Horoscop


Berbec

Este foarte posibil să fie nevoie să reveniţi asupra unor lucrări pe care le-aţi considerat finalizate. Programul pentru această săptămână va fi foarte plin şi nu veţi putea lăsa nimic pe planul al doilea. Chiar dacă energia fizică nu vă lipseşte, n-ar fi rău să vă păstraţi ceva mai mult timp şi pentru odihnă. În relaţia de cuplu lucrurile nu vor evolua chiar aşa cum vă doriţi, şi asta numai din cauza dv.

Taur

Vă confruntaţi cu tot felul de situaţii stresante, dar, din fericire, veţi reuşi să găsiţi rezolvări convenabile. Oricum, proiectele dv. pot fi puse în practică cu ajutorul partenerului. În cazul în care doriţi să semnaţi un contract, să obţineţi o aprobare, şansa vă surâde în această perioadă. Ar fi bine să încercaţi să fiţi mai ponderat în manifestări şi mai ales să evitaţi să vă exprimaţi nemulţumirile.

Gemeni

Sunteţi irascibil şi gata în orice moment să vă ieşiţi din fire. Evitaţi să daţi curs impulsivităţii de moment, care, mai mult ca sigur, vă va conduce pe căi greşite. Trataţi cu toată seriozitatea o eventuală problemă de sănătate. Nu este cazul să vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece veţi avea neplăceri. Partenerul de viaţă ar putea avea o realizare de care vă veţi bucura împreună.

Rac

Sunteţi cam iritat şi nemulţumit, deşi lucrurile nu merg chiar atât de rău în ceea ce vă priveşte. Oboseala acumulată în ultimul timp o simţiţi din ce în ce mai acut, aşa că ar fi timpul să vă mai şi relaxaţi. Problemele de familie şi cele gospodăreşti vor putea fi rezolvate, nu fără un efort considerabil, la sfârşitul intervalului. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi oarecum tensionată.

Leu

Energia de care dispuneţi nu vă va aduce prea mari avantaje dacă vă veţi irosi în activităţi minore. Încercaţi să vă stabiliţi priorităţile şi, mai ales, nu vă lăsaţi dus de val. Mare atenţie, căci este posibil să suferiţi un mic accident în gospodărie. Nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu superiorii ierarhici sau cu partenerul. Învăţaţi să daţi dovadă de răbdare şi înţelegere pentru cei din jur.

Fecioară

Ar putea să apară unele nemulţumiri legate de relaţia dv. sentimentală. O discuţie lămuritoare nu ar fi binevenită, căci în această perioadă sunteţi iritat şi aţi putea face mai mult rău decât bine. Încercaţi să folosiţi la maximum energia de care dispuneţi, dar evitaţi să vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Relaţia cu colaboratorii va fi cam tensionată la începutul săptămânii viitoare.

Balanţă

Debordaţi de energie şi reuşiţi să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse, cărora le veţi face faţă fără probleme. Din punct de vedere intelectual, beneficiaţi de o bună capacitate de concentrare. Şansele de succes în plan sentimental sunt mari, cu condiţia să vă orientaţi mai degrabă spre consolidarea relaţiei existente, şi nu la aventuri. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii.

Scorpion

Cu colegii veţi reuşi să ajungeţi la un acord, iar neînţelegerile dintre voi se vor ameliora vizibil. Veţi fi mai creativ în această perioadă, iar acest lucru vă va permite să ieşiţi în evidenţă în cercul dv. de prieteni. Ar fi bine să nu vă grăbiţi în luarea deciziilor în chestiunile importante. Nu este un moment favorabil pentru a încerca o discuţie lămuritoare cu partenerul de viaţă.

Săgetator

Vă recăpătaţi sentimentul de siguranţă şi sunteţi încrezător în relaţia de cuplu. Posibilitatea unei promovări sau a unei schimbări în carieră vă determină să acceptaţi provocări tot mai mari. Realizaţi că nu v-aţi luptat prea mult până acum ca să vă puteţi împlini visele; e timpul să gândiţi liber şi optimist. Nu vă mai implicaţi în activităţi inutile, în care eforturile dv. nu sunt apreciate.

Capricorn

Se pare că v-aţi cam pierdut răbdarea în a aştepta răspunsuri de la ceilalţi. Dacă lucrurile nu vor decurge aşa cum aţi plănuit şi dacă nimeni nu va putea să vă ajute să rezolvaţi o problemă, mobilizaţi-vă şi faceţi totul de unul singur. Entuziasmul dv. afectiv atinge limita superioară, dar comunicarea cu persoana iubită nu este chiar la nivelul la care vă aşteptaţi. Găsiţi o cale de mijloc!

Vărsător

Visaţi destul de îndrăzneţ în ultima perioadă, aşa că încercaţi să reveniţi cu picioarele pe pământ şi să vă fundamentaţi planurile pe lucruri concrete. Fiţi mai atent la un proiect care pare să se tot blocheze de-o vreme încoace; poate e timpul să-l lăsaţi baltă şi să vă direcţionaţi energia spre ceva viabil. E posibil să apară mici probleme financiare, pe care însă le veţi depăşi destul de repede.

Peşti

Se pare că în această perioadă timpul parcă stă în loc; încercaţi să profitaţi de ocazie pentru a vă restaura ordinea în viaţă. Nu fiţi îngrijorat cu privire la bani, pentru că lucrurile vor fi în regulă în momentul în care veţi avea cu adevărat nevoie de resurse financiare. Ar fi indicat să nu induceţi în eroare o persoană de sex opus şi nici să manifestaţi un interes fals faţă de aceasta.