Haioşii oameni de zăpadă de la Mall


Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 4 Caransebeş a desfăşurat recent un concurs local intitulat „Cel mai haios om de zăpadă”, în cadrul Programului Naţional „Kalogagathia – Sportul, punte către sănătate”. Partenerii de proiect au fost Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş-Severin, Primăria municipiului Caransebeş, Liceul Pedagogic „C.D. Loga” Caransebeş, Clubul Sportiv Şcolar Caransebeş, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Caraş-Severin, şi Asociaţia Părinţilor din Gradiniţa P.P. 4.

Joi, 20 februarie, a avut loc jurizarea celui mai „haios om de zăpadă”, din cadrul secţiunii „Cel mai haios om de zăpadă din materiale reciclabile” – activitate cu părinţii. Juriul, format din persoane delegate din partea partenerilor de proiect, a desemnat câştigătorii, oferind acestora diplome şi medalii.

Proiectul a fost o reuşită, şi datorită implicării directe a părinţilor şi, de asemenea, un prilej oportun pentru aceştia de a desfăşura un alt tip de activitate în cadrul grădiniţei.

Oamenii de zăpadă realizaţi din materiale reciclabile au fost ulterior expuşi în incinta Euroshopping Mall-ului din Caransebeş.

Mulţumim tuturor pentru colaborare!

Colectivul cadrelor didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 4 Caransebeş