Ezerişul înfrânge Victoria Zăbrani


Sâmbătă, 1 august, pe Stadionul Michael Klein din Hunedoara s-a disputat primul meci de baraj pentru promovarea în Liga a III-a din miniseria alcătuită de campioanele judeţelor Arad, Caraş-Severin şi Gorj, respectiv Victoria Zăbrani şi Progresul Ezeriş.
Campioana cărăşeană s-a prezentat de fapt cu o selecţionată a celor mai bune două echipe din judeţ, Progresul Ezeriş şi Voinţa Lupac, de unde au fost transferaţi mai mulţi jucători, ştiut fiind faptul că formaţia antrenată de Boşco Vişatovici a renunţat la meciul decisiv cu ocupanta primului loc al Zonei Oraviţa, dând, totuşi, după cum se vede, o mână de ajutor la închegarea unui lot care să reprezinte judeţul la un nivel cât mai înalt.
Cărăşenii au deschis scorul în minutul 58, în urma unui corner de pe dreapta executat de Străin, iar Cheda, de la 10 metri, a deviat cu piciorul în poartă, în dreapta lui Mitrea.
Campioana judeţului Arad a egalat în minutul 72, prin Zele, care a transformat un penalty dictat de George Roman după un fault comis în careu de Ciurea.
Conform regulamentului, s-a trecut la executarea loviturilor de departajare, golurile echipei Progresul Ezeriş fiind înscrise de Zamfir şi Drăgoi, scorul final fiind, în aceste condiţii, 3-2 pentru cărăşeni.
Progresul Ezeriș: Petruț, Ciurea, Zamfir, Cheda, Marius Musteța, Drăgoi, Săndescu (min. 78, Kawagoe), Costescu (50, Străin), Rusnac (52, Popa), Marian Musteța (85, Chelu), Avramovici. Rezerve: Birăescu, Margău, Koschling. Antrenor, Adrian Enășescu.
Victoria Zăbrani: Mitrea, Iova, Pașcu, Bier, Topai, Vasilca, Gherghel, Kocsis, Mandache, Zele, Ghergar. Rezerve: Vasii, Moisa, Iorgovan, Hodan, Poenaru, Cojocaru. Antrenor, Dorel Mutică.
Arbitri: George Roman (Timișoara), Raul Ghiciulescu, Călin Cimponeriu (ambii din Lugoj).
Observatori: Teodora Albon (Cluj-Napoca), Marius Ștefan (Orăștie).
Miercuri, 5 august, se va juca partida Victoria Zăbrani – Ştiinţa Turceni, iar duminică, 9 august, Progresul Ezeriş va primi replica gorjenilor, tot pe Stadionul Michael Klein din Hunedoara.
Sorin ROGOZ