La Caransebeş, Ziua Copilului ţine trei zile


În perioada 1-3 iunie, în Piaţa „Gral. Ioan Dragalina” din Caransebeş se va desfăşura Festivalul „1 Iunie – Ziua Copilăriei Fericite”. Conform proiectului de hotărâre aprobat de consilierii locali, în organizarea Asociaţiei Culturale „Bambi Music”, aici vor avea loc concerte în aer liber în care vor evolua formaţii artistice din municipiu şi din împrejurimi, karaoke-show, concursuri culturale şi sportive cu premii, cei care vor fi prezenţi la această manifestare putând urmări şi artişti consacraţi, precum Teodor Pavel, Carmen Enci, Reli Sanda, Ansamblul Voitegana, Alessia, Bambi, Lorenna, Jull, Claudia Pavel sau Elena Gheorghe.

De asemenea, în Piaţa „Gral. Ioan Dragalina” vor fi amenajate terase de alimentaţie publică şi standuri pentru meşteşugari şi mici comercianţi, dar şi un parc de distracţii pentru copii.

Din beneficiul obţinut cu această ocazie, Asociaţia Culturală „Bambi Music” va dona cel puţin 5.000 de lei pentru ajutorarea unui copil cu probleme de sănătate din municipiu, selecţionat de Serviciul de Asistenţă Socială Caransebeş. (L. Nicolae)