Filip Strejariu, noul viceprimar al Caransebeşului


filip strejariu cornel galescuÎn urmă cu puţin timp, Agenţia Naţională de Integritate, l-a declarat pe viceprimarul municipiului Caransebeş, Cornel Galescu, incompatibil cu funcţia deţinută în administraţia locală, deoarece, în paralel, el era şi administratorul unei societăţi comerciale.

Astfel, de vineri, 25 aprilie, ca urmare a demisiei lui Cornel Galescu din această demnitate publică, municipiul de pe malurile Timişului şi Sebeşului are un nou viceprimar, în persoana medicului Filip Strejariu. Propunerea, făcută chiar de către Cornel Galescu, a fost supusă la vot, întrunind sufragiile tuturor celor 17 consilieri locali prezenţi la şedinţă.

Sunt victima unei superficialităţi… Nu am ce să-mi reproşez vizavi de această incompatibilitate. Am fost loial echipei administrative şi am încercat să pun în slujba municipalităţii atât priceperea, cât şi experienţa mea. Voi fi şi pe mai departe alături de echipa Primăriei şi de proiectele începute aici”, a spus Cornel Galescu, care va rămâne în continuare membru al Consiliului local şi va face parte din grupul liberal.

Este o demisie de onoare, îi mulţumesc lui Coco Galescu pentru activitatea depusă ca viceprimar în aceşti doi ani şi, evident, îi urez mult succes lui Filip Strejariu, un om cu o experienţă vastă, un om corect şi foarte activ, un om apreciat şi cunoscut în Caransebeş şi în întreaga zonă. Vom face echipă şi sper ca municipiul nostru să aibă în doctorul Strejariu un susţinător şi un administrator profesionist, astfel încât oraşul să-şi continue dezvoltarea în toate planurile”, a spus şi primarul Caransebeşului, Marcel Vela.

Sonia BERGER