Horoscop


Berbec

Energia mentală atinge cote maxime, astfel încât aţi putea face faţă cu succes unor activităţi intelectuale. O bună parte a timpului liber o veţi dedica partenerului. N-ar fi exclus să produceţi o impresie excelentă unei persoane de sex opus, dar nu este cazul să faceţi schimbări în plan sentimental. Conjunctura astrală vă favorizează în realizarea unei colaborări rentabile.
Taur

Dacă doriţi să plecaţi la drum, atenţie, căci vă puteţi confrunta cu situaţii oarecum neaşteptate. În plan sentimental, lucrurile evoluează bine. Veţi avea parte de ceva surprize, dar, din fericire, vor fi dintre cele plăcute. Dacă o să vă stăpâniţi tendinţa de a vă impune punctele de vedere, dacă veţi reuşi să daţi dovadă de diplomaţie, îi veţi convinge pe cei din colectiv să vă susţină.

Gemeni

În cămin se mizează mult pe ajutorul dv. Faceţi un efort pentru a nu-i dezamăgi pe cei dragi. Deşi vor fi tentaţii mari, ar fi bine să nu vă aventuraţi în speculaţii financiare, mai ales că ocaziile de a câştiga bani nu se vor lăsa prea mult aşteptate. La locul de muncă, s-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi care vă indispun. Nu este cazul să vă îngrijoraţi, fiindcă totul se rezolvă repede, cu ajutorul colegilor.

Rac

Problemele cu care v-aţi confruntat până acum par să-şi găsească rezolvările căutate. Conjunctura vă favorizează, dându-vă posibilitatea să vă implicaţi în colaborări rentabile. Comunicarea cu cei din jur decurge foarte armonios, iar cineva din familie vă va aduce o veste care vă va bucura. Treceţi printr-o perioadă favorabilă pe plan sentimental. În această săptămână aveţi succes în tot ce faceţi.

Leu

În cazul în care doriţi să vă îmbunătăţiţi confortul în apartament, ar fi bine să mai amânaţi acest lucru, mai ales că nu staţi prea bine cu banii. În relația cu superiorii ierarhici vor fi discuţii aprinse şi ar fi de dorit să nu insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Cel mai bine ar fi să evitaţi discuțiile în contradictoriu şi, mai ales, să fiţi ceva mai conciliant. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt foarte bune.

Fecioară

Este posibil să aveţi parte de un câştig ce vă va permite să vă echilibraţi pentru un timp situaţia financiară. Energia mentală atinge cote maxime, astfel încât aţi putea face faţă cu succes unor activităţi intelectuale sau aţi putea lua decizii în problemele delicate. Ar fi bine să amânaţi întâlnirile cu prietenii şi să petreceţi mai mult timp în sânul familiei. Încercaţi să vă organizaţi timpul cât mai eficient.

Balanţă

Sunteţi oarecum agitat în această perioadă, iar impulsivitatea vă poate determina să luaţi decizii care vă pot conduce pe căi greşite. Prudenţa trebuie pusă pe primul plan. Proiectele de petrecere a timpului liber se vor dovedi deosebit de inspirate. Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează cum nu se poate mai bine, ceea ce vă dă un plus de încredere în propriile forţe.

Scorpion

Se vor ivi unele neînţelegeri cu colaboratorii, dar până la urmă veţi reuşi să ajungeţi la un numitor comun. Traversaţi o perioadă agitată, în care vă confruntaţi cu situaţii de tot felul şi nu aveţi timp nici măcar să respiraţi. De energie nu duceţi lipsă, dar aveţi tendinţa de a v-o risipi în chestiuni minore, lipsite de importanţă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi considerabil, mai ales în week-end.

Săgetător

În această perioadă va trebui să faceţi unele compromisuri, ceea ce nu vă surâde, dar altfel nu se va putea. Din fericire, comunicarea cu cei din jur evoluează cât se poate de bine şi acest lucru vă va ajuta în discuţiile pe care le veţi avea. Este posibil să vi se propună o colaborare interesantă, dar cam riscantă. Cel mai bine ar fi să amânaţi luarea unei decizii. Partenerul este de acord cu tot ce faceţi.

Capricorn

Este o perioadă bună pentru a vă pune în practică proiectele pe care vi le-aţi făcut de mai mult timp. Unele dintre nemulţumirile dv. legate de chestiunile sentimentale vor putea fi rezolvate, ceea ce vă va lua o piatră de pe inimă. Beneficiaţi de suficientă energie pentru a vă putea pune proiectele în practică. La serviciu va fi agitaţie mare şi aţi putea primi noi sarcini.

Vărsător

O rudă vă va da nişte informaţii pe care ar trebui să le verificaţi înainte de a le folosi. Oricum, sunteţi cam împrăştiat şi aţi putea greşi cu uşurinţă. Sănătatea v-ar putea crea unele probleme. La serviciu, va fi foarte multă forfotă, dar acest lucru nu vă va afecta câtuşi de puţin, deoarece veţi fi cu gândurile în altă parte. În partea a doua a intervalului, vi se propune o colaborare. Nu vă grăbiţi în luarea unei decizii.  

Peşti

Starea dv. generală nu va fi cea cu care i-aţi obişnuit pe cei din jur în ultimul timp. Veţi obosi mai repede, iar consumul nervos va fi mai mare pentru orice nimic. Este totuşi puţin probabil să aveţi parte de vreo problemă de sănătate. Nu este un moment favorabil pentru a pleca la drum. Evitaţi să trageţi sfori sau să vă implicaţi în acţiuni la limita legalităţii, deoarece aţi putea avea neplăceri.