Horoscop


Berbec

În plan afectiv nu aveţi de ce vă plânge, deşi entuziasmul sentimental este sub nivelul obişnuit. Veţi fi tentat să vă implicaţi în diverse activităţi pe care nu veţi dori să le dezvăluiţi şefilor, dar în acest caz nu faceţi decât să vă complicaţi singur existenţa. Ar fi bine ca înainte de a lua o decizie în plan financiar să cereţi sfatul partenerului, măcar formal.

Taur

Nu este o perioadă bună pentru a vă implica în tot felul de speculaţii, deoarece este posibil să aveţi parte de încurcături. Relaţia cu partnerul de viaţă evoluează cum nu se poate mai bine, aşa că puteţi spera la sprijinul lui în orice situaţie. De multe ori aţi reuşit să vă descurcaţi şi cu mai puţini bani. De ce nu aţi putea să faceţi acest lucru şi de data aceasta?

Gemeni

Nu vor ieşi toate aşa cum vă doriţi, dar acest lucru nu vă va deranja. Veţi avea unele discuţii constructive cu persoana iubită, referitoare la programul pentru timpul liber. Până la urmă, veţi reuşi să o convingeţi să vă accepte punctele de vedere. În cazul în care aveţi de gând să faceţi o investiţie de anvergură, gândiţi-vă şi la viitor. În week-end e posibil să aveţi musafiri.

Rac

Colaborările vă vor avantaja într-o bună măsură, dar ar fi bine să nu vă grăbiţi să acceptaţi chiar orice propunere. Veţi avea posibilitatea să puneţi la punct un proiect important. Poate fi vorba de o lucrare la serviciu sau de o afacere. În familie vor avea loc câteva evenimente care vă vor suprasolicita, dar cărora le veţi face faţă cu bine. E timpul să vă implicaţi şi în treburile casnice.

Leu

Problemele cu care v-aţi tot confruntat tind să se accentueze. Aţi putea avea şi o realizare de mai mici dimensiuni, dar care vă va demonstra că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Oricum, prietenii vă vor fi de un real sprijin. Prudenţa v-ar putea fi de mare folos, căci nu orice persoană amabilă vă doreşte binele. Atenţie, e posibil să rămâneţi fără bani, dacă veţi cheltui pe lucruri inutile.

Fecioară

O rudă apropiată vă va aduce la cunoştinţă o informaţie care vă va înveseli. Proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber vor înregistra unele modificări, care însă vă vor bucura. În cazul în care aveţi o suferinţă cronică, s-ar putea ca aceasta să revină în atenţia dv. Nu trebuie să vă temeţi de întâlnirea cu medicul, căci veştile vor fi încurajatoare.

Balanţă

În cazul în care doriţi să plecaţi într-o călătorie, şansa vă va favoriza. Prietenii sau rudele vă vor da tot felul de veşti, ceea ce vă va face mare plăcere. Pentru a finaliza o activitate începută de mai mult timp, aveţi nevoie de sprijinul partenerului. Ar fi bine să vă dozaţi eforturile, pentru a fi în formă tot timpul. Sunteţi interesat să rezolvaţi mai multe probleme de ordin financiar.

Scorpion

Traversaţi o perioadă bună, dar, rezultatele pe care le aşteptaţi se vor vedea mai târziu. În consecinţă, răbdarea va trebui pusă pe primul plan. Din punct de vedere sentimental, aţi putea avea unele realizări. Farmecul personal va ieşi din nou în evidenţă, dar mare atenţie, căci nu este cazul să faceți schimbări în această direcţie. Nu e perioadă propice investiţiilor, deci atenţie la bani!

Săgetător

Activităţile sociale vă vor face mare plăcere, mai ales că vă vor da posibilitatea de a vă întâlni cu prietenii, de a vă distra, de a vă relaxa. N-ar fi exclus să cunoaşteţi o persoană care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. Ceva mai multă atenţie va trebui să acordaţi chestiunilor legate de sănătate. Mai exact, ar fi bine să evitaţi excesele de orice natură.

Capricorn

Cheltuielile vor fi mari, probabil chiar peste aşteptări. Nu vă implicaţi în nici un caz în activităţi financiare riscante şi încercaţi să nu vă contraziceţi şefii. În ceea ce priveşte căminul, aveţi toate şansele să vă puneţi în practică proiecte pe care le-aţi făcut în compania partenerului de viaţă. Sfaturile celor din familie se vor dovedi inspirate, aşa că n-ar fi rău să le puneţi în practică.

Vărsător

Există toate condiţiile pentru a avea o realizare în plan familial. Chiar dacă nu este vorba de o reuşită spectaculoasă, se va vedea măcar că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Dacă doriţi să obţineţi o aprobare, va trebui să nu vă grăbiţi nici măcar un pic. În a doua parte a intervalului este posibil să revedeţi o cunoştinţă care vă va da veşti ce se vor dovedi folositoare în viitor.

Peşti

În această perioadă, daţi dovadă de mai multă sensibilitate decât în mod obişnuit, iar micile neînţelegeri cu partenerul vă marchează puternic. Spre sfârşitul intervalului vă veţi simţi mai relaxat în plan sentimental. Pe cât posibil, evitaţi discuţiile în contradictoriu la locul de muncă. Activităţile de divertisment vor fi prioritare, dându-vă ocazia să depăşiţi neplăcerile din ultimul timp.