Horoscop


Berbec

Comunicarea cu persoana iubită evoluează armonios şi sunteţi plin de tandreţe. Veţi avea posibilitatea să începeţi o colaborare avantajoasă, dar n-ar fi exclus să vi se pună beţe-n roate de către cineva apropiat. Starea dv. generală este bună, sunteţi vioi şi plin de forţă. Veţi munci mult pentru a face faţă tuturor problemelor cu care vă confruntaţi, însă rezultatele vă vor satisface.

Taur

Traversaţi o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Veţi avea ocazia să faceţi o cucerire, dar şi să vă consolidaţi relaţia cu partenerul. Vă simţiţi, însă, lipsit de forţă şi ar trebui să nu vă implicaţi în prea multe activităţi fizice. Unele surprize se vor ivi în ceea ce priveşte situaţia dv. materială. Veţi avea de făcut cheltuieli peste aşteptări sau poate să împrumutaţi un prieten.

Gemeni

Iniţiativele dv. vor putea fi duse la bun sfârşit graţie şi bunei capacităţi de concentrare de care daţi dovadă în această perioadă. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi destul de tensionată, în ciuda faptului că aceştia vă vor aprecia din toate punctele de vedere. Este posibil să vi se dea noi responsabilităţi, pe care le veţi finaliza doar primind ajutor din exterior.

Rac

Este posibil ca o rudă apropiată să aibă o realizare de care se va bucura întreaga familie. Veţi avea parte de o mulţime de evenimente care nu vă vor conveni câtuşi de puţin. E posibil să trăiţi un sentiment de nelinişte şi de nesiguranţă în plan afectiv, pentru că ştiţi că aţi greşit. Spre sfârşitul intervalului va fi mai bine. Ar fi de dorit să fiţi cât mai atent la sănătatea dv.

Leu

Aţi dori să vă consolidaţi relaţia de suflet, dar pentru asta ar trebui să încercaţi să fiţi ceva mai conciliant. Pe cât posibil, evitaţi să vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece puteţi avea tot felul de surprize. Implicarea în activităţi intelectuale vă va ajuta să vă găsiţi mai uşor echilibrul interior. Cereţi sprijinul persoanelor din anturaj pentru finalizarea unui proiect.

Fecioară

Din punct de vedere mental aveţi reacţii prompte, ceea ce vă va fi de un real folos. Va trebui să fiţi foarte atent şi să nu vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece aţi putea avea probleme serioase. N-ar fi exclus ca o cunoştinţă să vă vorbească de rău. Vor fi apreciate calităţile dv. într-o mare măsură, iar starea de iritare ce v-a caracterizat în ultimul timp se va diminua.

Balanţă

Gândiţi-vă de două ori înainte de a spune sau de a face ceva, pentru că s-ar putea să răniţi un membru al familiei. La serviciu veţi avea o mulţime de situaţii de rezolvat şi nu vă va fi prea uşor. Inspiraţia vă va fi de un real folos în luarea deciziilor. Relaţia cu cei din jur va fi ceva mai puţin comodă. Pe plan finaciar, staţi destul de bine, dar nu e cazul să faceţi chetuieli prea mari.

Scorpion

În această săptămână va trebui să acordaţi mai multă atenţie sănătăţii. Sunt posibile probleme pe fond nervos. În plan familial n-ar fi exclus să fie nevoie să reveniţi asupra unei decizii pe care nu aţi luat-o la vreme. Tot ce veţi demara acum se va finaliza cu o oarecare întârziere. Sunteţi într-o perioadă în care încercaţi să faceţi tot felul de modificări pe plan profesional.

Săgetator

Impulsivitatea de care daţi dovadă în această perioadă vă poate aduce serioase neînţelegeri cu colegii, şi nu numai. În plan sentimental, situaţia va fi relaxată, farmecul personal vă va permite să faceţi o bună impresie persoanelor de sex opus. Starea dv. generală nu este foarte bună. Din fericire, partenerul va fi de partea dv. Iniţiativele financiare vor fi avantajoase.

Capricorn

Sunteţi mai optimist, mai încrezător, şi în felul acesta reuşiţi să influenţaţi parcă şi evenimentele. De altfel, relaţiile cu colaboratorii se vor arăta favorabile, indiferent că este vorba de relaţii profesionale sau de divertisment. În relaţia cu partenerul de viaţă vor exista diverse controverse pe teme financiare. Nu încercaţi să rezolvaţi ceva deosebit, deoarece nu veţi reuşi mai nimic. Sunteţi un pic cam confuz.

Vărsător

Aţi putea primi o ofertă de colaborare care, cel puţin deocamdată, se va dovedi avantajoasă. Cineva din familie v-ar putea da o mână de ajutor pentru a rezolva mai uşor chestiunile profesionale. Farmecul personal şi ambiţia care vă caracterizează vă vor face remarcat şi apreciat de persoanele de sex opus. Nu vor lipsi nici ocaziile să câştigaţi nişte bani în plus.

Peşti

N-ar fi exclus ca persoana iubită să aibă unele neplăceri la serviciu din cauza unui coleg. Totuşi, relaţia dintre voi va evolua mulţumitor. Sunteţi cam agitat şi de aceea încercaţi să vă găsiţi ceva mai mult timp pentru odihnă şi, mai ales, nu vă implicaţi în mai multe activităţi deodată. Sunteţi hotărât să vă puneţi în practică toate proiectele, dar ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a lua o decizie.