Teatru, dulciuri şi fizică aplicată la Glimboca


Căminul Cultural din Glimboca a găzduit sâmbătă, 22 februarie, un eveniment cultural-educativ susţinut de membrii Centrului de Voluntariat al Episcopiei Caransebeşului, coordonat de prof. Rada Petrişor, la care au participat peste 140 de elevi ai Şcolii Generale cu clasele I-VIII din comună.

Ne bucurăm pentru că am fost primiţi cu foarte multă căldură de către tineri şi copii, aici, la Glimboca. Acţiunile Sectorului Social-Misionar al Episcopiei Caransebeşului şi, implicit, cele ale Centrului de Voluntariat, se vor intensifica în perioada următoare pe Valea Bistrei, astfel încât, cât mai mulţi tineri, copii, vârstnici, oameni aflaţi în lipsuri şi nevoi să beneficieze de ajutorul nostru. În după-amiaza zilei de 14 martie, alături de autorităţile locale, vom inaugura sediul Centrului de Voluntariat, precum şi al Băncii de alimente din Oţelu Roşu”, a spus pr. cons. Gabriel Gozman-Pop, din cadrul Sectorului Social-Misionar al Episcopiei Caransebeşului.

Pe scenă au urcat tineri voluntari de la trupele „Credo” şi „Credo Junior”, care au intrepretat mai multe piese de teatru. În continuare, voluntarii Centrului au dăruit copiilor dulciuri şi fructe, după care Rada Petrişor a susţinut o oră de fizică aplicată, în timpul căreia copiii, alături de voluntari, au confecţionat avioane şi elicoptere din hârtie.

Bianca METEŞ