Horoscop


Berbec

Farmecul personal vă dă ocazia să vă faceţi remarcat oriunde vă duceţi. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, e posibil să vă doriţi o schimbare de mai mare anvergură. Totuşi, nu vă aruncaţi cu capul înainte. Acceptaţi cu încredere colaborările ce vi se propun. Unul dintre proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber va înregistra schimbări. Aveţi şanse să obţineţi mici câştiguri care vă redresează bugetul.

Taur

Fiţi alături de partener, pentru a-l sprijini în problemele cu care se confruntă. Nu duceţi lipsă de energie, dar nu reuşiţi să o folosiţi într-un scop concret. Excesele de orice fel nu vă vor face decât rău. Verificaţi cu conştiinciozitate toate informațiile care țin de latura profesională a vieții dv. şi nu vă hazardați în inițiative de al căror rezultat nu sunteți sigur. Începeţi o lucrare de pe urma căreia puteţi câştiga bine.

Gemeni

Evitaţi să vă implicaţi în speculaţii financiare, căci nu vă avantajează. Dacă totuşi nu vă puteţi opune tentaţiei, limitaţi-vă la sume mici. Dialogul cu cei din jur vă va ajuta să luaţi decizii cel puţin rezonabile. Evitaţi excesele de orice fel, deoarece aţi putea avea unele neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea. Faceţi faţă greu cheltuielilor din cămin, care par a nu se mai termina.

Rac

Ocaziile de a vă petrece timpul într-un mod plăcut nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Starea fizică şi psihică este excelentă. Energia şi îndemânarea vă ajută să rezolvaţi o mulţime de treburi, într-un timp extrem de scurt. Nu este momentul să apelaţi la colaboratori! Este foarte posibil să faceţi o bună impresie unei anumite persoane, care vă va fi de folos în viitorul apropiat.

Leu

În plan personal, sunt create condiţiile pentru a avea o reuşită. Eforturile pe care le-aţi făcut până acum vor fi apreciate de cei din jur. Situaţia financiară are mari şanse să se îmbunătăţească, datorită unor câştiguri din colaborări. În cazul în care doriţi să faceţi o achiziție pentru cămin, şansa este de partea dv. în această săptămână. E posibil să primiți răspuns la o solicitare pe care ați făcut-o mai demult.

Fecioară

Din punct de vedere sentimental, veţi fi oarecum nemulţumit în această perioadă, fără un motiv anume. Este posibil, de asemenea, ca planurile pentru timpul liber să vă fie date peste cap de un eveniment neaşteptat. De fapt, veţi avea ocazia să vă faceţi remarcat în anturajul apropiat, aşa că nu are de ce să vă pară rău. Este posibil să vi se facă o propunere legată de o colaborare.

Balanţă

Daţi dovadă de mai multă sensibilitate decât în mod obişnuit, iar micile neînţelegeri cu persoana iubită vă marchează puternic. Spre sfârşitul intervalului, vă veţi simţi mai relaxat în plan sentimental. Pe cât posibil, evitaţi discuţiile în contradictoriu, indiferent de domeniu. Activităţile de divertisment vor fi prioritare, dându-vă ocazia să depăşiţi cu uşurinţă neplăcerile din ultimul timp.

Scorpion

Cheltuielile vor fi mari, probabil chiar peste aşteptări, așa că nu vă implicaţi în niciun caz în activităţi financiare riscante. În ceea ce priveşte activităţile de divertisment, aveţi toate şansele să vă puneţi în practică proiecte pe care le-aţi făcut în compania partenerului de viaţă. Sfaturile celor din familie se vor dovedi inspirate, aşa că n-ar fi rău să le ascultaţi. Din cauza stresului, sunteţi predispus la probleme de sănătate.

Săgetător

Veţi munci destul de mult şi vă va deranja faptul că şefii nu par a vă observa meritele. Relaţia cu colegii este bună, iar faptul că puteţi miza pe sprijinul lor vă face să vă implicaţi în chestiuni deosebite. Activităţile intelectuale vă favorizează. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi tensionată în această perioadă. Ar fi bine să evitaţi discuţiile de orice fel, în acest context problemele putându-se agrava.

Capricorn

Cheltuielile sunt destul de mari în această perioadă, dar, cum şansa este de partea dv., reuşiţi să vă descurcaţi cu bine. Este posibil să apară unele noutăţi la locul de muncă, dar pe dv. nu vă vor afecta în niciun fel. O cunoștință mai veche v-ar putea face o ofertă care să vă tenteze. Totuşi, ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a lua o hotărâre. Partenerul de viață vă sprijină necondiționat.

Vărsător

Traversaţi o perioadă bună, însă rezultatele pe care le aşteptaţi se vor vedea ceva mai târziu. Răbdarea va trebui pusă pe primul plan. Din punct de vedere sentimental, aţi putea avea unele realizări. Farmecul personal va ieşi din nou în evidenţă, dar mare atenţie, căci nu este cazul să faceţi schimbări în această direcţie. Pentru a termina la timp proiectele începute, ar fi bine să cereţi ajutorul unui coleg.

Peşti

Problemele cu care v-aţi tot confruntat tind să se accentueze. Aţi putea avea şi o realizare de mai mici dimensiuni, care vă va demonstra că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Oricum, prietenii vă vor fi de un real sprijin. Prudenţa de care daţi dovadă în general v-ar putea fi de mare folos, căci nu orice persoană amabilă vă doreşte binele. Un coleg s-ar putea să vă solicite ajutorul într-o chestiune urgentă.