Horoscop


Berbec

Activităţile practice vă vor ajuta să vă folosiţi în mod eficient energia, ceea ce vă va aduce un plus de încredere, de siguranţă. De asemenea, veţi avea posibilitatea să finalizaţi o sarcină de serviciu, dar acest lucru vă va costa un efort suplimentar. Este posibil ca o persoană din cercul de prieteni să aibă o problemă de sănătate. Se pare că sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece în jur şi vă ieşiţi uşor din fire.

Taur

Aţi putea face unele investiţii, dar analizaţi cu atenţie ofertele înainte de a lua o hotărâre. N-ar fi exclus ca o persoană pe care o cunoaşteţi de mai mult timp să vă facă complimente sau poate chiar o declaraţie. Relaţia cu prietenii vă preocupă şi ea în mod special în această perioadă. Fiţi cât se poate de atent, deoarece din cauza unor neglijenţe verbale aţi putea avea neplăceri în relaţia de cuplu.

Gemeni

Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că v-ar prinde bine ca timpul liber să îl păstraţi pentru odihnă şi relaxare. N-ar fi exclus ca o mai veche problemă de sănătate să se acutizeze. Relaţia cu colegii vă nemulţumeşte, dar nu este un moment bun pentru a pune lucrurile la punct. O sumă de bani vă va parveni pe neaşteptate. E posibil să vi se propună o colaborare avantajoasă.

Rac

Manifestaţi un interes profund pentru chestiunile profesionale. Relaţia cu colegii nu este dintre cele mai fericite, dar şefii vă apreciază iniţiativele. N-ar fi exclus ca o persoană din anturaj să vă facă o propunere, dar nu este cazul să luaţi decizii fără o matură chibzuinţă. Impulsivitatea nu vă este de niciun folos în această perioadă. S-ar putea să fiţi neliniştiţi din cauza unor probleme financiare minore.

Leu

Situaţia financiară se va îmbunătăţi. Este posibil să obţineţi o primă sau un ajutor de la o rudă apropiată. Şi colaborările se vor dovedi avantajoase din acest punct de vedere. Iniţiativele în plan sentimental vor fi apreciate de partenerul de viaţă. În colectiv veţi reuşi să vă impuneţi punctele de vedere fără a face un efort deosebit. Aveţi tendinţa de a deveni prea insistent cu cei din jur, şi chiar sâcâitor.

Fecioară

Comunicarea cu cei din anturaj nu va fi prea bună în aceste zile. Mare atenţie în cazul în care doriţi să vă puneţi semnătura pe un document oficial. Îngrijiţi-vă sănătatea, deoarece este posibil ca o suferinţă mai veche să vă dea serios de furcă. Un interes major veţi manifesta şi pentru relaţia cu partenerul de viaţă, pe care v-aţi putea-o consolida în această perioadă. În plan financiar, staţi bine.  

Balanţă

Starea generală este bună, chiar dacă nu vă simţiţi capabil de fapte măreţe. Energia mentală este la limita superioară, dar ar fi cazul să nu vă suprasolicitaţi. Dacă veţi amâna chestiunile mai dificile pentru săptămâna viitoare, veţi putea să petreceţi clipe relaxante în compania prietenilor. Faceţi câteva drumuri scurte, în care reuşiţi să îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale.

Scorpion

Încercările de a finaliza o lucrare începută de mai mult timp vor fi sprijinite de cei din jur. Aţi putea lua decizii sau aţi putea demara, cu reale şanse de succes, o activitate intelectuală. Ceva bani aţi putea câştiga din colaborări. Evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu, deoarece aţi putea genera neînţelegeri mari, atât la locul de muncă, cât şi în viaţa de familie. Fiţi prudent şi nu vă lăsaţi entuziasmat de orice informaţie primită.

Săgetător

Inteligenţa vie şi spiritul de observaţie vor ieşi din nou în evidenţă, aducându-vă respectul colegilor, dar şi aprecierea şefilor. Din punct de vedere financiar, situaţia nu este nemaipomenită, dar unele rezolvări ar putea să apară. Oricum, cheltuielile vor fi mari în această perioadă. În cazul în care doriţi să vă implicaţi într-o activitate de mai mare anvergură, înarmaţi-vă cu răbdare.

Capricorn

Mare atenţie, căci aveţi tendinţa de a vă neglija sănătatea, ceea ce v-ar putea crea probleme serioase. În această perioadă va trebui să vă ocupaţi de treburile gospodăreşti rămase nerezolvate de mai mult timp. Problemele cu care v-aţi confruntat până acum în plan profesional vor începe să se rezolve într-o oarecare măsură. Se pare că sunteţi indispus şi aveţi dificultăţi de concentrare.

Vărsător

Aveţi în faţă o perioadă agitată şi nu vă va fi uşor să depăşiţi obstacolele ce se vor ivi în calea dv. Energia fizică este la limita inferioară. Neînţelegerile pe care le-aţi avut până acum cu unii membri ai familiei se vor ameliora considerabil. Dacă pe acasă se fac lucrări de reparaţii, reamenajări, acestea vor putea fi finalizate. Limitaţi-vă la activităţi de rutină şi nu refuzaţi ajutorul colegilor.

Peşti

Activităţile extraprofesionale vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi, petrecând clipe excelente în compania partenerului. Din punct de vedere financiar, situaţia nu vă favorizează. Aţi putea avea o reuşită datorită implicării în activităţi de colaborare. Investiţiile pe care le aveţi în plan nu-şi vor arăta eficienţa decât în timp mai îndelungat. Ar fi indicat să nu vă ocupaţi de mai multe lucruri în acelaşi timp.