Horoscop


Berbec

Nu este un moment favorabil pentru a lua decizii în chestiunile sentimentale, implicarea dv. în relaţia cu partenerul fiind profundă şi tocmai de aceea putând să faceţi greşeli. Cheltuielile vor fi destul de mari în această perioadă şi acest lucru poate genera controverse în familie. Impulsivitatea vă poate face să comiteţi o gafă pe care să o îndreptaţi destul de greu şi mult mai târziu.

Taur

În plan profesional, veţi avea realizări, pentru care însă va trebui să munciţi din greu. Colegii vor fi plăcut surprinşi de rapiditatea cu care vă adaptaţi la noile situaţii apărute, dar ajutorul lor se va lăsa aşteptat. Situaţia financiară vă va interesa în mod special în această perioadă, dar va trebui să fiţi prudent cu investiţiile. Dialogul cu partenerul v-ar putea ajuta să puneţi lucrurile la punct.

Gemeni

Colaborarea cu cei din jur se va dovedi deosebit de avantajoasă. Aţi putea să vă găsiţi parteneri serioşi pentru planurile pe care le aveţi, dar nu vă aşteptaţi la câştiguri substanţiale şi imediate. Interesul pentru chestiunile sentimentale creşte considerabil în această perioadă. Calităţile vă sunt apreciate, dar n-ar fi exclus ca acest lucru să stârnească gelozia partenerului.

Rac

Starea generală nu este nemaipomenită şi ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Din punct de vedere mental, funcţionaţi la limita superioară, aşa că deciziile luate în această perioadă se vor dovedi în scurt timp inspirate. Proiectele pe care le aveţi pentru timpul liber vor înregistra unele modificări, ceea ce nu vă va face plăcere, dar nu veţi avea de ales.

Leu

Aveţi toate motivele să fiţi mândru de dv., pentru că aţi luptat pentru a scoate la iveală adevărul într-o situaţie din care o persoană apropiată avea de suferit. Pe plan profesional, nu sunteţi mulţumit de felul cum evoluează unele proiecte, dar nu vă pierdeţi interesul pentru ce aţi început. Chiar dacă nu ajungeţi încă la rezultatele visate, aveţi răbdare şi construiţi totul până la capăt.

Fecioară

Vitalitatea dv. este în creştere. Şi din punct de vedere intelectual veţi fi deosebit de eficient, aşa încât, dacă aveţi de realizat o lucrare mai dificilă sau chiar de luat decizii, rezultatele vă vor satisface pe deplin. Relaţia cu partenerul se va îmbunătăţi simţitor, ceea ce v-ar putea permite să obţineţi acordul acestuia într-o chestiune la care vă gândeaţi de mai mult timp.

Balanţă

Problemele cu care vă veţi confrunta acasă nu vă vor permite să daţi un randament bun la serviciu, dar colegii vă vor sprijini atâta cât veţi avea nevoie. Dacă veţi dori să demaraţi o lucrare mai deosebită, cu siguranţă şansa va fi de partea dv., cu condiţia să nu aşteptaţi rezultate imediate. Un membru al familiei e posibil să aibă nevoie de sprijin; găsiţi-vă timp şi pentru el!

Scorpion 

Aveţi energie şi simţiţi că vă apropiaţi cu paşi repezi de scopul pe care vi l-aţi propus, astfel că realizarea profesională tinde să devină o certitudine. E adevărat că veţi munci enorm, dar şi realizarea şi satisfacţia sunt pe măsură. Sarcinile de serviciu par să nu se mai termine, iar acasă veţi avea parte de prea puţine clipe de relaxare după tot efortul depus. Financiar, staţi însă foarte bine.

Săgetător

Pentru a vă duce la bun sfârşit planurile, trebuie să depăşiţi anumite piedici. Fie întâmpinaţi probleme de comunicare, fie aveţi divergenţe de opinie cu cei din familie sau un coleg de serviciu, însă totul e să nu intraţi în panică. Rezolvaţi sarcinile pas cu pas şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. Acestea fac diferenţa, mai ales când vine vorba de locul de muncă.

Capricorn

Chiar dacă sunteţi puţin indispus, partenerul vă va face numai pe plac, fiind parcă mai atent ca oricând, şi asta vă ajută să aveţi o perioadă excelentă şi la locul de muncă. Sarcinile parcă se rezolvă de la sine, şi astfel veţi creşte în ochii şefilor şi ai colegilor. Axaţi-vă mai mult pe aspectele spirituale ale vieţii, pentru că creativitatea dv. este la cote maxime.

Vărsător

Vă dedicaţi întru totul analizării propunerilor primite pe plan profesional. Vi s-au oferit mai multe şanse de afirmare şi nu ştiţi ce alegere să faceţi. Judecaţi la rece şi priviţi către viitor. Faptul că reuşiţi să terminaţi un proiect important la locul de muncă vă face să fiţi mândru de dv. şi vă va da o mai mare încredere în forţele proprii, ceea ce se va reflecta şi în relaţia sentimentală.

Peşti

Relaxaţi-vă cât mai mult în această perioadă, mai ales în week-end. Aveţi mici probleme de sănătate, aşa că odihniţi-vă, uitaţi-vă la un film bun sau citiţi ceva. Partenerul vă va ,,cocoloşi” şi veţi avea o perioadă de linişte. Nu uitaţi, însă, că va începe o săptămână grea la serviciu, aşa că pregătiţi-vă uşurel în acest sens. Nu e exclus ca în a doua parte a intervalului să vi se propună o colaborare.