Felix Borcean a mai câştigat un mandat. Al treilea



La Caransebeş, lupta care s-a dat la alegerile de duminică, 9 iunie, pentru fotoliul de primar al municipiului a fost, probabil, cea mai strânsă din întreaga istorie a oraşului.
Din datele pe care le-am avut la dispoziţie până la închiderea acestei ediţii a ziarului, la acest scrutin înregistrându-se întârzieri în preluarea şi numărarea buletinelor de vot, rezultă că Felix Borcean, de la PSD, a câştigat cel de al treilea mandat de primar, după o cursă umăr la umăr cu candidatul liberal Dumitru Rujan, ei fiind despărţiţi de doar 87 de voturi.
Dar iată cum se prezintă lista completă a candidaţilor şi rezultatele obţinute de aceştia: Felix Borcean, 32,2%, Dumitru Rujan, 31,26 %, Felician-Bebe Pasere, independent, 19,76%, Arin Ispas, Alianţa Dreapta Unită, 8,93%, Stelian Cornea, AUR, 4,21%, şi independentul Marius Damian, 3,64%.
Din viitorul Consiliu Local Caransebeş, care îşi va începe activitatea în luna octombrie, PSD şi PNL vor avea câte şase membri, Pro România, Alianţa Dreapta Unită şi AUR vor trimite câte doi membri fiecare, cărora li se va adauga independentul Traian Pleşa. (S. Berger)