FC Caransebeş, start în amicale


caransebes lot 8
Conducerea clubului caransebeşean a stabilit primele două partide amicale pe care echipa antrenată de Alin Artimon şi Alin Paleacu le va disputa în aceste zile, până la plecarea în cantonamentul din Antalya. Astfel, miercuri, 28 ianuarie, de la ora 13, FC Caransebeş va întâlni pe stadionul din Balta Sărată pe Metalurgistul Cugir, formaţie care, la sfârşitul turului, ocupă locul 2 în Seria a V-a a Ligii a III-a. Sâmbătă, caransebeşenii vor juca în deplasare, la Millenium Giarmata, ocupanta locului 4 în Seria a IV-a a celui de al treilea eşalon fotbalistic al ţării. Partida este programată de la ora 11.
Returul, în ambele meciuri, se va disputa după întoarcerea gugulanilor din Turcia, la date pe care antrenorul Alin Artimon le va stabili cu omologii lui de la Cugir şi Giarmata.
În perioada 2-12 februarie, FC Caransebeş va pleca într-un alt cantonament în Antalya, unde se va pregăti alături de echipe din Rusia, Belarus, China, Turcia, Austria şi Suedia, având programate meciuri în zilele de 5, 6, 8, 10 şi 11 februarie.
Sorin ROGOZ