Horoscop


Berbec

Unele activităţi gospodăreşti pe care le-aţi tot amânat vor deveni urgente şi veţi fi obligat să vă reorganizaţi programul pentru timpul liber. Chestiunile cu care vă veţi confrunta pe acasă nu vă vor permite să daţi randament la serviciu, dar colegii vor face front comun şi vă vor sprijini. Evitaţi să participaţi la jocuri de noroc, căci şansele de a câştiga sunt minime în această perioadă.

Taur

Aveţi tendinţa de a cheltui mai mult decât câştigaţi, ceea ce poate accentua problemele cu care vă confruntaţi în plan financiar. Din punct de vedere sentimental, există toate condiţiile pentru a face o cucerire. Profesional, conjunctura nu vă permite să vă implicaţi în activităţi care să vizeze o reuşită imediată. Nu neglijaţi eventualele probleme de sănătate, pentru că aţi putea avea necazuri.

Gemeni

Este foarte posibil să cunoaşteţi pe cineva care vă va ajuta în viitorul apropiat. În discuţiile pe care le veţi avea, fiţi atent la tot ce spuneţi, căci există riscul de a face o gafă. Hărnicia de care daţi dovadă nu va trece neobservată. La serviciu va fi mult de lucru, dar veţi avea rezultate bune, aşa încât efortul nu vă va obosi. Activităţile intelectuale vor fi prioritare în această perioadă.

Rac

În cazul în care vă doriţi de mai mult timp să faceţi o schimbare în plan profesional, oportunităţile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Totul este să nu vă grăbiţi. Cineva care vă poartă sâmbetele încearcă să vă obstrucţioneze iniţiativele, dar îi veţi veni de hac în cel mai scurt timp. Cheltuielile sunt în continuare mari, dar trăiţi după principiul că banii sunt făcuţi să circule.

Leu

Este foarte posibil să primiţi veşti de la un vechi prieten. În cazul în care sunteţi implicat într-o colaborare, mare atenţie, căci ceva vă va bloca iniţiativele. Relaţia cu partenerul se îmbunătăţeşte pe zi ce trece, aşa că puteţi spera în sprijinul acestuia pentru a finaliza mai repede activităţile în care v-aţi implicat. Veţi petrece week-end-ul în cel mai plăcut mod posibil.

Fecioară

Aţi muncit suficient, dar tot nu se poate spune că aţi rezolvat ceea ce v-aţi propus. Dialogul în contradictoriu cu partenerul vă va obosi şi ar fi bine să faceţi un efort şi să mai lăsaţi câte ceva de la dv. Aţi putea să vă preocupaţi mai mult de propria persoană. Banii nu vă lipsesc, aşa încât aţi putea să vă satisfaceţi un moft. Aţi dori ca toată lumea să vă accepte ideile fără prea multe comentarii.    

Balanţă

Dacă doriţi să faceţi o schimbare pe plan profesional, este bine să ştiţi că şansa este de partea dv. Timpul liber vă va permite să vă întâlniţi cu prietenii şi să petreceţi clipe relaxante în compania acestora. Încercaţi să fiţi cât mai prudent dacă se pune problema demarării unor activităţi pe termen mediu sau lung. Sunteţi pe punctul de a face o investiţie avantajoasă pentru familie.   

Scorpion

Popularitatea dv. în rândul persoanelor de sex opus va creşte. Aţi putea să vă consolidaţi relaţia cu persoana iubită, dar şi să faceţi o cucerire. La serviciu va trebui să faceţi faţă unei activităţi dificile. Din punct de vedere financiar, există unele nemulţumiri care nu se pot rezolva atât de repede pe cât v-aţi dori. Sentimental, ar trebui să faceţi faţă unei discuţii cu partenerul, şi asta vă inhibă.   

Săgetator

Relaţiile dv. cu şefii ar putea fi mai tensionate dacă veţi încerca un dialog pe teme financiare. În cazul în care doriţi să vă luaţi câteva zile de concediu, veţi primi aprobarea. Totuşi, chiar dacă plecaţi, chiar dacă nu, fiţi atent la ce faceţi cu banii. În familie se va petrece un eveniment care vă va trezi interesul, dar în scurt timp se va dovedi că nu este ceva important pentru dv.

Capricorn

La serviciu veţi avea o mică realizare; este posibil să faceţi o bună impresie şefului, care vă va oferi sprijinul de care aveţi nevoie. De asemenea, este posibil să demaraţi o activitate care vă va entuziasma şi vă va da posibilitatea să vă puneţi în valoare calităţile. Veţi avea atâtea informaţii noi, încât acestea par să vă scape de sub control. Dacă veţi şti să le folosiţi, veţi avea avantaje de pe urma lor.

Vărsător

În această perioadă veţi avea parte de mult stres la serviciu. Mintea vă este plină de idei, dar, contrar obiceiului, este cam împrăştiată, aşa că este cazul să fiţi prudent în luarea deciziilor. Aveţi multe de făcut prin casă, dar, cum nimic nu este urgent, aţi putea lăsa lucrurile aşa cum sunt şi să vă luaţi câteva zile libere pentru a vă reîncărca bateriile şi pentru a-i face persoanei iubite o surpriză.

Peşti

Eforturile pe care va trebui să le faceţi la serviciu vor fi mari, ceea ce vă va ţine încordat o bună bucată de vreme. Aveţi de purtat discuţii aprinse cu partenerul, pe teme financiare. Colegii vă vor susţine într-o controversă pe care o veţi avea cu şefii; până la urmă, lucrurile se vor termina în favoarea dv. Spontaneitatea de care daţi dovadă face o bună impresie celor din jur.