Dumitru Rujan a adus un milion de lei pentru blocul operator al spitalul din CaransebeşDeputatul Dumitru Rujan, candidatul PNL la Primăria municipiului Caransebeş a declarat recent că a fost, este și va fi mereu preocupat de binele concetățenilor săi. În calitate de deputat în Parlament, a reușit să treacă un amendament care a adus Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș 1.000.000 de lei. Destinația acestor bani este reabilitarea și modernizarea Blocului operator.
„Acum câteva zile, la invitația domnului Dumbravă, managerul spitalului, am fost în vizită pentru a vedea cum se desfășoară lucrările.
Sunt mulțumit de progresele pe care echipa contractată le face. Pas cu pas, blocul operator va dobândi aspectul și calitatea pe care le merită și pe care ar fi trebuit să le aibă de mult timp.
De asemenea, sunt plăcut impresionat de calitatea actului managerial al domnului Dumbravă. E mai mult decât evident că majoritatea schimbărilor pozitive i se datorează și acest lucru ne dă speranța că și de aici înainte lucrurile vor merge în direcția bună, în tot ceea ce privește gestionarea Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș”, a scris Dumitru Rujan pe pagina sa de socializare.
Comandat de PNL Filiala Caraş-Severin. Executat de ASOCIAŢIA CULTURALĂ 7 ZILE. Cod mandatar financiar 21240015