Horoscop


Berbec

E posibil ca în această perioadă să aveţi discuţii cu cei din familie, legate de unele investiţii în cămin. Ar fi de dorit să nu vă stresaţi, căci până la urmă lucrurile vor evolua într-un fel care vă va avantaja. La serviciu, veţi avea parte de activităţi care nu vă vor da timp de odihnă. Relaţia cu colegii nu va evolua chiar cum vă doriţi, aşa că ar fi mai bine dacă nu aţi apela o perioadă la sprijinul lor.

Taur

Fără a vă merge rău, va trebui să amânaţi totuşi unele dintre acţiunile pe care vi le-aţi propus pentru finalizare la sfârşitul acestei săptămâni. Relaţia cu prietenii merge excelent, calităţile dv. fiind apreciate, iar cei din jur nu vor mai conteni cu aprecierile, ceea ce vă va bucura mult şi vă va mări încrederea în propriile dv. forţe. Viaţa de cuplu este caldă, demnă de invidiat de cei din jur.

 

Gemeni

Veţi munci destul de mult şi vă va deranja faptul că şefii nu par să vă observe meritele. Cu colegii vă înţelegeţi foarte bine şi faptul că puteţi miza pe sprijinul lor vă face să vă implicaţi în chestiuni delicate. Vă veţi remarca într-un grup mai mare, ocazie cu care vi se vor face propuneri interesante. Dialogul cu persoanele de sex opus vă va ajuta să vă echilibraţi starea psihoafectivă.

Rac

Pretenţiile dv. sunt exagerate şi asta poate genera neînţelegeri în relaţia cu partenerul de viaţă. Dacă doriţi o discuţie lămuritoare, ar trebui să daţi dovadă în primul rând de calm şi stăpânire de sine. Atmosfera la serviciu va fi plăcută, aşa că eforturile pe care le veţi face nu vă vor obosi. Intuiţia v-ar putea ajuta să luaţi o decizie care îşi va demonstra eficienţa în scurt timp.

Leu

Energia dv. va fi la limita superioară, dar veţi avea dificultăţi în a o canaliza spre un scop concret. Starea de iritare ce vă caracterizează în ultimul timp v-ar putea determina să vă certaţi cu un coleg. Alături de partenerul de viaţă veţi pune la punct unele proiecte de interes comun. Pe cât posibil, nu vă lăsaţi influenţat de comentariile unor persoane răutăcioase.

Fecioară

Reuşiţi să fiţi pe fază în tot ceea ce se întâmplă, atât la serviciu, cât şi în viaţa dv. personală. Dacă aveţi de luat decizii importante, prudenţa va trebui pusă pe primul plan, deoarece se pot ivi tot felul de încurcături. O mare parte din atenţia dv. se va îndrepta, în această perioadă, spre problemele băneşti. Aveţi mari şanse să obţineţi unele câştiguri din colaborări.

Balanţă

Chiar dacă vi se pare că numai dv. aveţi dreptate, nu trebuie să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu şefii. Proiectele pot fi puse în practică oricum, aşa că o atitudine mai cerebrală nu ar face decât să vă ajute. Situaţia financiară s-ar putea îmbunătăţi datorită unor activităţi extraprofesionale. Va fi agitaţie în familie, pentru că un membru va avea probleme de sănătate.

Scorpion

Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că nu trebuie să vă implicaţi în activităţi mari consumatoare de energie. În cazul în care aveţi o suferinţă cronică, aceasta poate reveni în actualitate. Veţi avea o ieşire care ar putea tensiona relaţia cu persoana iubită. N-ar fi exclus, însă, nici să faceţi ceva cheltuieli pentru divertisment. Evitaţi discuţiile pe teme financiare!

Săgetator

Calităţile dv. vor ieşi în evidenţă, în timp ce popularitatea în rândul persoanelor de sex opus creşte. Vă veţi bucura de o relaţie bună cu şefii, aşa că, dacă aveţi nevoie de sprijinul lor, conjunctura astrală vă va avantaja. Este posibil să vi se repartizeze sarcini noi, semn că vă faceţi remarcat datorită calităţilor dv. Momentele petrecute în compania celor apropiaţi vă vor remonta.

Capricorn

Există şanse serioase să primiţi o sumă de bani pe care o aşteptaţi de multă vreme. Un amic vă înapoiază un împrumut pe care l-aţi crezut pierdut. Chiar şi aşa, nu vă hazardaţi în cumpărături inutile, pentru că la muncă vă aşteaptă zile grele, cu posibile probleme legate de întârzieri în plata salariului. Înarmaţi-vă cu multă răbdare, căci până la urmă toate se vor rezolva.

Vărsător

Irascibilitatea şi micile probleme de sănătate din această săptămână pot avea efecte negative asupra relaţiei cu persoana iubită. Aveţi tendinţa de a vă aprinde uşor, reproşându-i partenerului de viaţă tot felul de lucruri vechi şi neimportante. În curând veţi aveţi ocazia să cunoaşteţi o persoană care vă va fi de mare folos în ascensiunea dv. socială, dar trebuie să aveţi grijă cum o abordaţi.

Peşti

Schimbările de atitudine pot contribui substanţial la îmbunătăţirea relaţiei dv. sentimentale. În weekend nu sunteţi tocmai în cele mai bune relaţii cu persoana iubită, dar până la urmă lucrurile vor intra pe făgaşul normal. În această perioadă, nu vă grăbiţi să luaţi o decizie în privinţa serviciului, pentru că puteţi greşi ireparabil. Răbdare şi tact, şi… totul se va rezolva.