Felix Borcean e de partea lui Adrian CicanÎntr-o recentă conferinţă de presă, managerul Spitalului Municipal de Urgenţă din Caransebeş, Adrian Cican, declara în faţa reprezentanţilor mass-media că prin unitatea medicală circulă o hârtie, pentru a fi semnată de cadrele medicale, prin care doctorii îi solicită acestuia să îşi ceară scuze pentru modul în care se poartă şi vorbeşte cu ei, amintind, printre altele, de apelativul „şpăgari”.
Se pare că medicii nu s-au mulţumit cu atât, aşa că au redactat o scrisoare deschisă semnată de 33 de doctori, adresată managerului spitalului, conducerii Primăriei municipiului, Consiliului Local Caransebeş şi Consiliului de Administraţie al SMUC, în care îi sugerează lui Adrian Cican să demisioneze.
Ca reacţie la acest gest, primarul Felix Borcean a postat pe Facebook următorul text: „Domnilor doctori și medici, semnatari ai petiției, domnul manager Adrian Cican, atâta vreme cât îndeplinesc funcția de primar al municipiului Caransebeș, va pleca doar dacă va dori sau dacă îl voi demite eu, lucruri care, evident, nu se vor întâmpla. De asemenea, dacă un grup numeros de cetățeni ai municipiului, nemulțumiți de activitatea dumnealui, vor semna o astfel de petiție, atunci ne vom înclina în fața dumnealor, a celor mulți. Până atunci, stimați semnatari, vă recomand să fiți ceea ce, în ani grei de studiu și muncă, ați învățat să fiți: slujitorii pacienților și nimic altceva!”. (B. Naum)