Horoscop


Berbec
Din punct de vedere mental, sunteţi eficient. Reuşiţi să vă concentraţi cu uşurinţă şi nu veţi avea nicio problemă dacă veţi dori să vă puneţi ideile în practică. Dacă aveţi probleme sentimentale, în această perioadă ele s-ar putea rezolva. Prudenţa se cere să fie pusă pe primul plan, altfel aţi putea avea parte de neplăceri serioase. Spre sfârşitul intervalului, veţi avea unele satisfacţii pe plan financiar.
Taur
Săptămâna se anunţă încărcată, căci veţi avea mult de lucru, iar rezolvările pe care le veţi iniţia nu se vor dovedi prea inspirate. Colaborările v-ar putea ridica şi ele ceva probleme şi, dacă nu veţi acţiona cu diplomaţie, puteţi avea parte de ceva încurcături. De asemenea, este foarte posibil să finalizaţi o activitate pe care aţi început-o de mai mult timp. Cel mai bine pentru toată lumea ar fi să nu vă precipitaţi.
Gemeni
Ar trebui să vă concentraţi asupra unor activităţi la care aţi rămas în urmă până acum. Totuşi, în ansamblu situaţia vă favorizează, aşa că nu este cazul să vă faceţi probleme. Neînţelegerile pe care le-aţi avut cu partenerul de viaţă s-ar putea ameliora, cu condiţia să daţi dovadă de mai multă înţelegere. Activităţile intelectuale vă dau ocazia să vă puneţi în valoare inteligenţa şi intuiţia.
Rac
Entuziasmul sentimental va creşte semnificativ. Timpul liber petrecut în compania persoanei iubite vă va da ocazia să vă consolidaţi relaţia cu aceasta. Veţi cheltui ceva bani împreună, dar acest lucru nu are de ce să vă deranjeze. Profitaţi de energia dv. şi oferiţi mai mult sprijin unui prieten care are o problemă. S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi la serviciu, din cauza unor colegi răuvoitori.
Leu
Vor fi multe de pus la punct, iar răbdarea nu este punctul dv. forte. Încercaţi să nu fiţi încăpăţânat şi, mai ales, nu daţi curs pornirilor impulsive, care pot determina apariţia unor neînţelegeri cu partenerul de viaţă. Spre sfârşitul intervalului, situaţia se va îmbunătăţi considerabil şi veţi petrece clipe excelente în compania acestuia. Este momentul să vă folosiţi inspiraţia şi creativitatea la locul de muncă.
Fecioară
Lucrurile nu vă ies prea uşor şi aveţi senzaţia că eforturile pe care le depuneţi nu-i interesează pe cei din anturajul dv. Şi acasă veţi avea mult de muncit şi nu întotdeauna meritele vă vor fi recunoscute. Conştiinciozitatea vă va fi de un real folos, aşa că nu precupeţiţi niciun efort pentru a vă achita de sarcinile de serviciu. La un moment dat, o persoană cu funcţie v-ar putea da un sprijin substanţial.
Balanţă
În această săptămână, interesul pentru chestiunile sentimentale se va accentua considerabil, iar iniţiativele din acest domeniu se vor bucura de succes. Nu este exclus să existe unele divergenţe de păreri, generate de proiectele comune. Veţi reuşi, însă, să ajungeţi la un compromis care să mulţumească pe toată lumea. Este posibil să primiţi sprijinul unui coleg pentru a finaliza o lucrare.

Scorpion
Nu tot ce v-aţi propus pentru acest interval va putea fi pus în practică, dar până la urmă lucrurile se vor aranja într-un mod care să vă avantajeze. Cineva e posibil să vă facă o surpriză care se va dovedi plăcută. Interesul pentru relaţia cu prietenii şi pentru activităţile sociale, în general, se va accentua. Veţi primi o propunere interesantă şi nu aveţi niciun motiv să fiţi suspicios.
Săgetător
Dacă doriţi să faceţi unele mici schimbări în viaţă, situaţia vă avantajează, cu condiţia să nu exageraţi. Este posibil să vă confruntaţi cu ceva probleme legate de acte sau de o aprobare, care vă va ţine cu sufletul la gură o bună bucată de vreme. Şansa e de partea dv., aşa că aţi putea demara o activitate mai deosebită. Evitaţi să îi faceţi reproşuri partenerului de viaţă şi aveţi mai multă răbdare cu el.
Capricorn
Partenerul se va confrunta cu o situaţie mai dificilă, iar sprijinul dv. i-ar putea fi de un real folos. Veţi avea tot felul de discuţii cu colegii pe teme de interes comun şi vă veţi susţine cu înverşunare punctele de vedere. Nu se vor rezolva chiar toate aşa cum vă doriţi, dar, cu siguranţă, în ceea ce vă priveşte, finalul acesta vă va mulţumi. Banii pe care vi-i datorează cineva vor întârzia cel puţin săptămâna aceasta.
Vărsător
Un membru al familiei vă va solicita sprijinul pentru a rezolva o situaţie delicată. Traversaţi o perioadă în care vă puteţi bucura de proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber. Activităţile sociale vă vor stimula imaginaţia şi creativitatea. Veţi avea ocazia de a vă lărgi cercul de amici, dar şi de a vă consolida vechile prietenii. Oboseala acumulată cere o perioadă mai lungă de odihnă.
Peşti
Cheltuielile pe care sunteţi nevoit să le faceţi vă depăşesc, şi trebuie să vă împrumutaţi. Nu trebuie să vă faceţi probleme, pentru că totul se va rezolva mai uşor decât credeţi. Încercaţi să terminaţi ce aţi început! Întâlniţi o persoană care vă poate propune o colaborare nesperat de avantajoasă, pe care ar fi bine să o acceptaţi, însă ţineţi cont şi de sfaturile partenerului.