Horoscop


Berbec

Comunicarea cu persoana iubită evoluează armonios şi sunteţi plin de tandreţe. Veţi avea posibilitatea să începeţi o colaborare avantajoasă, dar n-ar fi exclus să vi se pună beţe-n roate de către cineva apropiat. Starea dv. generală este bună, sunteţi vioi şi plin de forţă. Veţi munci mult pentru a face faţă tuturor problemelor cu care vă confruntaţi, însă rezultatele vă vor satisface.

Taur

Traversaţi o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Veţi avea ocazia să faceţi o cucerire, dar şi să vă consolidaţi relaţia cu partenerul. Vă simţiţi, însă, lipsit de energie şi ar trebui să nu vă implicaţi în prea multe activităţi fizice. Unele surprize se vor ivi în ceea ce priveşte situaţia dv. materială. Veţi avea de făcut cheltuieli peste aşteptări sau poate să împrumutaţi un prieten.

Gemeni

Iniţiativele dv. vor putea fi duse la bun sfârşit graţie şi bunei capacităţi de concentrare de care daţi dovadă în această perioadă. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi destul de tensionată, în ciuda faptului că aceştia vă vor aprecia din toate punctele de vedere. Este posibil să vi se dea noi responsabilităţi, pe care le veţi finaliza doar primind ajutor din exterior.

Rac

Este posibil ca o rudă apropiată să aibă o realizare de care se va bucura întreaga familie. Veţi avea parte de o mulţime de evenimente care nu vă vor conveni câtuşi de puţin. E posibil să trăiţi un sentiment de nelinişte şi de nesiguranţă în plan afectiv, pentru că ştiţi că aţi greşit. Spre sfârşitul intervalului va fi mai bine. Ar fi de dorit să fiţi cât mai atent la sănătatea dv.

Leu

Aţi dori să vă consolidaţi relaţia de suflet, dar pentru asta ar trebui să încercaţi să fiţi ceva mai conciliant. Pe cât posibil, evitaţi să vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece puteţi avea tot felul de surprize. Implicarea în activităţi intelectuale vă va ajuta să vă găsiţi mai uşor echilibrul interior. Cereţi sprijinul persoanelor din anturaj pentru finalizarea unui proiect.

Fecioară

Din punct de vedere mental, aveţi reacţii prompte, ceea ce vă va fi de un real folos. Va trebui să fiţi însă foarte atent şi să nu vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece aţi putea avea probleme serioase. N-ar fi exclus ca o cunoştinţă să vă vorbească de rău. Vor fi apreciate calităţile dv. într-o mare măsură, iar starea de iritare ce v-a caracterizat în ultimul timp se va diminua.

Balanţă

Nu sunteţi în forma cea mai bună, aşa că ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite, deoarece riscaţi să vă epuizaţi fără a realiza mare lucru. Nici din punct de vedere mental nu veţi funcţiona la nivelul obişnuit. Relaţia cu persoana iubită merge însă excelent. Mare atenţie la bani, mai ales că veţi avea cheltuieli mari în perioada imediat următoare.

Scorpion

O lucrare mai veche ar putea fi încheiată, ceea ce vă va atrage aprecierea mai mult a şefilor, decât a colegilor. Este foarte posibil să aveţi parte de mai multe reuşite în plan profesional. Deşi există unele nemulţumiri, se poate spune că relaţia dv. de cuplu funcţionează bine. Este totuşi posibil să apară unele discuţii legate de investiţiile ce ar trebui făcute în cămin.

Săgetător

Este posibil să cheltuiţi o sumă mare de bani, dar nu trebuie să fiţi supărat, căci rezultatele vă vor satisface. Încercaţi să fiţi mai ponderat în discuţii, altfel există riscul de a face greşeli. Aveţi tendinţa de a vă asuma riscuri inutile, ceea ce vă poate aduce neplăceri. Se poate ca o persoană să vă păcălească sau ca unele lucruri să iasă la iveală, în adevărata lor lumină.

Capricorn

Iniţiativele dv. se vor bucura de succes, ceea ce vă va îmbunătăţi, într-o bună măsură, starea de spirit. Veţi reuşi să vă canalizaţi energia spre scopuri practice, ceea ce vă va aduce, în afară de satisfacţii, şi ceva relaxare. O persoană de sex opus din anturajul dv. vă cam agasează verbal.  Implicarea în discuţii în contradictoriu poate determina o accentuare a stării de iritare.                

Vărsător

Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că ar fi de dorit să nu vă implicaţi în activităţi care să vă obosească. Contrar obiceiului, aveţi tendinţa de a fi mai puţin tolerant, mai puţin diplomat cu partenerul de suflet, şi din acest motiv aţi putea avea o discuţie mai aprinsă. Acesta e posibil şi să aibă o problemă de sănătate. Nu este cazul să faceţi investiţii deosebite. 

Peşti

Deşi de o bună bucată de vreme lucrurile evoluează mai încet decât aţi dori, în această perioadă vă veţi putea bucura de rezultatele eforturilor depuse. Dacă doriţi o schimbare în situaţia dv. profesională, aţi putea să primiţi o ofertă în această direcţie. Dacă veţi avea un regim de viaţă echilibrat, veţi reuşi să fiţi foarte eficient. Nu încercaţi să vă implicaţi în mai multe activităţi odată.