Horoscop


Berbec

Situaţia dv. profesională are şanse să se îmbunătăţească. Totuşi, nu este cazul să faceţi vreo schimbare de anvergură. Iniţiativele de la începutul săptămânii viitoare îşi vor arăta roadele ceva mai târziu, iar reuşitele vor stârni invidia celor din jur. Activităţile intelectuale vă vor da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile. Relaţia cu prietenii are toate şansele să se îmbunătăţească.

Taur

Se pare că cineva care nu vă prea iubeşte va încerca să vă pună piedici, dar vă veţi descurca excelent. Eforturile dv. vor fi, în sfârşit, apreciate de o persoană cu funcţie. N-ar fi exclus să fiţi obligat să vă implicaţi într-o activitate mai dificilă. Nu pierdeţi din vedere oportunităţile ce se vor ivi. În ceea ce piveşte cheltuielile, gândiţi-vă bine înainte de a lua o decizie importantă.

Gemeni

Aţi putea obţine sprijinul colegilor într-o chestiune care vă va da serioase bătăi de cap. Vi se vor da noi sarcini de serviciu, dar veţi dispune de suficientă energie pentru a vă descurca fără probleme. Nu vă lăsaţi influenţat de cei ce doresc o realizare imediată a unei activităţi. Prietenii sunt dispuşi să vă sprijine cu tot ce pot, dar nu este cazul să exageraţi cu iniţiativele.

Rac

Cu colegii veţi ajunge la un acord, iar neînţelegerile dintre voi se vor ameliora vizibil. Veţi fi mai creativ în această perioadă şi asta vă va permite să ieşiţi în evidenţă în colectivul de la serviciu. Ar fi bine să nu vă grăbiţi în luarea deciziilor în chestiunile importante. În plan sentimental, nu e un moment favorabil pentru a încerca o discuţie lămuritoare cu partenerul.

Leu

Debordaţi de energie şi reuşiţi să vă implicaţi în tot felul de activită, cărora le veţi face faţă fără probleme. Din punct de vedere intelectual, beneficiaţi de o bună capacitate de concentrare. Şansele de succes în plan sentimental sunt mari, cu condiţia să vă orientaţi mai degrabă spre consolidarea relaţiei. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă.

Fecioară

Ar putea să apară unele nemulţumiri legate de relaţia dv. sentimentală. O discuţie lămuritoare nu ar fi binevenită, căci sunteţi cam impulsiv în această perioadă şi aţi putea face mai mult rău decât bine. Încercaţi să folosiţi la maximum energia de care dispuneţi, dar evitaţi să vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Relaţia cu colegii şi cu şefii va fi cam tensionată.

Balanţă

Energia de care dispuneţi nu vă va aduce prea mari avantaje dacă vă veţi implica în activităţi minore. Încercaţi să vă stabiliţi priorităţile şi, mai ales, nu vă lăsaţi dus de val. Mare atenţie, căci este posibil să suferiţi un mic accident. Nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu superiorii ierarhici sau cu rudele apropiate. Învăţaţi să daţi dovadă de răbdare şi înţelegere pentru cei din jur.

Scorpion

Se pare că există cineva care nu vă vrea binele. Nu este cazul să vă implicaţi în activităţi al căror rezultat nu-l puteţi controla. Există oportunităţi pentru a face schimbări favorabile în ceea ce priveşte locul de muncă, totuşi, mai reflectaţi, căci nu este o perioadă bună pentru a lua decizii importante. Popularitatea dv. în rândul persoanelor de sex opus va creşte considerabil.

Săgetator

Sunteţi plin de vervă şi gata să vă implicaţi în activităţi de tot felul. Reuşiţi totuşi să vă puneţi în ordine priorităţile, ceea ce vă face mai sigur pe dv., mai încrezător în forţele proprii. Dacă aveţi de luat hotărâri, fiţi optimist, căci inspiraţia de care daţi dovadă vă va ajuta. La serviciu va fi multă agitaţie, dar reuşiţi să faceţi faţă cu bine tuturor cerinţelor.

Capricorn

Traversaţi o perioadă extrem de tensionată şi ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Va fi nevoie de multă alergătură pentru a rezolva situaţiile mai delicate ce se vor ivi la serviciu. Veţi primi o propunere care vă va da posibilitatea să vă îmbunătăţiţi situaţia materială. Fiţi cu mare băgare de seamă, căci există o persoană care vă urmăreşte fiecare mişcare.

Vărsător

Orice greşeală pe care o veţi face în această perioadă vă va costa mult în viitor. Partenerul e posibil să aibă o realizare de care vă veţi bucura împreună. Dacă vi se dă o sarcină mai grea la serviciu, străduiţi-vă să o duceţi la bun sfârşit fără ezitare. Este posibil să primiţi o ofertă interesantă de colaborare, dar nu este cazul să daţi un răspuns imediat.

Peşti

Veţi avea multă treabă, dar, cum lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi, efortul nu vă va obosi. N-ar fi exclus să fie nevoie să rămâneţi peste program la serviciu, ceea ce vă va încurca într-o oarecare măsură planurile pentru timpul liber. Starea dv. generală este bună şi vă permite să faceţi faţă unor activităţi diverse, atât în ceea ce priveşte serviciul, cât şi activităţile gospodăreşti.