în timp ce popularitatea în rândul persoanelor de sex opus creşte. Aţi putea chiar să faceţi o cucerire. Vă veţi bucura de o relaţie bună cu şefii, aşa că, dacă aveţi nevoie de sprijinul lor, conjunctura astrală vă va avantaja. Este posibil să vi se repartizeze sarcini noi, semn că vă faceţi remarcat datorită calităţilor de care daţi dovadă.

Rac

Comunicarea cu cei din jur va evolua cât se poate de bine, acest lucru permiţându-vă să găsiţi persoane dornice să vă sprijine. În ceea ce priveşte chestiunile legate de serviciu, aţi putea să vă implicaţi în rezolvarea unei lucrări mai deosebite. Din punct de vedere sentimental, situaţia generală se îmbunătăţeşte, mai ales că partenerul de viaţă are nevoie de sprijinul dv.

Leu

Comentariile stârnite de deciziile luate de dv. sunt acide şi provocatoare. Încercarea de a fi păcălit se termină oarecum tragic pentru cei care încearcă aşa ceva, prin ruperea relaţiilor păgubitoare, chiar dacă în acestea sunt implicate rude. Veţi avea nevoie de mai multă odihnă la sfârşitul săptămânii, pentru că oboseala acumulată în ultima perioadă nu mai poate fi trecută cu vederea.

Fecioară

Nemulţumirile, îndârjirile şi dorinţa de a rupe relaţiile amicale dispar ca şi cum n-ar fi existat vreodată. Dacă trebuie să daţi un examen important în acest interval, aveţi şi mult noroc, dar vă puteţi baza cu încredere şi pe propriile cunoştinţe. Dacă sunteţi născut în a doua decadă a zodiei, există riscul destul de mare de a fi ţinta unor crize de gelozie venite din partea partenerului de viaţă.

Balanţă

Atitudinea duplicitară nu vă caracterizează de obicei, de aceea veţi ieşi în evidenţă în săptămâna care începe. Simţiţi influenţa părerilor negative ale celor din anturaj. Vă veţi simţi obligat să luaţi atitudine şi să penalizaţi toate faptele reprobabile ale colegilor. Chiar şi faţă de familie aveţi tendinţa de a deveni restrictiv şi mai critic decât de obicei, ceea ce va tensiona inutil atmosfera.

Scorpion

Veţi avea posibilitatea să descoperiţi în aceste zile cine sunt acei adversari care răspândesc zvonuri despre dv., vă bârfesc şi vă implică în tot felul de intrigi. Sunteţi avantajat dacă sunteţi o persoană matură, care îşi poate permite să se ocupe de ceea ce îi face plăcere. În plus, aveţi o energie vitală excepţională şi un optimism molipsitor, care îi va uimi pe cei din jur.

Săgetător

Pe acasă sunt multe de făcut, dar nu este cazul să exageraţi cu activităţile în această direcţie. Energia dv., îndreptată spre rezolvarea chestiunilor de serviciu, se va dovedi eficientă. Colaborarea cu cei din jur vă va permite să rezolvaţi chiar mai multe decât v-aţi propus. Prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce doriţi să întreprindeţi, dar mai ales în relaţia cu partenerul de viaţă.

Capricorn

Farmecul personal vă dă ocazia să vă faceţi remarcat oriunde vă duceţi. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, v-aţi putea dori o schimbare de anvergură. Totuşi, nu vă aruncaţi cu capul înainte. Acceptaţi cu încredere colaborările ce vi se propun. Unul din proiectele pe care vi l-aţi făcut pentru timpul liber va înregistra schimbări majore. Priviţi cu mai multă încredere spre viitor!

Vărsător

Nu sunteţi în forma dv. cea mai bună, iar activităţile în care sunteţi implicat vă solicită mai mult decât în mod obişnuit. Intuiţia vă va ajuta să vă descurcaţi cel puţin mulţumitor. Comunicarea cu prietenii nu vă mulţumeşte. Fiţi prudent şi nu acceptaţi orice, doar de dragul schimbării. Veţi cheltui o mulţime de bani. Fiţi cu mare băgare de seamă, căci nu este exclus să vă păcălească cineva.

Peşti

Veţi avea o mulţime de controverse cu cei din anturajul apropiat, dar acestea se vor finaliza într-un mod care vă favorizează. Nu este exclus ca partenerul să se confrunte cu o problemă de serviciu care îl indispune. Sensibilitatea de care daţi dovadă în această perioadă vă va da posibilitatea să vă consolidaţi relaţia cu persoana iubită. La serviciu, lucrurile se vor rezolva cu greutate.