Felician Pasere este iar viceprimar! 1Consiliul Local Caransebeş s-a reunit luni, 8 februarie, în şedinţă extraordinară, cel mai important dintre cele şase puncte aflate pe ordinea de zi fiind alegerea viceprimarului municipiului, după ce, în data de 29 ianuarie, Felician Pasere fusese eliberat din această funcţie.
Când discuţiile au ajuns la acest proiect de hotărâre, ultimul care trebuia supus dezbaterii, primarul Felix Borcean l-a retras de pe ordinea de zi, aşa că, imediat, şedinţa a fost declarată închisă.
Iată însă că miercuri, la Tribunalul Caraş-Severin s-a judecat acţiunea în contencios administrativ introdusă de Felician Pasere, prin care acesta contesta eliberarea sa din funcție.
„Se admite cererea de suspendare executare act administrativ formulată de reclamantul Pasere Felician Ionel în contradictoriu cu pârâta Consiliul Local Caransebeș. Dispune suspendarea executării Hotărârii Consiliului Local Caransebeș Nr. 36/29.01.2021 până la pronunţarea instanţei de fond învestite cu acţiunea în contencios administrativ având ca obiect anularea HCL. În cazul în care reclamantul nu introduce acţiunea în anularea actului în termen de 60 de zile, suspendarea încetează de drept şi fără nicio formalitate. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare”, se arată pe portalul Tribunalului Caraș-Severin. Prin urmare, fostul viceprimar îşi poate ocupa din nou scaunul din care fusese îndepărtat în urmă cu două săptămâni.
Printre altele, Felician Pasere invocase faptul că Hotărârea de consiliu este ilegală, fără motivare, şi a fost introdusă ilegal pe ordinea de zi. (B. Meteş)


Un gând despre “Felician Pasere este iar viceprimar!

Comentariile sunt închise.