Felix Borcean, vizită eficientă la BucureştiRecent, primarul Caransebeşului, Felix Borcean, a fost în Capitală, într-o vizită de lucru pe care a inclus-o printre „cele mai eficiente” efectuate la Bucureşti, el fiind însoţit de Liviu Jigoria-Oprea, directorul Direcției Strategii, Dezvoltare, Protecția Mediului din Primărie.
Acolo, cei doi au participat la ședința de lucru în vederea stabilirii ultimelor detalii legate de construirea noii creșe, în prezența ministrului Cseke Attila, termen de finalizare a acesteia fiind anul 2023, la o întâlnire cu directorul Alexandru Soare, în cadrul Ministerului Dezvoltării, în vederea semnării contractelor de finanțare pentru modernizarea trotuarelor și străzilor propuse prin Programul „Anghel Saligny”, şi au făcut o vizită la Administrația Fondului pentru Mediu pentru discutarea stadiului proiectelor depuse aici.
„Vestea cea mai bună este că au fost aprobate spre finanțare cele 25 de insule ecologice prin care va crește gradul de colectare și valorificare a deșeurilor reciclabile, şi încă două noi proiecte au fost aprobate prin PNRR: stațiile de încărcare electrică și sistemele informatice ale autobuzelor electrice”, a scris edilul pe pagina sa de socializare. (B. Meteş)