Horoscop


Berbec

Starea dv. generală va fi în ansamblu bună, în ciuda agitaţiei ce vă caracterizează de ceva vreme. În cazul în care până acum v-aţi confruntat cu ceva probleme de sănătate, în această perioadă ele s-ar putea rezolva. Ar fi bine, totuşi, să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Cheltuielile făcute în scopul îmbunătăţirii confortului vor fi eficiente.

Taur

Vă veţi agita cu tot felul de treburi, care mai de care mai importante, şi nu vă va mai rămâne timp pentru relaxare. În schimb, veţi avea posibilitatea să finalizaţi o situaţie ce ar putea aduce ceva mai multă stabilitate în viaţa afectivă. Dacă aveţi de gând să vă implicaţi într-o nouă activitate, nu vă aşteptaţi ca rezultatele să se vadă imediat. Fiţi mai atent cu persoana iubită!

Gemeni

Cineva din familie ar putea interveni în relaţia cu partenerul de viaţă, ceea ce ar putea genera unele discuţii. Dacă nu veţi vorbi mai mult decât este cazul, nu se va întâmpla nimic neplăcut. Este posibil să primiţi o veste care vă va binedispune. Drumurile nu vor lipsi din agenda acestei săptămâni, dar vă vor da ocazia să rezolvaţi probleme importante.

Rac

Propunerile pe care le veţi primi vor fi tentante, dar nu este cazul să vă implicaţi decât în acţiuni pe termen scurt. Unele schimbări pe care le aveaţi în minte de mai multă vreme nu vor mai putea fi evitate. Activităţile intelectuale vă vor favoriza, căci vă vor permite să vă puneţi în evidenţă spiritul practic şi capacitatea de sinteză. Profitaţi de ofertele care vi se vor face!

Leu

Vă aşteaptă o perioadă bună în plan sentimental. Farmecul personal este la limita superioară şi oriunde vă veţi duce vi se vor face complimente. Iniţiativele dv. în acest domeniu se vor bucura de succes, dar nu este cazul să faceţi schimbări de mai mare anvergură. Dacă aveţi de gând să faceţi o investiţie în cămin, partenerul vă va susţine această iniţiativă.

Fecioară

Vor exista unele tensiuni în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul. Nu este un moment prielnic pentru a discuta despre nemulţumirile pe care le aveţi, deoarece poate izbucni o ceartă. Nu este cazul să faceţi schimbări de anvergură în viaţa socială, pentru că în scurt timp veţi constata că aţi comis o greşeală. Neînţelegerile cu un coleg ar putea să vă afecteze profesional.

Balanţă

Este posibil să apară unele neînţelegeri cu colaboratorii. Cel mai bine ar fi să faceţi totul de unul singur. În cazul în care vi se vor repartiza noi sarcini de serviciu, înarmaţi-vă cu răbdare, căci soluţiile vor veni cu întârziere. Nu vă încredeţi în orice zâmbet amabil, căci sunt persoane care pândesc orice slăbiciune. Spre sfârşitul intervalului veţi primi o informaţie interesantă.

Scorpion

Veţi avea un sentiment de frustrare, căci eforturile dv. nu se vor concretiza atât de repede pe cât v-aţi aştepta. Cineva din familie vă va susţine, cu condiţia să faceţi tot ce vi se spune. Fiţi însă atent, deoarece este posibil să fiţi victima unor persoane care vă invidiază. Nu este cazul să faceţi lucruri deosebite decât dacă sunteţi pregătit să aşteptaţi mai mult timp rezultatul.

Săgetător

Sunteţi cam irascibil, ceea ce vă poate determina să luaţi decizii pripite. Fiţi cât se poate de atent, fiindcă există riscul să faceţi greşeli cu repercusiuni majore! Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu cei apropiaţi, deoarece este posibil să aveţi parte de o surpriză mai puţin plăcută. Activităţile sociale vă vor avantaja, căci vă vor da posibilitatea să faceţi cunoştinţe interesante.

Capricorn

În cazul în care aveţi o problemă de sănătate, ea şi-ar putea găsi rezolvarea. În plan financiar puteţi avea o realizare. Câştigurile nu se lasă prea mult aşteptate şi eforturile pe care le-aţi făcut îşi vor demonstra eficienţa. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit şi suprasolicitarea vă face să vă simţiţi pur şi simplu epuizat. Aveţi o săptămână agitată, din cauza problemelor de serviciu.

Vărsător

Săptămâna se anunţă deosebit de favorabilă tuturor iniţiativelor în plan sentimental. Relaţia cu persoana iubită evoluează cum nu se poate mai bine şi acest lucru vă ajută să vă simţiţi mai relaxat. Şeful ierarhic va încerca să-şi impună punctul de vedere şi ar fi bine să acceptaţi lucrurile aşa cum sunt. Simţiţi o puternică nevoie de libertate, care vă poate izola de ceilalţi.

Peşti

Vor fi multe de făcut şi nu prea veţi avea timp pentru dv., pe ordinea de zi putând să apară tot felul de urgenţe. N-ar fi exclus ca o activitate pe care o practicaţi în timpul liber să vă aducă nişte bani. Colaborările nu sunt indicate, aşa că ar fi mai bine să faceţi totul de unul singur. Nu aveţi chef de nimic, sunteţi puţin descurajat şi riscaţi să provocaţi tensiuni în familie.