Cu mic, cu mare, la „Cupa Copilului”


În organizarea prof. Ioan Rein, la Clubul Copiilor şi Elevilor Caransebeş, a avut loc, sâmbătă, 2 iunie, „Cupa Copilului” la şah, tenis de masă şi gimnastică acrobatică. La competiţia desfăşurată pe categorii de vârstă şi sex au participat elevi de la toate unităţile de învăţământ din municipiu. În deschiderea concursului, fetiţele de la Cercul de gimnastică acrobatică au prezentat un program atractiv de gimnastică acrobatică şi piramide.

Juriul a apreciat prestaţia Ioanei-Estera Rein, de la Grupa mare – de la Grădiniţa P.P. Nr. 5, care a primit Premiul pentru cea mai tânără participantă. De asemenea, premiate au mai fost şi Heidy-Olimpia Rein, de la Grupa pregătitoare a acelaiaşi unităţi de învăţământ preşcolare, şi Iudita Caraiman, din clasa a IV-a de la Şcoala Generală Nr. 2, la categoria elevilor din clasele I-IV.

În competiţia de şah destinată elevilor din clasele II-VIII, câştigător a fost desemnat Cătălin Niţu, din clasa a VIII-a, de la Şcoala Generală Nr. 2.

Concursul de tenis de masă destinat elevelor din clasele I-IV, a fost câştigat de Lidia Gavrilovici, din clasa a II-a de la Liceul Pedagogic „C.D. Loga”, iar cel destinat elevelor din clasele V-VIII, de sora ei, Estera Gavrilovici, din clasa a VIII-a, de la aceeaşi unitate şcolară.

Fraţii Gavrilovici au dovedit o bună pregătire în diferite domenii. David Gavrilovici, din clasa a IV-a, de la Liceul Pedagogic, a câştigat locul I în competiţia de tenis de masă destinată elevilor din clasele I-IV, iar Timotei Gavrilovici a învins în concursul de tenis de masă destinat elevilor din clasele V-VIII. Concursul organizat pentru elevii de liceu a fost câştigat de Ionuţ Stoichescu, din clasa a XI-a, de la Liceul Pedagogic.

Conform tradiţiei, şi seniorii (studenţi, foşti elevi, părinţi) au avut posibilitatea de a se afirma. La această categorie, învingător a fost desemnat Nicolae Mureşan, de 52 de ani, din Sacu.

Câştigătorii au primit diplome, cupe şi materiale sportive – şahuri, palete de tenis, mingi de volei şi baschet. Premiile au fost asigurate de la bugetul local, acestea totalizând suma de 700 de lei.

Tiana MESNER