Hippie şi diamante, la Caransebeş


Muzeul Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă Caransebeş, cu sprijinul Consiliului Judeţean Caraş-Severin şi al televiziunii Banat TV Reşiţa, găzduieşte un spectacol-concept inedit al trupei „Blue&Spirit”.

Cunoscutul şi îndrăgitul artist Mike Godoroja, alături de ceilalţi patru membri ai trupei „Blue&Spirit” vor cânta piese din cel mai recent album, „Hippie cu diamante,“ un dublu album-concept, rodul a doi ani de lucru, în urma cărora au rezultat poemele de blues alternativ care combină „notele blue” cu o parte din poezia şi textele muzicii unei perioade din România opzecistă.

„Hippie National Tour 2012-2013“ este un turneu de promovare a celui mai recent album, ducându-i pe Mike Godoroja&Blue Spirit în toată ţara şi, din fericire, pentru iubitorii muzicii de calitate, Caransebeşul se va regăsi, la rândul său, pe harta creionată de Mike Godoroja&Blue Spirit.

Pentru concertul care va avea loc luni, 15 aprilie, începând cu ora 20, organizatorii au scos la vânzare 200 de bilete, preţul unui bilet fiind de 25 lei. Acestea pot fi cumpărate de la sediul instituţiei de cultură din Piaţa Gen. Ioan Dragalina, nr. 2, tel. 0255/512193. (C. Senco)