Horoscop


Berbec

Va fi o săptămână plină, în care nu veţi avea timp nici să vă trageţi sufletul. O vizită la prieteni sau o ieşire în aer liber vă vor ajuta să vă debarasaţi de tot stresul din ultimul timp. Din punct de vedere mental, funcţionaţi deosebit de eficient. Inventivitatea şi originalitatea de care daţi dovadă vă permit să vă faceţi remarcat oriunde vă duceţi. Cercul dv. de prieteni s-ar putea lărgi.

Taur

Inteligenţa practică şi spiritul organizatoric de care dispuneţi vor face să vă crească respectul şi popularitatea în rândul colegilor de serviciu. Sunt mari şanse de a realiza ceva mai deosebit, de a pune în practică unul dintre planurile dv. mai vechi. Acţionaţi cu curaj! Atenţie, însă, prudenţa este absolut necesară, căci orice vorbă spusă la întâmplare poate da totul pese cap.

Gemeni

Vi se vor face propuneri interesante, dar persoana din partea căreia vin nu vă trezeşte încrederea. Relaţia cu şefii este tensionată şi nu e indicat să încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere. Intenţionaţi să faceţi nişte cheltuieli, dar ar fi bine să vă sfătuiţi şi cu partenerul. Aţi putea demara mici schimbări în cămin, care să vă îmbunătăţească confortul.

Rac

Partenerul de viaţă vă va accepta toate propunerile, aşa că nu este cazul să aveţi niciun fel de emoţii. Relaţia cu acesta se va ameliora, aşa că şi dv. veţi fi ceva mai relaxat. Este posibil să fiţi obligat să depuneţi eforturi mai mari decât de obicei la serviciu, dar, cum rezultatele vă vor satisface, nu vă veţi simţi obosit, iar acest lucru se va vedea în rezultatele obţinute.

Leu

Nu sunteţi în forma dv. cea mai bună, căci iritarea de care daţi dovadă poate duce la discuţii aprinse cu şefii şi colegii de serviciu. Aţi face bine să vă petreceţi timpul liber în natură, pentru ca starea fizică, dar mai ales cea psihică, să se îmbunătăţească. În rest, veţi avea succes în tot ce veţi dori să întreprindeţi, dar mai ales în chestiunile sentimentale.

Fecioară

Sensibilitatea vă împiedică să fiţi obiectiv în deciziile care vă stau în faţă. Nu luaţi niciun fel de hotărâre, căci riscaţi să faceţi greşeli care vă pot costa mult în viitor. Starea dv. generală se potriveşte mult mai bine unor activităţi de angajament fizic, decât celor intelectuale, pe care vi le-aţi propus. Situaţia financiară are şanse să se îmbunătăţească, datorită partenerului.

Balanţă

În această săptămână, lucrurile se vor rezolva cu mai multă uşurinţă decât până acum. Cooperarea cu colegii mai tineri vă este avantajoasă, căci aceştia preiau cu mai mare uşurinţă ideile dv. Veţi primi nişte informaţii de la o persoană pe care aţi cunoscut-o întâmplător. N-ar fi exclus să vi se facă unele confidenţe sau să aflaţi nişte secrete, de care nu e însă cazul să profitaţi.

Scorpion

Sunteţi deosebit de încăpăţânat, şi din acest motiv aţi putea avea neînţelegeri cu partenerul de viaţă. Din punct de vedere social, aţi putea avea unele realizări, cu condiţia să reveniţi asupra unor decizii luate în trecut. Un prieten vă propune o colaborare pentru care nu sunteţi încă pregătit; totuşi, nu-l refuzaţi, cereţi-i timp de gândire. Se pare că aveţi şansa să câştigaţi nişte bani.

Săgetator

Dacă doriţi să iniţiaţi un nou proiect la serviciu sau o investiţie în cămin, ar fi bine să daţi dovadă de perseverenţă. Traversaţi o perioadă bună, în care aţi putea realiza lucruri deosebite, cu condiţia să faceţi fiecare pas cu chibzuinţă. Aveţi grijă ce discutaţi şi în ce cercuri vă învârtiţi, fiindcă un coleg de serviciu v-ar putea crea unele probleme. Relaţia cu partenerul se va îmbunătăţi.

Capricorn

În plan social se ivesc tot felul de situaţii a căror rezolvare va cere timp şi un plus de răbdare. Nu luaţi decizii înainte de a vă consulta cu cineva de încredere. Vă preocupă în mod special problemele care există în familia dv., mai ales în relaţia cu partenerul. Căutaţi soluţii pentru a le rezolva, căci şansa este de partea dv. În plus, nu trebuie să vă pierdeţi încrederea în forţele proprii.

Vărsător

Din nou situaţia financiară va reveni în atenţia dv. Este posibil ca o sumă importantă să fie blocată şi să nu puteţi intra în posesia ei. Aveţi o mulţime de lucruri pe care doriţi să le faceţi, şi numai gândul la ele vă va obosi, cu atât mai mult cu cât nu veţi găsi pe cineva cu care să împărţiţi treaba. Timpul liber ar putea fi folosit pentru a fi împreună cu partenerul.

Peşti

În această perioadă va trebui să faceţi unele compromisuri, idee ce nu vă surâde, dar altfel nu se va putea. Din fericire, comunicarea cu cei din jur evoluează cât se poate de bine, şi acest lucru vă va ajuta în discuţiile pe care le veţi avea. Este posibil să vi se propună o colaborare interesantă, dar cam riscantă; cel mai bine ar fi ca deocamdată să amânaţi luarea unei decizii.